Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

önlü arkalı a4 fotokopi kağıdına el ilanı

arkadaşlar size çalışmamı sunmak istiyorum daha sade bişey yapmak isterdim ama cancanlı olsun dediler lacivert - kırmızı ve siyah olarak 3 renk basılacak müşteriye örnek gönderecem göndermeden sizlerinde fikirlerini almak isterim (daha cancanlı olması için zemin renkleri de kullanabilirdim...
  2. Fatih Coşkun

virüs : wuauclt.exe

arkadaşlar eğer internetiniz yavaşladıysa yada b.sayar kasıyorsa sizde wuauclt.exe virüsü ile karşı karşıyasınızdır benim farkettiğimde iş işden geçmişti 2 taene virüs korum programım olduğu halde virüs bulaşmış ve yayılmış internetiniz yavaşladıysa ve görev yöneticinizde wuauclt.exe bu ad...
  3. Fatih Coşkun

970 adet hayvan clipartı

renkli, tek renk, hayvan resimlerinden çerçeveler istediğiniz her hayvanın clipartı burada http://rapidshare.com/files/291879317/hayvanlar.rar
  4. Fatih Coşkun

A5 el ilanı sürücü kursu

sürücü kursuna yapmış olduğum el ilanı çalışması öneri ve yorumlarınızı bekliyorum teşekürler
  5. Fatih Coşkun

"istek" Bolca Hindi

arkadaşlar bolca hindi logosunun vektörel hali var mı? resim hali bu arkadaşlar kimsede yok galiba ben corel 11e göre 2 renk çizimeye çalıştım belki başkasınada lazım olur http://rapidshare.com/files/157049753/corel_11.cdr.html
  6. Fatih Coşkun

2 yada daha fazla renk Aydınger çıktıda ayrıntılar

burada zemin yada tramın üstüne başka renk yazı veya logo geldiğinde ufak ayrıntılarla baskıda kaymaları önlemeyi göstermeye çalışacağım inşaallah sizlere de faydası olur
  7. Fatih Coşkun

logo örneği

zirai ürünler firamsına yapmış olduğum logo mısır satışı ağırlıkta olduğu için logoda mısır ve g harfini kullandım yorumlarınızı bekliyorum
  8. Fatih Coşkun

vektörel mısır koçanı

arkadaşlar elinde vektörel mısır koçanı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum
  9. Fatih Coşkun

ekran koruyucu

http://www.download.com/Fantastic-Flame-Screensaver/3000-2407_4-10280687.html?part=dl-Fantastic&subj=dl&tag=button&cdlPid=10895418 fantastic flame ekran koruyucu yanan masa üstü istermisiniz
  10. Fatih Coşkun

2 renk el ilanı

bordo ve siyah baskı olacak 135 gr kuşe a5 kuşeye müşteriye örnek gönderecem göndermeden sizlerinde görüşlerini almak istedim şimdiden teşekürler
  11. Fatih Coşkun

Crysis Warhead

öncellikle Crytek firmasına teşekkür etmek gerekli artık türkçe oyun oynayabiliyoruz. eğer bu oyun türkiyede çok tutması durumunda ea nın diğer oyunlarında da Türkçe Menü bulmamız kaçınılmaz olacaktır. oyun gerçekten güzel ama ben crysis 1i daha çok beğenmiştim 3ü bekliyoruz:) oyunun en büyük...
  12. Fatih Coşkun

şehitlerimiz hakkını helal edin

Aslında içimden öyle sözler sarf etmek geliyor ki ama burada söylenmez bildiğim ne kadar küfür lanet varsa ediyorum Artık sadece lanet etmek yetmiyor Bu karakolu oraya kuranlarda bu karakolu desteksiz bırakanlardan karakol diye derme çatma bi köyevi yapanlardan 1.5 milyon ytl ye zırhlı araba...
  13. Fatih Coşkun

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

lahmacun pide salonuna logo çalışması örnekleri gönderiyorum beğeni ve önerilerinizi bekliyorum
  14. Fatih Coşkun

alışveriş mağzası için yapmış olduğum broşür

broşür önlü arkalı a3 olarak hazırlandı 90 gr parlak kuşeye basıldı müşterisadece markaları ve modellerini faksla gönderdi bazı model resimlerini ve dükkan resmini gönderdi diğer modeller ve özellikleri internetten bulupta yaptım başlarda 20 - 25 resim vardı ve şunuda eklesek falan derken 45 -...
  15. Fatih Coşkun

walt disney karakterleri

corelde de kullanabilirsiniz importlayın hepsi tek tek kullanılabilir dekuplu LİNK: http://rs502.rapidshare.com/files/285929813/cocuk__53_.rar
  16. Fatih Coşkun

bilgisayar firması a5 broşür çalışması

daha öncede logo örneklerini burada yayınlamış olduğum bilgisayar firmasının a5 broşür örneği
  17. Fatih Coşkun

sizce olmuşmu?

Yüz ile oynama dersi için adminimiz Ömer Yıldız'a saç boyama için yuko_can'a nerdeyse bütün tool ların kullanımını gösterdiği zombi dersi için abdullah şahin'e ve bütün photoshop da birşeyler öğrendiğim arakadaşlara çok teşekkür ederim biraz resmi oldu ama neyse gerçekten emeği geçen herkese...
  18. Fatih Coşkun

oyunlardan söz açılmışken

kapattığım oyunları yazayım bende spiderman, call of duty 2 ve 4, fear, crysis, Gears of War, Frontlines Fuel War, need for speed serisi, Medal Of Honor Airborne, SWAT, Unreal Tournament, Delta Force, Counter Strike, Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas, Postal, sniper elite, splinter cell...
  19. Fatih Coşkun

yorumlarınızı bekliyorum

bunun bi amacı yok sadece nekadar sırıtmadan üstüne eklerim diye düşündüm okadar
Yukarı Alt