Arama sonuçları

1. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

Konunun benimle alakalı kısmına cevaben; sayın arkadaşım Markom,bu kadar negatiflik ne diye?elinizin altında Hp 3500 serisi bir tarayıcınız var ise zeminde gördüğünüz ve degrade zannetiğiniz yol yol çizgileri rahatlıkla yüksek çözünürlükte elde edebilirsiniz.Malumunuz Aydınger hassas bir...
  2. Aykut Gündüzgören

Angelina Jolie

Bu photoshoptan önceki hali.Hasta ve yorgun Potoshoptan sonraki hali.Gayet hoş
  3. Aykut Gündüzgören

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

Buda hastalıklı hali
  4. Aykut Gündüzgören

Geleceğin Bisikleti

@Hakan KALMIŞ teşekkürler, bugüne kadar fizik kurallarına aykırı diye düşünülen pek çok şey hayata geçti.Bir müddet sonra kendi imkanlarımla yada sponsorla bir prototip hazırlamayı düşünüyorum.
  5. Aykut Gündüzgören

Photoshop ameliyatı sonrası

bu ilk ameliyattan sonraki hali,bir kaç seri ameliyat daha yapmalıyım,Kızı Güzellik yarışmasına hazırlayacağım.(Makyaj falan...)
  6. Aykut Gündüzgören

Photoshop ameliyatı sonrası

Fotoğraf benden önce ve benden sonra. Buda 3. Ameliyat sonrası,
  7. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

@Seda Başer Kimi gider mersine bilinene. Ben giderim tersine bilinmeyene!
  8. Aykut Gündüzgören

Gelecekten Bisikletler

@Cengiz Ünal sizde kontrayı kullanın.Yani gizli freni
  9. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

beğendiğinize sevindim.Biliyorum pek alışıldık bir çalışma değil.Aykırı olmak bazen iyidir!
  10. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

, Öncelikle Resimimize başlamadan önce gerekli malzemeleri hazırlıyoruz. 1- 2 adet A4 Beyaz Kağıt 2- A4 Aydınger 3- Rapido (Rapidograph) 0,3 - 0,5 - 1,0 4- Pamuklu beyaz bez 5- Kurşun Kalem B2 (Bu uç,hem çizim için uygun hemde silindiğinde kağıt ya da Aydıngerde iz bırakmıyor.) 6- Silgi...
  11. Aykut Gündüzgören

hangi meslekteniz

Almanca Öğretmeni ve eğitimli grafiker
  12. Aykut Gündüzgören

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Aile kütüğü Bursa Doğma büyüme Köln Yaşadığım yer canım Bursa Yeşil Bursam Osmanlı seninle burda var oldu Türklüğün hamuru burada yoğruldu Nice saltanatlar sende kuruldu Tarihin sembolu sevgili bursam Emir sultanımız var yücedir bizim Hanlarımız var hepsi dizim dizim...
  13. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

@markom Arkadaşım, Resmi masaüstüne kopyalayıp yakından incelersen bunun karakalem değil "Rapido"yla çizildiğini daha iyi anlarsın. @Arzu Uluırmak düzeltme için teşekkürler.
  14. Aykut Gündüzgören

Geleceğin Bisikleti

ben de teşekkür ederim.
  15. Aykut Gündüzgören

Bumyscooter

"gelecekteki bisikletler" ve "geleceğin bisikleti" adındaki başlıkta diyer modelleride görebilirsiniz
  16. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

Tabiiki anlatırız. Önce yazacaklarımı bir not alayım. Temizini sizinle paylaşırım. Birde bunun photoshop'lanmış halinide yapayım.
  17. Aykut Gündüzgören

Sonsuz Aşk

teşekkürler,muhtemelen 'Aydınger'
  18. Aykut Gündüzgören

Bumyscooter

Bu da çocuk ve gençler için tasarlanmış bir scooter.
Yukarı Alt