uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..yayınlanmış ve kişisel çizimlerimi sizinle paylaşmak istedim.photoshop,illustratorde uc-logic ile çizilmiştir..
beynimin oyunları
pscs5
mav
pscs5
mantar
pscs5
aynıyız.sizin olmadığınız gibi..
pscs5
yayınlanmış banner ve animasyon çalışmaları...
@Hakan Dağdeviren
:):)
@kriptonik
kriptonik yorumun için sağol ama zaten belli olan karakterleri çizmeyi istemiyorum çünkü kendi tarzımı,kendi karakterimi oturtmaya çalışıyorum.bence sen de belli birşeyi değil de kendi hayalindeki karakteri çizersen eminim çok güzel şeyler çıkar.belli bir...
şekil olarak alt kısımdaki incelik dışında iyi.gölge eksikliğini giderirseniz olacaktır.üstteki benekler çok sıradanlaştırmış çok çok minik beneklerle kimi yerde silik kimi yerde koyu tonlar uygularsanız tamamdır burda bırakmayın bu çalışmayı bence devam ettirin kolay gelsin
:)teşekkürer busecim
hakan bey teşekkürler bundan sonrakilerde logo eklerim .tamamen kendi yöntemlerimle bulduğum birşey.daha iyileri de yapılabilir fazla çizemedim çünkü vaktim pk yoktu.ne kadar tel o kadar güzel saçlar:)
:)teşekkürler danışman beğenmenize sevindim.değişik şeyler denemek istedim değişik çizgiler,çok gerçekçi olmayan fantasy havasında denemelerim bunlar.dörtlüğümü de çok önceden yazmıştım tekrar okuyunca onunla ilgili çizmek istedim :)
buse türüdü ellerine sağlık.yeni başlamışsın ama bu çalışmayı burda bırakma.tasarmı çok güzel.üstünü gölgelerle ışıkla süslemelisin bence.bir de öyle bir tabana koy ki çok hafif yansısın.ve parfüm şişesi ön plana çıksın.bence devam etmelisin bu çalışmana bitmiş halini bekliyorum:)kolay gelsin
@Fatih Coşkun
teşekkürler:)
@danisman
:):)teşekkürler beğendiğinize sevindim
@Dilek Doğrusöz
teşekkürler dilek:)aklımda yeni şeyler var ama bakalım her an değişiyor:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.