Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Font,Brush,Effect,File Formats Nasıl Yüklenir?

istediğiniz eklentiyi photoshopta dosyanın ait olduğu yere doğru yere atmanız lazım. yoksa kullanamazsınız. doğru yere attığınızdan eminmisiniz?
  2. Ömer YILDIZ

Birbirinden Güzel corel clipart ları (parti 1)

Yine Biribirinden güzel clipart ların 2. partisi burada indir şifresi: www.grafikerler.org
  3. Ömer YILDIZ

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Beğendiğinize çok sevindim, teşekkürler arkadaşlar.
  4. Ömer YILDIZ

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Elliptical shape tool(eliptik şekil aracı) ‘nda bir daire oluşturarak başlayalım. Layer style window ‘u açmak için layer üzerinde çift tıklayın. Ayarları aşağıda gösterildiği gibi yapın. Rounded rectangle shape tool aracı ile rounded rectangle yani yuwarlatılabilir bir...
  5. Ömer YILDIZ

selam

bencede çok şanslısın mehmet abiden öğreneceğin çok şey vardır. hoşgeldin.
  6. Ömer YILDIZ

merhabalar

hoşgeldiniz
  7. Ömer YILDIZ

merhaba

Merhabalar, sitemiz hakkındaki düşünceleriniz içinde teşekkür ederim. iyi vakit geçirmeniz dileğile.. Aramıza hoş geldiniz.
  8. Ömer YILDIZ

Photoshop Brush (Fırça) Setleri

peki. teşekkürü ekledikten sonra ederim:)
  9. Ömer YILDIZ

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Profilimdede yazıldığı gibi İstanbul:)
  10. Ömer YILDIZ

Sitemiz İçin

çok hoş duruyo efeklerde güzel hoşuma gitti, Çalışman için teşekkürler CNM
  11. Ömer YILDIZ

Ben Geldii (: herKeze seLamLar !

hoşgeldin arkadaşım
  12. Ömer YILDIZ

yeni yıl

@satrol__ Abi değil abla:), Çalışman için teşekkürler ismail. Yeni yılın hepimize sağlık, huzur, sevgi, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum. yeni yılınız kutlu olsun.
  13. Ömer YILDIZ

internet cafeye yaptığım tabela çalışması

Bence amaca uygun olmamış, internet cafede sadece oyun oynanmıyor. daha çok oyun salonun andıran bi tabela hazırlamışsın, Oyun figürleri yanı sıra bilgisayar msn vb ikonları olsaydı internet cafeye uygun bi logo olurdu. ellerine sağlık bizimle paylaştığın için teşekkürler kardeş.
  14. Ömer YILDIZ

DreamWeaver 8 Türkçe e-kitap (608 Sayfa) kaynağından eğitim

Link yenilenmiştir.
  15. Ömer YILDIZ

Photoshop Brush (Fırça) Setleri

Forumda bunun açıklaması vardır. Duyurular kategorisine bakınız. ayrıca forum içerisinde msn mail adresi vermek yasaktır.
  16. Ömer YILDIZ

Silver Tuning Show [Acura RSX]

caylakop arkadaşımızın dediği gibi dövmeler çok basit duruyor, camları siyah yerine daha şeffaf yapabilirdin. bizimle paylaştığın iin teşekkürler
  17. Ömer YILDIZ

Silver Tuning Show [OPEL]

çalışmaların çok güzel kardeş fakat alttaki çalışmada arabanın altına verdiğin ışık çok yapmacık duruyor.
  18. Ömer YILDIZ

1 adet masa takvimi 2008

Ben senin bütün çalışmalarını beğeniyorum abi buda bunlardan bitanesi. çok güzel tasarlamışsın ellerine sağlık
  19. Ömer YILDIZ

Herkese Selamlar

Merhaba hoşgeldiniz
  20. Ömer YILDIZ

Cdr Flowerdesen ve Mutfakgereçleri

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım
Yukarı Alt