Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

University of California - Kurumsal Kimlik 2012

Güzelmiş :)
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Yok yok isteme Aslı bu sene bana sözü var bana getirecek noel baba :)
  3. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Evet bu dedikleriniz şimdi katılıyorum bende aslında çok profesyonel fotoğrafçı sayılmam benide makinam idare ediyor o çok iyi ben idare eder birleşince yuvarlanıp gidiyoruz. Dediğiniz gibi gerçekten dışardan göründüğü gibi basit öğrenilcek birşey değil fotoğraf işi :) müşteriye...
  4. Emre DEMİRCİ

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

Erkal bey teşekkürler paylaşım için. Elinde olmayanlar için bulunmaz bir paylaşım mesela bende yoktu :)
  5. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Siz uğraşmış olabilirsiniz fakat bu işlem bana göre çok basit ve amatör fotoğrafcılar dahi basit bir şekilde yakalayabiliyor.. fakat ben bu resim üzerinden örnek veriyorum. @elifcee Konumuzla ne alakası var denizin üstündeki martının? ama şu aralar gerçekten çok yoğunum yeni...
  6. Emre DEMİRCİ

Parti afiş çalışması

@carlito1914 Çalışmada site adreside göremiyorum ? var da benmi bulamadım :)
  7. Emre DEMİRCİ

Bu efekt nasıl veriliyor ?

tartışmaya hiç gerek yok photoshopta motion blur efekti arkadaşa yetecektir Hakan beyin dediği gibi:) Fotoğraf konusunada gelince böyle bir fotoğrafı yakalamak hiçde zor değil çok basit bir işlem bunu amatör fotoğrafçılar dahi basit bir şekilde yakalayabiliyor. :)
  8. Emre DEMİRCİ

yayınlanan dergi kapagı (32 sayfalık)-yorumlarınıza sunuyorum

Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.
  9. Emre DEMİRCİ

Parti afiş çalışması

Erkal Bey'in yorumuna katılmakla beraber, Bu bir afiş ama açıklayıcı hiç bir şey yok, adres yok, parti içeriğiyle ilgili bir açıklayıcı metin yok. Mesela ben hiç bir şey anlamadım :D:D
  10. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Bir mesajdan yada yorumdan şikayetçi iseniz yorumun altındaki simgelerden bayrağı tıklayıp moderatöre bildirebilirsiniz. :)
  11. Emre DEMİRCİ

Başarılı Tipografi Çalışmaları - İlham için

Paylaşımlar için teşekkürler Aslı :=)
  12. Emre DEMİRCİ

Cepli dosya

Logolar bence lacivert kutuların üçinde ve kontürlü hiç hoş olmamış. Bu söylediklerim adres kısmı içinde geçerli. Beğendiğim tek şey kullandığın 3d nesne fakat o da Hasan Bey'in dediği gibi daha başarılı olabilirdi. Keyifli forumlar dilerim :) Daha iyisini yapçağınıza inanıyorum :)
  13. Emre DEMİRCİ

Yılbaşı Tebrik Kartı

Çalışma çok göz yorucu hele o değerli müşterimiz diye başlayan yazı gözlerimi çok yordu kesinlikle o fontun yazının düzeltilmesi gerekiyor.
  14. Emre DEMİRCİ

Yeni bir bilgisayar almam lağzım. Özellik hakkında bilgisi olan??

Parası önemli değil ise Hp'nin iş istasyonu pc'leri var. Bir araştırma yap ve bu dediğim katagorideki ürünlerin en pahalısını al ne de olsa para önemli değil en pahalısı en iyisi olucaktır.:=)
  15. Emre DEMİRCİ

Harikalar sahili afiş

Bu afişi bir yerde görsem durup sorarım nasıl masal kahramanları eşliğinde diye? Sahilde masal kahramanlarımı dolaşıyor? Yada sahil boyu maketlerimi var? Yoksa bunlar cafelerin içindemi? Daha fazla açıklayıcı olmalı yol kenarından geçen insan ilk baktıgında anlamalıki amaca daha da uygun...
  16. Emre DEMİRCİ

Kartvizit Deneme

Logodaki efekt fazla geldi ve taç kullanmışsınız sektörle veya firma ismiyle hiç bir bağlantısı olmayan bir nesne tamamen değişmesi gerekiyor bence. Kartvizitte bir ofis, işyeri adresi göremiyorum ve wep sitesi yazılmamış. Öğrencilik hayatında başarılar dilerim, kendini geliştirebilmen...
  17. Emre DEMİRCİ

Kurumsal Kimlik Çalışması

Çalışmaların cepli dosya hariç hoşuma gitti tebrik ederim. Dosyalıkta logo figürü sanki çok sade kalmış gibi çok inceden bir efekt yada birşeyler yapmalıydın gibime geldi. Diğer çalışmalarınıda görmek dileklerimle.
  18. Emre DEMİRCİ

Birincilik alan başka bir çalışmam.

Tebrik ederim ve başarınızın devamını dilerim Erkan Bey. :)
  19. Emre DEMİRCİ

Bu efekt nasıl veriliyor ?

@tarkan0009 Benim kafam karıştı ; 1.Kopyasını çıkar demişsiniz, kopyayı çıkarttık sonra uyguladık dediklerinizi eeee oldu bitti diyorsun orjinali ve kopyası ne olucak. Bir anlatım gerçekleştirmişsiniz ama yarıdan direk sona geçmişsiniz kopyayı çıkarttmaktaki amaç ne? açıklasaydınız iyi...
  20. Emre DEMİRCİ

Araç Tamir Katalog

Genel itibari ile beğendiğim bir çalışma tebrik ederim, ellerinize sağlık :) Lacivert banada çok koyu geldi :)
Yukarı Alt