Arama sonuçları

1. asli karabudak

aslı karabudak çalışmalar

:)teşekkürler
  2. asli karabudak

aslı karabudak çalışmalar

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..yayınlanmış ve kişisel çizimlerimi sizinle paylaşmak istedim.photoshop,illustratorde uc-logic ile çizilmiştir.. beynimin oyunları pscs5 mav pscs5 mantar pscs5 aynıyız.sizin olmadığınız gibi.. pscs5 yayınlanmış banner ve animasyon çalışmaları...
  3. asli karabudak

ben burdayım??(ps çizimi)

@Elif BEYAZIT teşekkürler elif:) @Dilek Doğrusöz teşekkürler dilek beğenmene sevindim :)sizlerin yorumları önemli benim için
  4. asli karabudak

ben burdayım??(ps çizimi)

:D:D:D:D aynen öyle ama tek eksik kuaförden değil benden çıktı:)kuaför böyle yapmazdı sanırım:)teşekkürler hakan
  5. asli karabudak

saklanmış sesler(ps çizimi)

@Hakan Dağdeviren :):) @kriptonik kriptonik yorumun için sağol ama zaten belli olan karakterleri çizmeyi istemiyorum çünkü kendi tarzımı,kendi karakterimi oturtmaya çalışıyorum.bence sen de belli birşeyi değil de kendi hayalindeki karakteri çizersen eminim çok güzel şeyler çıkar.belli bir...
  6. asli karabudak

Yeşil Elma çizimi

şekil olarak alt kısımdaki incelik dışında iyi.gölge eksikliğini giderirseniz olacaktır.üstteki benekler çok sıradanlaştırmış çok çok minik beneklerle kimi yerde silik kimi yerde koyu tonlar uygularsanız tamamdır burda bırakmayın bu çalışmayı bence devam ettirin kolay gelsin
  7. asli karabudak

saklanmış sesler(ps çizimi)

@danisman teşekkürler danisman.yağmura uğraştım biraz.beğenmene sevindim:) @Hakan Dağdeviren :)teşekkürler hakan bey.hayalimdeki bir kadındı ama :):) @Buse Türüdü sağol busecim:) @Enis Geçgen teşekkürler enis geçgen sizin de yorumunuza sağlık:)
  8. asli karabudak

photoshop saç çizimi

:)teşekkürler erkin bey.umarım faydası dokunacak şekilde anlatabilmişimdir:)
  9. asli karabudak

photoshop saç çizimi

:)teşekkürer busecim hakan bey teşekkürler bundan sonrakilerde logo eklerim .tamamen kendi yöntemlerimle bulduğum birşey.daha iyileri de yapılabilir fazla çizemedim çünkü vaktim pk yoktu.ne kadar tel o kadar güzel saçlar:)
  10. asli karabudak

photoshop saç çizimi

kendi yaptığım kadarıyla paylaşmak istedim:)
  11. asli karabudak

benim saçlarım(ps çizimi)

:)teşekkürler danışman beğenmenize sevindim.değişik şeyler denemek istedim değişik çizgiler,çok gerçekçi olmayan fantasy havasında denemelerim bunlar.dörtlüğümü de çok önceden yazmıştım tekrar okuyunca onunla ilgili çizmek istedim :)
  12. asli karabudak

benim saçlarım(ps çizimi)

ps cs4+uc-logic tünel tünellerin içinden geçer yüzüm.vuruşların sakin,hayallerin dalış olduğu.hiç belli olmayan,dallı budaklı ağaçların arasından sessiz geçer yüzüm duyulmadan duyurmadan nefesini
  13. asli karabudak

İllustrasyon'da Yapılmış bir Deodorant Şişesi

buse türüdü ellerine sağlık.yeni başlamışsın ama bu çalışmayı burda bırakma.tasarmı çok güzel.üstünü gölgelerle ışıkla süslemelisin bence.bir de öyle bir tabana koy ki çok hafif yansısın.ve parfüm şişesi ön plana çıksın.bence devam etmelisin bu çalışmana bitmiş halini bekliyorum:)kolay gelsin
  14. asli karabudak

japon girl

@suat durular :)teşekkürler @danisman :):)haklısınız babası türk annesi japon olabilir:)çok teşekkürler @kriptonik :Dsağolun
  15. asli karabudak

Moda Collection(PS Moda Çizim)

ellerinize sağlık hakan bey çok cool çalışmalar.devamını bekliyorum.kolay gelsin
  16. asli karabudak

boyamalarım

@Fatih Coşkun teşekkürler:) @danisman :):)teşekkürler beğendiğinize sevindim @Dilek Doğrusöz teşekkürler dilek:)aklımda yeni şeyler var ama bakalım her an değişiyor:)
  17. asli karabudak

boyamalarım

@Süleyman Köklü :)teşekkürler. @Abdullah Şahin :)sağolun.çok güzel yorumlar bunlar:D @duygu boz teşekkürler:)
  18. asli karabudak

boyamalarım

teşekkürler sabahattin özlü:)tabi ki seve seve bundan sonraki çalışmalarımı düzenleyerek tutorial olarak paylaşmak isterim sizlerle
Yukarı Alt