Arama sonuçları

1. Hat-Min

karakelem calısmam

@Sinan KAYA Teşekkür ederim sinan bey.
  2. Hat-Min

karakelem calısmam

@Hüseyin ALPALTUN Kesinlikle CS'yi karıştırmadım bu Çalışmaya. :)
  3. Hat-Min

karakelem calısmam

Kağıt kalem kullandım :)
  4. Hat-Min

karakelem calısmam

Tesekkur ederim.
  5. Hat-Min

karakelem calısmam

Karakalem çalışmam... 4 aydır çiziyorum. umarım beğenirsiniz, her ne kadar yorum yapmasanız bile. :D Saygılarımla...
  6. Hat-Min

Amatör karakalem çalışmam

7. Hat-Min

Hırdavat reklamı

Hırdavat reklamı, photoshop'ta cok yeniyim. iyi çalışmalar
  8. Hat-Min

Serhat Fish :)

Merhabalar, Photoshop programında cok yeniyim. Bir örnek yapıp sizle paylaşmak istedim... Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  9. Hat-Min

insan figürü vektörel

@Hakan Dağdeviren Bilmukabele, ama gerçekten çok çok yeni bir okadar da istekliyim. Ama özellikle sizin gibi bu işe yıllarını vermiş kişilerin çalışmalarını gördükçe içim bir hoş oluyor. Selamlar Hakan Bey.
  10. Hat-Min

insan figürü vektörel

@Hakan Dağdeviren Grafikerlik konusunda herhangi bir iddiası olmayan bir aday olarak; Sadece bitmeyen bir çalışmayı paylaşmak istedim. Çizilen bir dudak sanırım figürdeki yazıdan olsa gerek. Çevre kirliliğine neden olduysam kusura bakmayın ! Sadece çizmeyi karalamayı çok seven bir insanım. ve...
  11. Hat-Min

insan figürü vektörel

Bir türlü dudak çizemedim ya çok sırıtıyor ya da çok sinsi gösteriyordu. bu şekil bıraktım ama çalışma devam ediyor arkadaşlar. Saygılar
  12. Hat-Min

akvaryum Corel draw

@BURÇİN DAMLA YETEN cok teşekkür ederim Hocam. evet dediğiniz gibi çizmeye devam ediyorum :)
  13. Hat-Min

Dünyanın Bütün Çocukları (Serbest Çalışmam)

@Hasan Güner Evet, Perspektif sorunu gözden kaçmıyor. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.
  14. Hat-Min

Dünyanın Bütün Çocukları (Serbest Çalışmam)

Çalışma Çocuk fotoğrafları hariç sıfırdan PhotoImpact ile yapıldı. Umarım beğenirsiniz. Hepinize hayırlı işler dilerim.
  15. Hat-Min

Yeni Çalışmam İncelemenizi Öneririm (Transparan Wire Denemem)Max+PS

Çalışmalarınız gerçekten çok güzel Saygılar
  16. Hat-Min

Kuş Vector çalışmam :)

@Fatih Coşkun Yorumlarınız için teşekkür ederim. Vektörel çizimler, gölgelendirme vs.. Gibi pratik teknikleri kaptıktan sonra bir afiş çalışması yapmak istiyorum. COREL hayatıma girdiğinden beri Photoimpact üstadı unuttum ya :) önüme gelen börtü böceği çizmeye çalışıyorum. :) Hepinize...
  17. Hat-Min

Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı

Hocam çok pahalı bunlar ya :))) Elinize sağlık :)
  18. Hat-Min

@Hasan Güner Teşekkür ederim ama sanırım çizim konusunda bir arpa yol katettiğimi düşünmüyorum. çizimlerin tam mantığını kapmam bukadar çabuk bir zaman almış olamaz. Selamlar...
  19. Hat-Min

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinize iyi çalışmalar.
Yukarı Alt