Arama sonuçları

1. Hat-Min

"Butik Steakhouse" Menü Tasarımı

Saygılarımla...
  2. Hat-Min

Bayan Kuaförü - Logo + Kartvizit

@zynp Bazı şeyler elde olmuyor sayın "zynp" Hanım. Saç tasarımı yazısı logoya dahil değil, kişinin isteği üzerine eklendi. Teşekkür ederim. :)
  3. Hat-Min

kendim için yaptığım kart çalışması

@varezci Ben çok beğendim, Tekrar yapanın eline sağlık. :rolleyes:
  4. Hat-Min

photoshop adam kaybetme

Tebrik ederim, Güzel olmuş.
  5. Hat-Min

@Erkal ÇOŞKUN Fırsat ürünlerinin ne olduklarını kendileri yazmak istediler. Ben de 3 adet boşluk hazırladım. Teşekkür ederim.
  6. Hat-Min

Bayan kuaförü için hazırladığım Logo ve Kartvizit çalışmam. Saygılarımla...
  7. Hat-Min

Menu Çalışması

@Demet YILDIZ Gözden Kaçmış Demet hanım, Çok teşekkür ederim. :rolleyes:
  8. Hat-Min

kendim için yaptığım kart çalışması

Çok hoş duruyor, Ellerinize sağlık. Orta taraftaki çizgi Metal bir renk olsa nasıl durur acaba? :) Saygılarımla.
  9. Hat-Min

Menu Çalışması

Bir lokanta için hazırladığım Menu tasarımı. Saygılarımla.
  10. Hat-Min

"Pet Shop" Katalog Kapak Çalışması

@Erkan Nehir Son halini tekrar yükledim... Saygılarımla.
  11. Hat-Min

@Erkan Nehir Teşekkür ederim, Beyaz boşluk bölümüne ne gibi şeyler getirilebilinir mesela? Yazılar için çok özür dilerim sizlerden. Yorucu bir gün geçirdim. Son yarım saatte hazırladığım için yazım yanlışları oldu. Saygılarımla...
  12. Hat-Min

@Aslı SAYILIR Çok teşekkür ederim Elbette daha dikkatli olacağım. Kuş Kafesleri ve Ahşap Kuş Kafesleri olarak 2 kategori verildi. Saygılarımla.
  13. Hat-Min

Bir petshop için Katalog Ön kapak çalışması. Eksikliklerimi yazar mısınız? Teşekkürler... Photoshop'ta acemiyim. Saygılarımla. :)
  14. Hat-Min

Katalog iç sayfa çalışması ogb güvenlik...

Ellerinize sağlık, hoş bir tasarım olmuş. Naçizane fiktim. :) Bilgilerin bulunduğu yere soluk birer şerit atılabilinir mi acaba ? :) Saygılarımla...
  15. Hat-Min

Style Logo Çalışması

@muratsal Teşekkür ederim.
  16. Hat-Min

Style Logo Çalışması

Hayal ürünüdür. Boş kaldığım zamanlar Photoshop ile uğraşmayı seviyorum. Saygılarımla...
  17. Hat-Min

Advantage World reklam çalışması

Bir avantaj sayfası için hazırladığım çalışma. Tasarım meraklısı biriyim grafiker değilim. :rolleyes: Saygılarımla...
  18. Hat-Min

Karakalem Denemem 2

Selvi Boylum Al Yazmalım Filminden bir kare... Yorumlarınız icin simdiden teşekkür ederim.
Yukarı Alt