Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Su damlaları Görselleri

Paylaşım için Teşekkürler Aras Bey,
  2. Buse Türüdü

poLka noktaLarı hazırlama( resimLi anLatım )

seLamLar.. Yeni bi'dersle karşınızdayım:) Şimdiden hepinize koLay geLsin.. Vee Sonn Adım:
  3. Buse Türüdü

Kozmetik vektörleri

TeşekkürLer Aras Bey, güzel bi'payLaşım :)
  4. Buse Türüdü

Kartvizit TasarımLarı/2

Allah Allah.. Farklı sitelerden de yüklesem, resim ertesi güne gözükmüyor, nedir bu böyle :) Çalışmayı tekrar ekledim,bilginize..
  5. Buse Türüdü

Yaşım 16 Web Tasarımcısıyım İş arıyorum freelance

flood yapmaktan nezaman vazgeçeceksiniz sayın divana??
  6. Buse Türüdü

kırımlı broşür

resmi göremiyorum ama?
  7. Buse Türüdü

merhaba

Ooo Aras abi hoşgeLdin Seni burada görmek nekadar güzeL :)
  8. Buse Türüdü

Kartvizit TasarımLarı/2

:) Upload sitesi dolayısıyLa bi sorun oluşmuş.. Hemen düzelttim.. asLında geç bile kaldım yayınlamakta ama yeni yeni bişeyler yapma isteği geliyor.. KartVizit konusundada, özür diliyorum.. msn konuşma tarzıyla forum sohbet tarzını karıştırmışım:) Çerçevelerde haklısınız,sonradan aklıma...
  9. Buse Türüdü

dünyayı sarmak ???

Ahh çok üzgünüm, bi karışıklık olmuş Mustafa Bey:)
  10. Buse Türüdü

dünyayı sarmak ???

Nasıl yapılacağını daha açık bi'şekiLde anLatırsanız hem Mustada Durmuş için hemde bu konuda sıkıntı çeken diğer üyelerimize de yardımcı olmuş olursunuz..
  11. Buse Türüdü

Flash önizleme Yardım!

Control>Test Movie seçeneğinden veyahut kısayol oLarak Ctrl+Enter seçeneğinden çnizleme yapabiLirsiniz..
  12. Buse Türüdü

Kartvizit TasarımLarı/2

2. kartvizit Tasarımım Bilgilerin doğruLuk payı yoktur. Logo/ambLem kendi tasarımımdır. önpLanda Kartvizit tasarımını tuttuğum için, Logo-ambLem üzerinde pek durmadım.. Eleştirilere açığım, yorumlarınızı bekliyorum :)
  13. Buse Türüdü

Selam beyler bayanlar :)

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim.
  14. Buse Türüdü

Sanatta sınır yok !

Şöyle belirtmek istiyorum ki, Sanat tarihi bayaa bi gelişti. Yani bakıyorum, eskiden bukadar değildi, şimdi okadar çok fotoğraf,haber,video izLiyorum ki yeni yeni anlıyorum Sanat'ın her alanda geliştiğini.. Teşekkürler..
  15. Buse Türüdü

Kartvizit Denemesi

Yorumlar için teşekkürler. Uyarılarınızı artık birdahaki çalışmada uygularım:)
  16. Buse Türüdü

Illustratorde yaptığım Balık Çizimi

Balık çok güzel durmuş Yaşar Bey:)) ellerinize sağLık..
  17. Buse Türüdü

Kartvizit Denemesi

İlk kartvizit çalışmam ve klasik modellerden bi örnek.. Can sıkıntısından, Ufak bi Çalışma.. **Adres, isim, telefon bilgilerinin doğruluk payı yoktur.
  18. Buse Türüdü

bir göz atın

İnsanlar ne güzel şeyler yapmışlar öyle.. Çok ilginç şeylere rastladım.. teşekkürler..
  19. Buse Türüdü

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

şuan oLabiLse, direk hotmail hesabımı kapatırdım:D
  20. Buse Türüdü

ı'm not alone (ps çizimi)

Bencede.. tek kelimeyLe ""harika!""
Yukarı Alt