Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

vektörel ribbon (kuşak) görselleri

Paylaşım için teşekkürler.
  2. Emre DEMİRCİ

Brand Day 2 / Demet YILDIZ

Başarılar dilerim..
  3. Emre DEMİRCİ

Photoshop Yüz-Değiştirme (Manipülasyon) Çalışmam

Polatın kaşları halen duruyor, silememişsin direk gözüme o çarptı. Alında oldukça hata var, alnın yarısı beyaz yarısı siyah. Geçişlerini iyi yapamamışsın. ve mematinin yüzü çok fazla deforme olmuş zar zor tanıdım :) Diğer çalışmalarınıda görmek dileklerimle, Keyifli forumlar.
  4. Emre DEMİRCİ

@Fatih D. Sevgili kardeşim ''daha 13 yaşındayım olduğu kadar'' demen hiç hoş değil burada kimse senin çalışmalarına kasıtlı olarak ağır yorum yapmaz, yapılan tüm yorumlar senin gelişimin içindir. Saygı çerçevesinde eleştirilere yorum yapmanı öneririm, bu şekilde hem antipati toplamazsın...
  5. Emre DEMİRCİ

Katalog tasarımı

Aslı tebrik ederim temiz bir çalışma çıkartmışsın :) Ellerine sağlık.
  6. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Tarabya sahilinden herkeze iyi akşamlar :=) İsmail en çok sana iyi akşamlar ;)
  7. Emre DEMİRCİ

Büyük Ödüllü Yarışma : 5000 Tl Eğitim Çeki Ödülü

Paylaşım için teşekkürler.
  8. Emre DEMİRCİ

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

Başarılı bir çalışma yapmışınız tebrik ederim Erkal Bey :)
  9. Emre DEMİRCİ

Brandday 1 / Hafize Mutlu

başarılar..
  10. Emre DEMİRCİ

Adobe Illustrator dev arşiv indir

@alicoban Değiştirdim diyorsun fakat linkler halen turbobit? Yoksa benmi göremiyorum yeni linkleri ?
  11. Emre DEMİRCİ

Broşür çalışması kapak

@zynp teşekkür ederim. :)
  12. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Rica ederim nedemek. :) Bu dosyalarda dosya isminin sonuna .tif eklediğinde bozuk dosya düzelir. (ismi kabul etmeyedebilir) İsmi kabul etmezse paintte aç olduğu gibi birşey yapmadan farklı kaydet bu sefer kesin düzelir :=)
  13. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR http://rapidshare.com/files/3829317485/asl%C4%B1forum.rar Dosyalardaki sorun giderilmiştir, güle güle kullanabilirsin :=)
  14. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Özellikle çift tıkla açılmıyor diye yazınca bende denemedin sandım :) bekliyorum dosyayı :=)
  15. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Çift tık ile açılmıyor ise photoshop'u açıp open diyerek niye açmıyorsun? Yada dosyayı sürekleyip photoshop'a niye atmıyorsun? photoshop'ta hiç açılmıyor ise dosyayı yükleme şansın varsa bi bakıyım?
  16. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Zorunlu olarak ayrıldıgında İstanbuldan, pause düğmesine bastığın hayatın akışı özlenir. Beşiktaş iskelesindeki çay bahçesi. Gümüşsuyu çıkışı, Dolmabahçe önü ağaçları, Galata köprüsü, Kadıköy caddeleri, olmassa olmaz boğaz köprüleri, Çukurcuma eskicileri, Taksim tüneli...
  17. Emre DEMİRCİ

Broşür çalışması kapak

@Erkal ÇOŞKUN Aslında daha önceden yapılan çalışmanın aynısı basılcaktı. Tekrardan bakınca dediklerinize hak verdim ve 'Kalite Tazelik' ibaresini kaldırdım, dediğiniz gibi ''kaltenin son adresi'' diğerlerinden ayırdım slogan olarak kullandım. Önerileriniz için çok teşekkürler. :)...
  18. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Yağmurlu bir İstanbul sabahından tüm foruma GÜNAYDIN :) Çaylar ve simitler benden olsun,
  19. Emre DEMİRCİ

Broşür çalışması kapak

Değerli yorumlarınıza...
  20. Emre DEMİRCİ

Tüm Üyelerimizin Dikkatine !

Temiz bir paylaşım için, temiz bir yükleme/indirme sitesi şarttır.
Yukarı Alt