Arama sonuçları

1. Fairytale

D&P/ Fairytale

Teşekkür ederim :) evet sadece yüzü var :D sizede başarılar....
  2. Fairytale

D&P/ Fairytale

Son çalışmam.(Bağımlılık yaptı bu bu konu bende :D yeter aaaaa)
  3. Fairytale

d&p / burjum / Afiş Çalıması

Hoşgeldin. Kendini geliştirmek adına doğru bir adreste olduğunu söylemek isterim. Çalışmanla ilgili yorumum şu; ilk deneyim olarak iyi sayılır.Fotoğraftaki etkiyi beğendim.Logo ve fontlar üzerinde biraz daha çalışman gerekir.Ben senin burada olduğun sürece başarılı olacağına inanıyorum ;)
  4. Fairytale

d&p / burjum / Afiş Çalıması

Sadece yorum almak için mi? Başka bir amacı yok mu? :)
  5. Fairytale

TYLOLHOT reklam çalışması | hasan güner

Hasancım öncelikle çok geçmiş olsun. Reklam süper olmuş :D Emeğine sağlık.Hasta halinle bile böyle güzel işler çıkarabiliyorsun ortaya..Bu da senin ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyor. Şimdi hastasın diye sana çok gaz verdim :D Yeter bu kadar :kiskis: Şu adını söylemeyi hiç...
  6. Fairytale

Haziran Ayı Beach Life Yarışması Sonuçları

Bu başarın gelecek çalışmalarına ışık tutsun kardelen :) Tebrikler...
  7. Fairytale

Haziran Ayı Beach Life Yarışması Sonuçları

Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum :) Hepsi çok güzeldi. Birinciyi ayrıca tebrik ediyorum :) hayırlı uğurlu olsun...
  8. Fairytale

D&P / Fairytale

Sağolun,sizede başarılar.
  9. Fairytale

D&P / Fairytale

10. Fairytale

D&P Logo ve Afiş | yusuf akan

Biraz daha üzerinde uğraşırsanız harika olacak.Fikir gerçekten çok iyi.Arkadaşların dediği gibi,renk ve fontlar rahatsız ediyor biraz.Birde kalbin şeklinde bir yamukluk var.Sağ tarafta. Başarılar diliyorum.
  11. Fairytale

D&P / Fairytale

Sağol canım yorumun için :) Dediğinde haklısın.Font benide rahatsız etti biraz.Belki çok fazla eklemeler yaptım,o yüzden gereksiz bir kalabalık olmuş olabilir.Renkler konusunda hemfikiriz.Bende sevdim renk tonlarını. Hayırlısı bakalım :) Herkese başarılar.
  12. Fairytale

D&P / Fairytale

Teşekkür ederim Murat Bey :)
  13. Fairytale

D&P Burjum/Erkan Nehir

@Hasan Güner :D :D alemsin sen ya. Erkan başarılar dilerim arkadaşım.Güzel çalışma... ;)
  14. Fairytale

D&P | hasan güner

:p Ah bu ifadelerin gözü kör olsun :D:D:D
  15. Fairytale

D&P | hasan güner

Allah razı olsun hasancım eyvallah :D Yalnız birazda korkundan dedin gibime geldi :kiskis::kiskis::kiskis::kiskis:
  16. Fairytale

D&P / Fairytale

Teşekkür ederim Hasancım ;)
  17. Fairytale

D&P | hasan güner

Bu cömertliğini neye borçluyum :) lütfen bana acımaa :D
  18. Fairytale

D&P | hasan güner

Güzel olmuş Hasan.Başarılar dilerim :)
  19. Fairytale

D&P / Fairytale

20. Fairytale

Desinatör Görsel Eğitim Seti Çıktı

Emeğinize sağlık Ömer Bey.İçerik olarak çok zengin bir eğitim seti.Faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun. Başarılar...
Yukarı Alt