Arama sonuçları

1. asli karabudak

is there anybody out there?

orda birileri var mı?
  2. asli karabudak

japon girl

@Dark_Stone_03 teşekkürler:) @Ömer YILDIZ :D genel anlamda demiş arkadaşım sanırım
  3. asli karabudak

japon girl

çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar beğenmenize çok sevndm.oldukça detay vermeye çalışıyorum.aslında daha da detay verilebilir ama çabuk sıkılıyorum tek sorunum bu benim.ama artık sıkıldığım zaman kalkıp sonradan tekrar oturunca gördüm ki çok şey farkediyor:)mause ile çizmeye alıştım artık...
  4. asli karabudak

japon girl

evet illustratorde ben yaptım.mause ile sıfırdan çizimdir.benzetememiş olabilirsiniz niye kusura bakayım:)
  5. asli karabudak

japon girl

6. asli karabudak

farklı hayatlar..

teşekkürler.beğenmenize sevindm
  7. asli karabudak

farklı hayatlar..

illustrator+mause
  8. asli karabudak

Korku Kitap Kapağı

ufak hatalar dışında çok kaliteli gözüküyor
  9. asli karabudak

yeni çalışmalarım

@abdullah çoşkun teşekkürler çalışmalarınızı görmek isteriz. @Ayşe Gül Çınar size de teşekkürler.mause ile yaptığım çizimler bunlar
  10. asli karabudak

hear me

@Hakan Dağdeviren öncelikle yorumunuz için teşekkürler.sonrasında omuzlara gelirsek duruşu tam düz bir duruş değil bir omuzu ki bize göre sol omuz daha geride duruyor.dikkat ettiyseniz kulakları yok hiç birinin:)bn duymuyorum,duy beni diyor.
  11. asli karabudak

Africa...

hoş bir çalışma ama daha kalabalık olabilirdi arka plan ve nesneler daha yakın birbirine.yazı tipi de koyu ve temaya uygun bir font olabilirdi.iyi çalışmalar
  12. asli karabudak

yeni çalışmalarım

@kriptonik bazıları kullanıldı bazıları kişisel çalışmalarım @Umut Kerem Saydam teşekkür ederim güzel görüşünüz için @Melek Kaya teşekkürler..
  13. asli karabudak

miss

mesh kullanmıyorum
  14. asli karabudak

charlize theron

:):) teşekkürler
  15. asli karabudak

charlize theron

teşekkürler yorumunuz için Yaşar Karadeniz.tabiki eleştirilmesi için koyuyorum buraya.dikkate alacağım yorumunuzu.
  16. asli karabudak

charlize theron

illustrator
  17. asli karabudak

asli karabudak çalışmalar

teşekkürler arkadaşlar
  18. asli karabudak

miss

:) teşekkür ederim
Yukarı Alt