Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

firma ismi ve şahıs isimleri altın varak yaldız
  2. Fatih Coşkun

Clip-Art istek

clip-art isteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz
  3. Fatih Coşkun

Türk Olmak!

** *Türk Olmak...** * Aslında çok şeydir, Türk olmak. Türk olmak, *Osmanlı'nın borcunu* ödemektir. *Hovarda babanın borçla yaşayan evladı *gibi. Kosova'da ve Bosna'da, Batı Trakya'da ve Makedonya'da bilmem kaç asır geçmişte kalan meselelerin hesabını vermektir. *Türk olmak; * -...
  4. Fatih Coşkun

shaping dersleri

5. Fatih Coşkun

corelde ai uzantılı dosyaları açamıyorum

corelde x3 de ai uzantılı dosyalar açılmıyor daha önceleri alıyordum fakat format attıktan sonra kiteniyor ai uzantılı dosyaları corele vektör olarak atmanın başka bir yolunu bilen var mı? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler....
  6. Fatih Coşkun

mutlu musun, mutlu olduğunun farkında değil misin

MUTLULUK TABLOSU Evini bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan Bir çok arkadaşın var demektir Faturalarını ödeyebiliyorsan Bir işin var demektir. Pantolonun biraz sıkıyorsa Aç kalmıyorsun demektir. Gölgen seni izliyorsa Güneş ışığını görüyorsun demektir...
  7. Fatih Coşkun

Corel Draw Klonlama Özelliği

Corelin bu özelliği sayesinde clonladığınız nesnelerin hepsini aynı anda ebatlandırabilir aynı anda renklendirebilirsiniz
  8. Fatih Coşkun

İL GENEL MECLİS ÜYESİ SEÇİM AFİŞİ 28x38 EBADI

yorum ve önerilerinizi bekliyorum
  9. Fatih Coşkun

A5 Önlü Arkalı Muhtar Seçim Afişi

Seçim Afişi biraz belediye seçim afişlerini andırabilir fakat 12.000 seçmen olan bir muhtarlık bölgesi
  10. Fatih Coşkun

akıncı asker

bu çalışma daha tasarımda eksikleri baya var ana ana fikir olarak askerin daha hızlı daha güçlü ve daha sessiz olmasını sağlayacak bir sistem
  11. Fatih Coşkun

Anti terör kalesi

uzun zamandan beri aklımda olan bişeydi doğuda vurulan karakollar şehit olan askerler bunu nasıl durdurulabilir diye düşünüyodum ve sanırım buldum biraz hayalvari olsada yapılamıyacak bişey değil diye düşünüyorum bu konuda sizlerinde fikirlerini bekliyorum burada kalenin yapabileceklerini...
  12. Fatih Coşkun

Kutlay yıldırım isteği arı klipartalrı

http://rapidshare.com/files/192845483/ari_bee.cdr.html arı klipartları
  13. Fatih Coşkun

koop iş sendikası logosu istek

arkadaşlar koop iş sendikası logosu elinde olan var mı
Yukarı Alt