Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Karakalem Çalişması

Bencede çok abartıldı bu konu, gereksiz yere tartışma yaratacak mesajlar yazmayalım lütfen. Bu Tür mesajlar Uyarı verilmeden silinmektedir.
  2. Ömer YILDIZ

Ya Sizin

Adobe arkadaşımızın dediği gibi sitenin alt yapısıyla iligili çalışmalarımız var şuanda. Yinede fırsat Buldukça üyelerimizin yararlanması için paylaşım yapıyorum.. En kısa sürede üyelerimize Her konuda Görsel dersler, bilgi ve paylaşımımızı aktaracağımızdan emin olablirsiniz. Ayrıca...
  3. Ömer YILDIZ

photoshop e-kitap 142 sayfa pdf formatında

Gözden kaçırmışım demekki, Uyardığınız için teşekkür ederim. Yanlışlığı düzelttim
  4. Ömer YILDIZ

Hangisi Gerçek

Evet uzaklaşınca ifadeler yer değiştiriyor.. ilginç
  5. Ömer YILDIZ

Merhaba

Hoşgeldiniz.
  6. Ömer YILDIZ

Merhaba

Merhabalar, Bilgilerinizi bizimle paylaşmanız dileği ile.. Hoşgeldiniz..
  7. Ömer YILDIZ

nakıs desenlerı

Özellikle fil desenli çalışma çok hoş teşekkürler paylaşım için.
  8. Ömer YILDIZ

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

Güzel desenler gerçekten, teşekkürler. desenler hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.
  9. Ömer YILDIZ

"Arizona Dream" Arizona Rüyası - Sinema Film Afişi - 1993

Açıkçası ben bütün çalışmalarını beğeniyorum ve çok kaliteli buluyorum. Renklerin birbiriyle olan uyumu süper, Göze çok hoş geliyor. ellerine sağlık.
  10. Ömer YILDIZ

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

Gösterdiğiniz bu ilgiye teşekkür ederim. Sitemizde her alanda kullanıcılara faydalı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar. Bildiğimiz veya bilmediğimiz konularda her şeyle ilgilenmeye çalışıyoruz ve bu çalışma içerinde bazen unuttuklarımız oluyor. Bu konuda ise siz sevgili üyelerimizden...
  11. Ömer YILDIZ

1. Istanbul Buluşması

Arkadaşımız gereken cevabı vermiş zaten, Sorularınızı ilgili bölümlere yazarsanız sevinirim.
  12. Ömer YILDIZ

yardım...!

Programı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedinmi?
  13. Ömer YILDIZ

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Reputation bir puanlama sistemidir. Kısaca buna Rep denir Bazı yerlerde karma olarak bilinir. Bir üyenin mesajına olumlu ya da olumsuz puan verebilirsiniz. Olumlu verilen her rep ile kullanıcının reputation puanı artacaktır. Negatifte ise tam tersi olacak ve eksi yönde puanı düşecektir. 100...
  14. Ömer YILDIZ

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

Sizden istenilen boyuta getirin resmi yada imageshack.us tan yükleyin. Bir iki denemeden sonra alışırsınız imageshack.us'a
  15. Ömer YILDIZ

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

Resimlerin boyutları Çok büyük değilse sitemizden Yeni konu açtığınızda "eklenti ekle" butonuna tıklayıp resim yükleyebilirsiniz.
  16. Ömer YILDIZ

Photoshop- Corelde çalışılmış emp. bayan deseni

Beğendiğine sevindim, Fakat desenin yaratıcısı SuperTurkishMan arkadaşımızdır. işleri yoğunluğu nedeniyle desenleri bana verip benim yüklememi rica etmişti. Bende kendisine teşekkür ederim.
  17. Ömer YILDIZ

1. Istanbul Buluşması

Teklifin için Teşekkür ederim,Tavsiye ettiğin bi yer varsa söyleyebilirsin. Fakat şehir dışındanda gelecek olan üyelerimiz var, onun için herkesin kolayca ulaşabileceği güzel bi yer düşünüyoruz. Yer seçimini Superturkishman ile beraber araştırıyoruz. En kısa sürede Buluşma yeri açıklanacaktır.
  18. Ömer YILDIZ

Flower brushes

İndirdiğiniz Brush ları bilgisayarınızdan aşağıdaki yolu izleyip Bilgisayarım >> C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Brushes Klasörüne kopyaladıktan sonra photoshopu açın ve aşağıdaki linke tıklayın. resimdeki adımları uygulayıp İndirdiğiğiniz brushu kullanabilirsiniz...
  19. Ömer YILDIZ

grafikerler.org brush

Fırçayı resimlerde imza olarak kullanabiliriz, paylaşım için teşekkürler.
Yukarı Alt