Arama sonuçları

1. Fairytale

T-Shirt yarışması/Fairytale

@Hasan Güner Teşekkür ederim Hasan :) Beğenmene sevindim. @Fulyam Sağol Fulyam.Başarılar ikinizede :)
  2. Fairytale

T-Shirt yarışması/Fairytale

Teşekkür ederim. İşlerimin aşırı yoğunluğundan dolayı geç katılabiliyorum evet :) Ancak yetiştirebildim.Yorumun için sağol.Başarılar sizede.
  3. Fairytale

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

Süper Süper Süper :)
  4. Fairytale

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/1

Çok güzel olmuş başarılar. Çok beğendim:)
  5. Fairytale

GFO T Shirt - 3 / PEA

Çok güzel çalışma.Tebrik ederim başarılar :)
  6. Fairytale

Teşekkürler

Teşekkürler Semira :)
  7. Fairytale

Teşekkürler

@Hakan Dağdeviren Gerçekten çok güzel bir duyguymuş Hakan Bey. En güzeli de neydi biliyor musunuz? Anne ve babamla paylaşırken,ikisininde gözlerinin dolup bana sarılmaları ve her zaman benimle gurur duyduklarını söylemeleri.İşte buna değerdi. Hepinizi seviyorum :) Teşekkür ederim.
  8. Fairytale

Teşekkürler

@Fulyam Fulyam teşekkür ederim.Hepimiz için başarı diliyorum bende.Burada olduğum ve sizleri tanıdığım için çok mutluyum :o
  9. Fairytale

Teşekkürler

Teşekkür ederim Gül Hanım :) sağolunuz.
  10. Fairytale

Teşekkürler

Teşekkür ederim Erkan_Nehir :)
  11. Fairytale

Teşekkürler

Teşekkür ederim Ahmet Bey :) Sizede başarılar yolunuz açık olsun her daim.Logonuz da hoş durmuş plakette :)
  12. Fairytale

Teşekkürler

Ocak ayında katıldığım 'Alpay Ekmek'konulu kurumsal Kimlik yarışmasında,kazanmış olduğum Plaket+600tl para ödülü için,tüm Grafikerler.org Yönetim kuruluna Teşekkür ediyorum. Gerçekten benim için çok iyi bir referans ve tecrübe oldu.Jüri üyelerine ve tüm emeği geçenlere saygılar. İzden...
  13. Fairytale

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Bundan sonra sadece yarışmaların sonucuna bakıp çıkacağım :) Kafam daha rahat olur sanırım :)))
  14. Fairytale

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Sagat,Ahmet ALTUN ve Erkan NEHİR'i başarılarından dolayı tebrik ediyorum.Gerçekten güzel iş çıkarmışlar.Özellikle sagat'ın çalışmasını çok beğendim.
  15. Fairytale

Şubat Ayı Yarışması İle İlgili Önemli Duyurudur

Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
  16. Fairytale

Emirgan Memba Suları..!!

Font gözüme hoş görünmedi.Onun dışında sade ve güzel görünüyor.Yeşil tercihi gerçekten iyi olmuş.Başarılar dilerim :) Bu arada yarışmalarda ödül olması teşvik edici oluyor bu bir gerçek.Ama dediğin gibi illaki de ödül olması gerekmiyor bence.Bu şekilde yarışmalar düzenlenmesi bizim için...
  17. Fairytale

şubat ayı logo yarışması

Logonuz gözükmüyor.
  18. Fairytale

Grafikerler.org Logo/Fairytale

Sağol Yakan :)
Yukarı Alt