Arama sonuçları

1. Fairytale

beach life kapak tasarımı 02

Evet bende o fotoğrafı kullanmıştım :D nedeni çözünürlüğü yüksek ve net oluşuydu.Çoğu kişinin bu amaçla kullandığını düşünüyorum. Yaratıcılık konusunda haklısınız,ama bu adamın fazla resmi yok :D Bence çok büyültülmemeli. Kapak tasarımı hakkında şunu diyebilirim.Biraz daha üzerinde...
  2. Fairytale

Beach Life / Fairytale

olacak olacak :)
  3. Fairytale

Beach Life / Fairytale

Bende almazdım :D cidden kötü oldu.
  4. Fairytale

Beach Life / Fairytale

Evet şimdi farkı görebiliyorum :D Bayağı soluk olmuş renkler...Türkçe karakterlerde eksik.Ben bu eksikleri ay sonuna kadar tamamlarım sanırım :D Teşekkür ederim efenim,sizede başarılar.Bu arada başlığı düzelttiğiniz içinde teşekkür ederim ;)
  5. Fairytale

Beach Life / Fairytale

KKTC fiyatı bu :p hehe... Teşekkür ederim :) Sizede başarılar..
  6. Fairytale

Beach Life / Fairytale

Uploaded with ImageShack.us
  7. Fairytale

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

Hasan tebrik ediyorum :) Başarılarının devamını dilerim.Dereceye giren tüm arkadaşları da kutluyorum.Güzel çalışmalar. Ahmet Altun arkadaşın çalışması da benim favorilerim arasındaydı.kendisini alkışlıyorum efenim :clap2:
  8. Fairytale

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/4

Bundan sonra sende göz boyamayı denermisin lütfen, bakalım ne kadar boyayabiliyorsun? Kuşa dönmüş mesajım :D hehehe...
  9. Fairytale

beachlife | hasan güner

Hasan çok iyi olmuş.Renk uyumu harika.Gözü yoracak gereksiz bir kalabalık yok.Tebrik ederim.Başarılar :)
  10. Fairytale

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.Çok güzel çalışmalar. Hayırlı uğurlu olsun :) Erkan çalışmanı çok beğendim.Harika bir iş çıkarmışsın ;) senin ve dereceye giren diğer arkadaşlara bundan sonra da başarılar dilerim.
  11. Fairytale

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Saygıdan bahsedene bak!!! Muhattap olma zaten..hata edersin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Fairytale

Teşekkür ederim Larem. Herkesin emeği zamanı var bu çalışmalarda.Hepsi çok güzel.Emek verilen her iş güzeldir. Çirkin olan bişey vardır ki,bu da kafasını sadece fesatlığa çalıştıranlardır.Ve bu yüzden hiç bir zaman bir yerlere gelme lüksüne ulaşamazlar.oldukları yerde sayarlar sayarlar...
  13. Fairytale

Onun burada emeği geçen yarışmacı arkadaşlara ne saygısı var ki,sayın diye hitap ediyorsunuz????? Ne demek birinci olan dışındakiler tasarım değil? ne demek? Okuyunca kan beynime sıçradı ya. Ben ve diğer arkadaşlar gecelerini gündüzüne katıp çalışsınlar,bunlar gibiler gelsin deli saçması laf...
  14. Fairytale

Bende dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Gerçekten güzel çalışmalar çıktı ortaya.Bu konuyu zaten çok sevmiştim :) Değerli jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.
  15. Fairytale

T-Shirt yarışması/Fairytale

Son dakika çalışması :) Teşekkürler fulyam.
  16. Fairytale

Büşra Giritoğlu // trafik afiş çalışması

Başarılar,güzel olmuş :)
  17. Fairytale

T-Shirt yarışması/Fairytale

Teşekkür ederim indigo :)
  18. Fairytale

Karikatür periler (ai)

Bunlar çok çok çok tatlı :) Teşekkürler paylaşım için.
  19. Fairytale

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/3

Çok iyi.Başarılar dilerim.
Yukarı Alt