Arama sonuçları

1. Hat-Min

Logo isim (istek)

fikRET SevİM ve ErSAN Koc "Ret-im-san Tech" :))
  2. Hat-Min

Logo isim (istek)

Soft-tech nasıl ? :)
  3. Hat-Min

akvaryum Corel draw

Af edersiniz. Bundan sonra daha dikkatli olurum. Saygılar.
  4. Hat-Min

akvaryum Corel draw

Buyrun son hali solucandan kurtulduk :) saygılar.
  5. Hat-Min

akvaryum Corel draw

@Hakan Dağdeviren Yorumunuz için teşekkür ederim. grafik tasarımcısı değilim, sadece çok çok ilgiliyim. daha evvel PhotoImpact programında biraz karalama yapmıştım 4 gündür de Corel Draw üzerinde çalışıyorum. Siz ustalardan tavsiye almak bizleri gururlandıracaktır. :)
  6. Hat-Min

akvaryum Corel draw

saygılar. arkadaşlar bu coreli kurduğumdan beri ne bulursam çizmeye calısıyorum, görüntü kirliliği yaratıyorsa üzgünüm. saygılarımla.
  7. Hat-Min

Logo Mardin

Mardin denince aklıma aşk nefret ve ihanet geliyor maalesef :) 5 senelik bir aşkın boş olduğu geliyor. aslında onun üstüne bir logo mu çizsem :))))))
  8. Hat-Min

Logo Mardin

@Hasan Güner Cok teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım. ama bu işlerde oldukça yeniyim. tek renk üzerinde uğraştım. aceleye gelmiş bir çalışma. @BURÇİN DAMLA YETEN kestiğiniz bölüm itibari ile mardine özgü eski taş evler bırakılabilir. minarelerden biri kilise minaresi olabilir...
  9. Hat-Min

Corel 2. çalışmam (İstanbul)

2. çalışmam. öyle sanıyorum ki göz yoran bir çalışma oldu :) Saygılar...
  10. Hat-Min

Filistinde Çocuk olmak.

PhotoImpact ile ... Saygılar..
  11. Hat-Min

Vektörel çizim Power Pop Girl :)

öyle sanıyorum ki ikiside vektörel işler için hazırlanmış programlar olduğundan terimlerde fazla sıkıntı çekmezsiniz. PhotoImpact'taki Embos ve Elipse terimlerine yabancı olmadığımdan Corel'e haddim olmadan yeltendim :) birtane de logo çalışmam var Logo bölümünde onu değerlendirmeniz mümkün mü...
  12. Hat-Min

Aslına bakarsanız 3 program üstünde yoğunlaştım. Daha önceleri kullandığım Ulead PhotoImpact Programını, değişik afiş deneyimleri için, Photoshop'u rutuş için, en son araştırmamda corelde yapılan çalışmaların daha göz alıcı olduğunu görünce denemek istedim gerçekten güzel ama bir okadar da uğraş...
  13. Hat-Min

@BURÇİN DAMLA YETEN Teşekkür ederim, ustalardan bunları duymak oldukça cesaret verici... Saygılar. :)
  14. Hat-Min

ilk kartvizit çalışmam babam için

oldukça demesem bile, hoş ve sade bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Çok bilmiş insanların sözlerine kansaydık eğer bu dünyada tutunacak bir dalımız bile kalmazdı. :) Biz bırakalım da birincilikleri ile övünmeye devam etsinler. Herkezin bir numara gibi görünmek istediği bir Türkiye'de biz...
  15. Hat-Min

Sadece corel'da değil grafik tasarımcılığı işinde çok yeniyim, müthiş merak ve zevk duyuyorum. :) Coreli 3 gündür kullanıyorum. saygılar.
  16. Hat-Min

Umarım beğenirsiniz Saygılar.
  17. Hat-Min

Logo Mardin

Corel Draw ile çizilmiş olup tamamen hayal ürünüdür, bu işlerde cok cok yeniyim arkadaşlar, yorumlarınızı beklerim saygılar :)
Yukarı Alt