Arama sonuçları

1. asli karabudak

boyamalarım

teşekkürler hakan bey:)hem beğendiğiniz hem de + için:)evet çizimler yine ps de
  2. asli karabudak

boyamalarım

photoshopcs4+uc-logic, çizim+boyamalarım
  3. asli karabudak

ı'm not alone (ps çizimi)

@Hakan Dağdeviren :)) teşekkürler hakan bey.'En öndeki bu bayan bir Afrikalı' değil afrikalı ama bayan değil:)bunu hallettiğimiz zaman 1 tamam.2 için teşekkürler,3 için bunlar benim hayalimdeki arkadaşlarım yalnız olmayan benim.benim hayalimdeki bir yer ve arkadaşlarım.onlar hep yanımda olduğu...
  4. asli karabudak

çok teşekkürler evet photoshopta yaptığım yeni çizimim
  5. asli karabudak

photoshopcs4+uc-logic yalnız değilim....
  6. asli karabudak

miss

@haluk artuk tesekkurler @Buse Türüdü tesekkurler @kriptonik tesekkurler esımın calısmaları o showreel dekıler begenmenıze sevndm:) @Hakan Dağdeviren bu cok eskı bır calısma oldu artık:)artık daha gercekcı yapmaya calısıyorum bıtmek uzere olan bır calısmam var sızlerle paylasmak ısterım
  7. asli karabudak

nereye gidiyorum

:)tesekkurler
  8. asli karabudak

oda çizimi

tasarımı cok ılgınc ve cok begendım sadece koltuklar bıraz havada kalmıs sunumda bıraz problem var gıbı ama boyle tasarımlı bı evde olmak ısterdım:)
  9. asli karabudak

"Aklını Kullan!" Yeni 3DMax Ve PS Ortak Çalışma

cok guzel olmus bır de rengarenk olsa kutular ve harfler gormek ısterım oyle de tebrıkler
  10. asli karabudak

jerry

http://www.vimeo.com/3986734 aslında nerde paylasacagımı bılemedım afterda anımasyon olustugu ıcın buraya koydum,ıllustratorde kare kare cızıp afterda hareketlı sahneye oturtuldu,daha devamını da cızmeyı planlıyorum mesela tom da gelsın:)ıyı seyırler yalnız sesle bırlıkte seyretmenız lazım
  11. asli karabudak

Başka Bir Model Denemesi(Tahtrevalli Çizim)

cok guzel olmus elinize saglik.bu calismayi bir parkta gormek isterim arkaya bir fon koysaniz
  12. asli karabudak

nereye gidiyorum

@Yaşar Karadeniz :) tesekkurler @Hatice Ceylan :)sagolasın @Melek Kaya :)tesekkur ederım walla gıdıyorum bı yerlere ama bılmıyorum ben de nereye:)
  13. asli karabudak

nereye gidiyorum

cok tesekkurlerr yok yanlis anlasilmadi asla aslinda hosuma gitti de cunku ne kadr gercekci gordugunuzu gosteriyor cok tesekkurler tekrar digerlerinde daha dikkatli olurum
  14. asli karabudak

nereye gidiyorum

@Süleyman Köklü tesekkurler:)resim degil arkadaslar.sifirdan cizdim bu calismayi.resmi neden koyayim
  15. asli karabudak

nereye gidiyorum

@Fatih Coşkun cok tesekkurler sagolun begenilmesine gercekten cok sevindim cunku cok emek verdim gozenekleri yuzdeki killari tek tek cizdim :)fotograf degil niye koyayim ki hazir resmi daha detayli soyle gostereyim size inandirici olur heralde
  16. asli karabudak

nereye gidiyorum

@Kemal Durgun sagolun @Hakan Dağdeviren cok tesekkurler:)
  17. asli karabudak

nereye gidiyorum

illustrator+photoshop+basic brush+UC-Logic+mesh yok
  18. asli karabudak

halo

beyonce nin halo şarkısını dinlerken ortaya çıktı.
  19. asli karabudak

is there anybody out there?

:)teşekkürler
Yukarı Alt