Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

jerry

evet gerçekten çok güzel olmuş.. ayrıca Dilek Hanım'ında dediği gibi en yakın zamanda Tom'u bekLiyoruz:)
  2. Buse Türüdü

"Aklını Kullan!" Yeni 3DMax Ve PS Ortak Çalışma

tek kelimeyLe harika.. Alıştık artık o güzel çalışmalarınıza, yorum yapmaya ne hacet:) Ellerinize sağlık..
  3. Buse Türüdü

3D Vazo Çizimi [Resimli Anlatım]

gerçekten de basit ama gerekli bir ders.. teşekkürLer Yaşar Bey.. Bir örnek de ben göstereyim.. Acemice ama idare eder sanırım:)
  4. Buse Türüdü

Wonderful Lands

These are wonderfuLL :) TeşekkürLer Yaşar Bey..
  5. Buse Türüdü

"Cam Görünümlü Yazı"

Ders için teşekkürLer diLek Hanım.. Konuya örnek olması dileğiyLe farkLı renkte ufak bi çalışma yaptım..
  6. Buse Türüdü

İlüstrasyon ve karikatürler im

Bu alanda başarılı olduğunuz gayet ortada.. Ellerinize sağlık.. güzel çaLışmaLar..
  7. Buse Türüdü

Toprak ve Tarla Resimleri

Serkan Bey, linkte bir hata gözükmüyor..
  8. Buse Türüdü

Acronis True Image İle ''Formata Son"

Gerçekten kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum.. programı kullanarak yedeklediğim sistemimi, geçenLerde formatsız geriye aLdım ve hiçbir veri kaybım olmadı..(tam tersine programlarım yüklü bir şekilde geriye geLdi, çünkü, format sonrası yükleyip,acronis ile kayıt etmiştim..) tekrar...
  9. Buse Türüdü

sanaL Pc (sanaL işLetim sistemi)

TeşekkürLer Abdullah Bey, cidden çok iyi oLdu.. ellerinize ve emeklerinize sağlık..
  10. Buse Türüdü

Virtual PC 2007 Kurulumu - İşletim sistemi üzerine sorunsuz birden fazla sistem kurm

Abdullah Bey, tek kelimeyLe harikasınız! :) Şimdi Buna +rep veriLmez mi, veriLir!
  11. Buse Türüdü

Halkalar

evet Fatih Bey, gözüküyor.. TeşekkürLer..
  12. Buse Türüdü

TurkceLL neredeYim hizmeti! önemLi..

seLamLar.. Uludağ'da genç bir kayakçının ölümüyle sonuçlanan olayda Turkcell, Telekomünikasyon Kurumu kurallarından olan; "konum bilgileri sadece savcılık talebi halinde verilebilir, şahıslara veya başka kurumlara verilemez" kuralı gereğince bilgi veremediği ve bürokratik işlemlerin uzaması...
  13. Buse Türüdü

Halkalar

sanırım link kırıLmış, bende göremiyorum..
  14. Buse Türüdü

kartvizit çalışmam

O zaman bizde diyeLimki: https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/ linkine tıkLayarak foruma resim eklemek nasıl oluyor, bakabiLirsiniz.. :)
  15. Buse Türüdü

Dergi ek'i çalışmam / insanvehayat

Bencede hepsi birbirinden güzel olmuş.. Fontlar bence güzel, renk seçimleri iyi, bütünlük sağlanmış.. Daha ne diyelim, ellerinize sağlık :)
  16. Buse Türüdü

kartvizit çalışmam

resimleri göremiyorum desem?
  17. Buse Türüdü

Güneş Fırtınası 2012'De..

Dünyaca ünlü bilim dergisi New Scientist 2012 yılının eylül ayında güneş fırtınasının kopacağını iddia etti. Bilim insanları bundan 153 yıl önce hayatı felç eden güneş fırtınasının bir benzerinin Kuzey Amerika ve Avrupa'yı etkileyeceğini iddia etti. 1859 yılının 1 Eylül'ünde güneşten...
  18. Buse Türüdü

poster çalışması

gerçekten capcanLı çalışmalar sunuyorsunuz.. Hepsi cıvıl cıvıllar:) Ellerinize sağlık..
  19. Buse Türüdü

karagöz hacivat çok acilll

TeşekkürLer Elif Hanım..
  20. Buse Türüdü

eski İSTANBUL Resimleri

Link YeniLenmiştir..
Yukarı Alt