Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

koç ofset logo çalışması

matbaayı anlatan sade ve şık bir logo olması açısından ya merdane yada kağıt kullanılması istendi ben kağıt üzeriden gittim renk olarkta bordo ve siyahı tercih ettim şekil olarak aynı sadece biçimler farklı, sizce engüzel duran hangisi tabi seçtiğimiz şekli diğer bütün işlerde de bu şekilde...
  2. Fatih Coşkun

otellerde kullanılan günlük müşteri listesi

arkadaşlar otellerde kullanılan resmi maliye amlamli günlük müşteri listesi corel formatında yada jpg resmi de olabilr elinde olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim saygılar...
  3. Fatih Coşkun

elnur logo örneği

arkadaşlar yeni yaptığım logo çalışması hakkında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum 2 adet örnek hazırladım
  4. Fatih Coşkun

yeni kasa hakkında önerileriniz bekliyorum

bi arkadaşım kasa toplatmak istiyor 1000 tl. geçmesin dedi bende biraz araştırdım bu her oyunu açabilecek ve hızlı bir b.sayar olmasını istiyor AMD Tabanlı Anakart : ASUS M3A78 (AMD 770, GLAN, SATA, RAID, AM2+)95 USD+KDV Ram : KINGSTON HyperX KHX6400-D2K2 2048MB KIT (2X1024MB)39 USD+KDV...
  5. Fatih Coşkun

insan ve meslek fotoğrafları

yüksek çözünürlükte insan ve meslek fotoğrafları 70 adet resim toplam 170 mb http://rapidshare.com/files/180050100/28_MB.rar.html
  6. Fatih Coşkun

corel de sık kullandığnız objeler devamlı elinizin altında

masa üstüne bitane klasör açıyoruz bu sık kullandığımız objeleri tutacağımız yer
  7. Fatih Coşkun

ey Türk oğlu titre ve kendine gel

yıl 2060 oğlum 17, ben 69 yaşındayım.. 'Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar...
  8. Fatih Coşkun

14 klasör 700 clipartlık dev arşiv

mutlaka işinize yarayacak bişeyler bulabileceğiniz bu arşivi sakın kaçırmayın:D link yenilendi buyrun :http://rapidshare.com/files/221130135/clipartlar.rar.html
  9. Fatih Coşkun

inşaat araçları 50 adet clipart

burdan indirebilirsiniz http://rapidshare.com/files/176433434/INDUSTRY.rar.html şifre : grafikerler.org
  10. Fatih Coşkun

corel drawda kısayol atama

öncelikle tools/customization açıyoruz çıkan pencerede Commends i tıklıyoruz Shortcut a geliyoruz yan tarfta simgeler var mesala corel de kısayolu olmayan ne var pick tool un kısayolu yok bunu kısayol olarak atıyacaz bu yöntemle sık kullandığımız ve klavye kısayolu olmayan pick tool gibi...
  11. Fatih Coşkun

takvim çalışmaları

size bugün yaptığm takvim çalışmalarını sunuyorum müşterilere örnekleri gönderdim bayramdan sonra basarız artık
  12. Fatih Coşkun

Teknosec güvenlik bilgisayar a5 önlü arkalı broşür

arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin
  13. Fatih Coşkun

teknosec b.sayar güvenlik firması logo örnekleri

arakadaşlar b.sayar güvenlik sistemleri ile ilgili logo çalışmaları yaptım sizlerin de fikirlerini almak istiyorum saygılar...
  14. Fatih Coşkun

takvim çalışması

çalışmayı henüz bitirmedim o yüzden hata olarak değilde görünüş olarak fikirlerinizi almak isterim
  15. Fatih Coşkun

roland favorit

1985 - 1990 model arsı roland favorit 52*72 baskı makinesi arıyorum ilgilenenler 0264 271 96 72 nolu telefondan yada özel msj. atarak ulaşabilirler
Yukarı Alt