Arama sonuçları

1. Aykut Gündüzgören

A4 Broşür

Evet,firmanın tercihi bu renk.Ön kapakta bulunan resimler firmanın eşit ağırlıkta olarak üretim yaptığı işler.Yani Otobüs camları,yat camları,emniyet camları ve bina giydirme.
  2. Aykut Gündüzgören

afiş tasarımı örnekleri

Çalışman dikkat çekici olmuş,eline sağlık.
  3. Aykut Gündüzgören

A4 Broşür

A4 ölçülerinde Corel'de çalışılmış bir Broşür.
  4. Aykut Gündüzgören

Gelecekten Bisikletler

Buda 1. serinin devamı bir Bisiklet.Çalışma mantığı diğerinle aynı.
  5. Aykut Gündüzgören

Kağıt boyutları:

@Süleyman Köklü Sayın Süleyman Bey, Meslek bölümüne Matbaacı diye not düşmüşsünüz.Size bir sorum olacak. I.Hamur 75 veya 80 gr. bir tabakadan nasıl 16 adet 21*29,7 cm. ölçülerinde hiç firesiz A4 kesebiliriz.(Yani hangi ebat tabaka kullanmalıyız.)
  6. Aykut Gündüzgören

Kağıt Ebatları ve Gramajları

Bende,elimde bulunan genel standartlardaki kağıt ölçülerini buraya yüklüyorum. A-Serisi B-Serisi C-Serisi E-Serisi Letter Fanfold A-Serisi Bu formatlar A-Serisini hazır formatları Gernel olarak Postkartları, Antetli Kağıt, Çizim, Pano, Baskılı evrak için kullanılır. 4A0 = 168,2 cm x...
  7. Aykut Gündüzgören

Kağıt boyutları:

@Süleyman Köklü Arzu hanımın verdiği bilgileri kastediyorsanız onlar belirli ebatlarla ve gramajlarla ilgili bilgiler. Burada ise kullanılan bütün kağıt ebatları hakkında bilgi verilmiştir.Ölçüleri bir inceleyin derim.
  8. Aykut Gündüzgören

Kağıt boyutları:

Big Boss sıralaman çok karışık olmuş. Elimde bulunan genel standartlardaki kağıt ölçülerini buraya yüklüyorum. A-Serisi B-Serisi C-Serisi E-Serisi Letter Fanfold A-Serisi Bu formatlar A-Serisini hazır formatları Gernel olarak Postkartları, Antetli Kağıt, Çizim, Pano, Baskılı...
  9. Aykut Gündüzgören

Viniyl Pano

@best_burak Yorumunuz için teşekkürler. Tabiiki değişik renk alternatifleri üzerine çalışılabilinir.Fakat burada o şansımız yok,çünkü üstteki ve alttaki logolardaki kırmızılar firmanın ana renkleri.
  10. Aykut Gündüzgören

Viniyl Pano

Arzu hanıma cevaben, Bende zaten işin dekupe kalitesini kastetmiştim.Dekupe: Bir bütünden belli biçimlerde parçalar kesme ya da bir görüntünün etrafını boşaltma işlemi. Birde sizden değişik firmalara yaptığınız örnekler görmek istiyorum.Bir,iki çalışma haricinde hep aynı firmanın çalışmalarını...
  11. Aykut Gündüzgören

Ofset nedir?

Film deki çalışmayı kalıba aktardıktan sonra,Kalıp üzerinde istenmeyenleri silmeye yarayan ilacın adı nedir?
  12. Aykut Gündüzgören

Tifdruk Baskı Terimleri

Selam, Türkçemize "Tifdruk" olarak geçmiş olabilir.Fakat aktarırken yazım hatası yapıyorsunuz. Bu kelimenin aslı dediğiniz gibi Almancadan gelmektedir.Ama size nasıl yazıldığı konusunda uyarıda bulunmak istedim."Tiefdruck" yani "Tif" değil "Tief"- "druk" değil "druck" olarak yazılır.Aşağıda size...
  13. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

Ekte,size 1979 yılında yurtdışında yaşadığım dönemde Aydinger üzerine Rapidoyla çizmiş olduğum bir çalışma.
  14. Aykut Gündüzgören

Geleceğin Bisikleti

Ekteki resimde çalışma prensibi bir nebze açıklanmıştır.
  15. Aykut Gündüzgören

5. yaştan 60. yaşa kadar

@Fatih Coşkun dediklerinizde haklısınız.Biraz matemati,biraz görsellik bu sonucu ortaya çıkarttı.Ekleme olduğu belli oluyormu? yani sadece alttaki resmi koysaydım,montaj olduğu belli olacakmıydı onu merak ettim. Nereden aklıma geldiği sorusuna cevaben. yaşlıları gençleştirme,biyahbeyaz...
  16. Aykut Gündüzgören

Ürün Katalog Kapağı

Grafik tasarımları bölümünde "geleceğin Bisikleti" üst başlıklı bir çalışmam var yorumlarsanız sevinirim.
  17. Aykut Gündüzgören

Halı Tasarımları

Çalıştığınız desenlere birde zemin efektleri uygularsanız,gerçek halılarmış gibi görüntü elde edersiniz.Bunun için corel painter çok uygun.
  18. Aykut Gündüzgören

Ürün Katalog Kapağı

Teşekkürler.Eleştirileriniz düzeyli.Bunu başaramayan bazı arkadaşlar varda. Hepinize iyi çalışmalar
  19. Aykut Gündüzgören

Viniyl Pano

Anladığım kadarıyla fotoğrafçılık konusunda pek bilgiye sahip değilsinizki panodaki fotoğraflar hakkında yorumda bulunmamışsınız. Mesela (ışık-dekupe gibi) anlayacağınız biraz daha teknik eleştiri. Grafiker dediğin bunlardanda anlamalı kanısındayım.
  20. Aykut Gündüzgören

Geleceğin Bisikleti

2002 yılında tasarladığım ve corel'de çizdiğim Bir Bisiklet örneği umarım beğenirsiniz.Bu çalışmalarımı daha sonra 3D programlara aktaracağım.
Yukarı Alt