Evet bende o fotoğrafı kullanmıştım :D nedeni çözünürlüğü yüksek ve net oluşuydu.Çoğu kişinin bu amaçla kullandığını düşünüyorum.
Yaratıcılık konusunda haklısınız,ama bu adamın fazla resmi yok :D Bence çok büyültülmemeli.
Kapak tasarımı hakkında şunu diyebilirim.Biraz daha üzerinde...
Evet şimdi farkı görebiliyorum :D Bayağı soluk olmuş renkler...Türkçe karakterlerde eksik.Ben bu eksikleri ay sonuna kadar tamamlarım sanırım :D
Teşekkür ederim efenim,sizede başarılar.Bu arada başlığı düzelttiğiniz içinde teşekkür ederim ;)
Hasan tebrik ediyorum :) Başarılarının devamını dilerim.Dereceye giren tüm arkadaşları da kutluyorum.Güzel çalışmalar.
Ahmet Altun arkadaşın çalışması da benim favorilerim arasındaydı.kendisini alkışlıyorum efenim :clap2:
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.Çok güzel çalışmalar.
Hayırlı uğurlu olsun :)
Erkan çalışmanı çok beğendim.Harika bir iş çıkarmışsın ;) senin ve dereceye giren diğer arkadaşlara bundan sonra da başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Larem.
Herkesin emeği zamanı var bu çalışmalarda.Hepsi çok güzel.Emek verilen her iş güzeldir.
Çirkin olan bişey vardır ki,bu da kafasını sadece fesatlığa çalıştıranlardır.Ve bu yüzden hiç bir zaman bir yerlere gelme lüksüne ulaşamazlar.oldukları yerde sayarlar sayarlar...
Onun burada emeği geçen yarışmacı arkadaşlara ne saygısı var ki,sayın diye hitap ediyorsunuz?????
Ne demek birinci olan dışındakiler tasarım değil? ne demek? Okuyunca kan beynime sıçradı ya.
Ben ve diğer arkadaşlar gecelerini gündüzüne katıp çalışsınlar,bunlar gibiler gelsin deli saçması laf...
Bende dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Gerçekten güzel çalışmalar çıktı ortaya.Bu konuyu zaten çok sevmiştim :)
Değerli jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.