Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

eos 3 versiyon 3015

@çeyizci Sitede serial, crack werez ve yasal olmayan programların yayınlanması yasaktır.
  2. Ömer YILDIZ

Photoshop Dersleri Serisi İndir Öğren

Quick time media oynatıcı programını bilgisayarınıza kurup videoları izleyebilirsiniz.
  3. Ömer YILDIZ

accurate desen açıklamaları

@torukojin Arkadaşım Başlıktada yazıldığı gibi bu bölüm çalışmaların yayınlandığı, görüş ve önerilerin yapıldığı bölümdür Soru ve sorunlarınızı ilgili bölüme yazınız.( accurate bölümünde iligili başlığa sorunuzu yazabilirsiniz.) Aksi taktirde cevap almanız gecikeceği gibi mesajlarınız da...
  4. Ömer YILDIZ

merhaba hayal dünyası sınırsız insanlar...aranızda olmak çok hoş

Biz emeklerimizin karşılığını teşekkür olarak aldığımız zaman mutlu oluyoruz, Sitede emeği geçen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aramıza hoşgeldiniz.
  5. Ömer YILDIZ

T-Shirt Design Kit - Complete package

Rapidsharede Premium üyeliğin olmadığı için ard arda dosya indirmene izin vermiyor, Modemi kapatıp açarsan yeniden yükleyebilirsin.
  6. Ömer YILDIZ

Birbirinden Güzel corel clipart ları

Kaydedemiyorum derken? Biraz daha açarmısınız sorunuzu. Linkte bi problem yok.. aşağıdaki linke tıklayarak nasıl kaydedildiğini öğrenebilirsiniz.. https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696.html
  7. Ömer YILDIZ

burak,admin ve tüm diyarbakırlılara

Teşekkür ederim cengiz Çok ince düşünmüşsün:)
  8. Ömer YILDIZ

Bee-Line Collections clipart 925 EPS

Paylaşımların gerçekten muhteşem, Tasarımcıların işine yarayacak kalitede. Teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için.
  9. Ömer YILDIZ

İstanbul'dan selamlar

Merhaba sevgili arkadaşım senide aramızda görmek çok güzel. Aramıza hoşgeldin
  10. Ömer YILDIZ

Selamlar...

Herşeyden önce hoşgeldiniz.. Çalışmalarına gelince, Birinci, ikinci ve beşinci çalışmalarına anlam veremedim doğrusu fırçalardan oluşan bi çalışma yapmışsınız sizinde dediğiniz gibi karma karışık bir çalışma olmuş. 4. çalışman sanırım daha önce sitemizde ders olarak verilmişti, dersi...
  11. Ömer YILDIZ

harika backgroundlar

Evet gerçekten hepside güzel arkaplanlar, devamını bekleriz paylaşım için teşekkürler bu arada hoşgeldiniz.
  12. Ömer YILDIZ

photoshopta resim açarken sorun yaşadım.

Sorunun yeri burası değil, Sorularımızı ilgili bölümlere yazalım lütfen. Konuyu asıl yere taşıyorum.. Soruna gelince, tam olarak ne demek istediğini anlamadım, daha detaylı açıklama yaparsan yardımcı olabiliriz.. Yanlışlıkla bir yere tıkladıysan CTRL+ Z (işlemi bir sefer geri alır) veya...
  13. Ömer YILDIZ

yardım yeni photoshop öğreniyorum!!

İndir diğinizin plugini Bilgisayarınızdan >> C:\Program files\Adobe\Adobe Photoshop Cs2\Plug-ins << klasörüne atın.. Photoshopu açtıktan sonra filter menüsünü açın, eklediğiniz plug-ini göreceksiniz. bunu resimlerinizin üzerinde uygulayabilirsiniz.
  14. Ömer YILDIZ

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

Yeni layer oluşturup Derstede gösterdiğim gibi küçük bir dikdörtgen oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz bu yeni layerin üzerine gelip sağ tıklayın Duplicate layer (layer kopyalama) i tıklayın, Çizdiğimiz beyaz alanı doldurması için layerleri kopyalıyoruz ben 7 layer kopyaladım siz çalışmanıza göre...
  15. Ömer YILDIZ

desen tarama ve çalışma stilleri

Anlatım için Teşekkürler cengiz.
  16. Ömer YILDIZ

Işte Yeni Bir üyelik Daha :)

Adobe arkadaşımıza katılıyorum, sorularınızı hiç çekindmeden sorabilirsiniz, bizler onun için buradayız.. Hoşgeldiniz.
  17. Ömer YILDIZ

grafik tasarım eğitimi ile ilgili lütfen yardım

Merhaba, ilk önce bir kursa başlamalısınız. Kurs görürken programlarıda iyi öğrenmeniz lazım çünkü kimi insanların hayal gücü muthiştir, kafasında güzel düşünceler projeler vardır ama program bilgisi az olduğu için bunu programda nasıl yapacağını bilemez. kurs görürken program bilginizide...
  18. Ömer YILDIZ

tüm manisalılara

Hakikatten güzel türkü cengiz teşekkürler. Burak diyarbakırlı tabiki bende bende öyle. Yaşlarımız aynı olsada Burak benim öz yeğenim:)
  19. Ömer YILDIZ

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

Merhabalar Bu dersimiz hem eğlenip hem öğreneceğinizi umduğum küçük animasyonlardan oluşuyor. Önemli: Aynı renk,şekil vs. kullanmak zorunda değilsiniz. Ders sadece yolunu gösterir size. Birebir olmak zorunda değil. yeni bir layer oluşturun ve Rectangle tool aracını kullanın. Deseni sağ üst...
  20. Ömer YILDIZ

corel draw eğitim

teşekkürler güzel paylaşım. ellerine sağlık.
Yukarı Alt