@Hakan Dağdeviren
Yorumunuz için teşekkür ederim. grafik tasarımcısı değilim, sadece çok çok ilgiliyim. daha evvel PhotoImpact programında biraz karalama yapmıştım 4 gündür de Corel Draw üzerinde çalışıyorum. Siz ustalardan tavsiye almak bizleri gururlandıracaktır. :)
@Hasan Güner
Cok teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım. ama bu işlerde oldukça yeniyim. tek renk üzerinde uğraştım. aceleye gelmiş bir çalışma.
@BURÇİN DAMLA YETEN
kestiğiniz bölüm itibari ile mardine özgü eski taş evler bırakılabilir. minarelerden biri kilise minaresi olabilir...
öyle sanıyorum ki ikiside vektörel işler için hazırlanmış programlar olduğundan terimlerde fazla sıkıntı çekmezsiniz.
PhotoImpact'taki Embos ve Elipse terimlerine yabancı olmadığımdan Corel'e haddim olmadan yeltendim :) birtane de logo çalışmam var Logo bölümünde onu değerlendirmeniz mümkün mü...
Aslına bakarsanız 3 program üstünde yoğunlaştım. Daha önceleri kullandığım Ulead PhotoImpact Programını, değişik afiş deneyimleri için, Photoshop'u rutuş için, en son araştırmamda corelde yapılan çalışmaların daha göz alıcı olduğunu görünce denemek istedim gerçekten güzel ama bir okadar da uğraş...
oldukça demesem bile, hoş ve sade bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Çok bilmiş insanların sözlerine kansaydık eğer bu dünyada tutunacak bir dalımız bile kalmazdı. :)
Biz bırakalım da birincilikleri ile övünmeye devam etsinler. Herkezin bir numara gibi görünmek istediği bir Türkiye'de biz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.