Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

merhaba demiş bulundum...

hoşgeLdiniz, iyi forumLar..
  2. Buse Türüdü

After Effects Proje Dosyaları

evet, bendede aynı şey çıktı:)
  3. Buse Türüdü

eski İSTANBUL Resimleri

@HAiNELMA Öncelikle teşekkür ediyorum.. Biz Grafikerler.org olarak herşeye özen gösteriyoruz. Özellikle link konusunda çok dikkatli oluyoruz. Bu yüzden gözden kaçanlarda olsa da linkleri aktif tutmaya özen gösteriyoruz. Bu yüzden Grafikerler.org'u başka sitelerle karıştırmayın:) yorumlar...
  4. Buse Türüdü

Google artık sesleri de algılayabilecek

GoogLe'den artık korkmak Lazım, yapmadıkları şey kalmadı:)
  5. Buse Türüdü

Dj olmak isteyenler buraya

Vakit geçirmek amaçLı kullanılabilir:) TeşekkürLer..
  6. Buse Türüdü

Başka 1 MAX PS Ortak Çalışma

Allah kolaylık ve sabır versin, ne diyeyim başka:)
  7. Buse Türüdü

Başka 1 MAX PS Ortak Çalışma

yinee güzel bi çalışma Hakan Bey.. 58 dakika beklenir mi ya? Ben sabredemem heralde:)
  8. Buse Türüdü

Tüm bakanlıkların logoları corel de cizilmiştir.

Yaramaz mı:) eLLerinize sağlık..
  9. Buse Türüdü

Yazıdaki bakır efekti

Bu çalışmayı deniyecem, bakalım yapana kadar canım mı çıkıcak, sabredebilecek miyim, yoksa yapabilecekmiyim, görücez:) TeşekkürLer Hatice Hanım..
  10. Buse Türüdü

Kelime Oyunu

Evet doğru cevap: Antik' idi :)
  11. Buse Türüdü

Kelime Oyunu

hmmm o zaman sorumu soruyorum:) Yunan ve Roma sanat eserLerine veriLen ad? _ _ _ _ _
  12. Buse Türüdü

Kelime Oyunu

Revü olması lazım ama..:)
  13. Buse Türüdü

Yazıdaki büyüteç efekti

Bende kendi kendime derse örnek oLması amacıyLa bir çaLışma yaptım.. Bu arada teşekkürler..
  14. Buse Türüdü

ePhone Logo Tasarımım

bence hoş durmuş..Herşey uyumlu.. ellerinize sağlık..
  15. Buse Türüdü

En popüler açık kod yazılımlar

Zaten openoffice'i bu araLar çok duymaya başladım.. Hem ilgi çekici hemde güzel bi kaynağa benziyor.. TeşekkürLer Hatice Hanım..
  16. Buse Türüdü

Cinema4D Eğitim/kuLLanma Kılavuzu/Pdf

Cinema4D programını öğrenmek isteyenler için güzel bir kaynak.. eLimde bulunuyorDu, payLaşmak istedim.. 7Mb ve Türkçe anLatım.. Link: http://rapidshare.com/files/367190334/C4D_Kullanae_m_Kae_lavuzu-Grafikerler.Org.rar Şifre: Grafikerler.Org
  17. Buse Türüdü

Puzzle Yapımı ( Yapboz )

@kozmosdelikanli Resimler ufak değil kozmosdelikanli.. Sadece "click this bar to view the full image" 'e tıkLarsanız resim farkLı sekmede açılacaktır.. Farklı sekmede açıldığında resmin üzerine geLdiğinizde "Büyüteç(zoom) işareti oLacaktır.. O işarete tıklarsanız resimLer gayet okunakLı ve...
  18. Buse Türüdü

miss

Gerçekten de diğer çalışmalarınız gibi, bu çalışmanızda hayret verici güzellikte.. ellerinize sağlık..
  19. Buse Türüdü

Dijital Çiçek Oluşturma

Konuya örnek olması dileğiyle bir çalışmada ben hazırladım..
  20. Buse Türüdü

"Aklını Kullan!" Yeni 3DMax Ve PS Ortak Çalışma

"Sabreden derviş,muradına ermiş" DerLer.. Sonuçta o güzeL çalışmalar varsa sabrediLiR:)
Yukarı Alt