Arama sonuçları

1. GürhanErkal

Ilk mac pro kutusundan çıktı!

@Hakan Dağdeviren Tasarım konusuna size ben de katılıyorum. Ama bir workstationu toplama sürekli problem çıkartma ihtimali olan bir PC ile karşılaştırmak yanlış. En başta bunda kullanılan ve özellikle bu kasada kullanılan bir çok şey özel üretim. Sadece kaliteli bu düzey bir kasanın bile en az...
  2. GürhanErkal

Tasarımcının Masası

Ben masa istiyorum siz mandalin, inek diyorsunuz olmaz ki:)
  3. GürhanErkal

Ilk mac pro kutusundan çıktı!

Çok güzel makina ama minimalizmin tuzunu kaçırmışlar biraz ben şekil itibariyle beğenmedim. Eski mac pronun kasasına hayrandım bence güncelleyebilirlerdi.
  4. GürhanErkal

Adobe cs6 after effects Element 3D sorunu

After effects'de edit/prefrencese girip GPU informationu kontrol edermisin. GPU ve Open GL ne durumda?
  5. GürhanErkal

Çalışmadaki linkli resimleri tek bir klasöre toplama

İllustrator CC'de bu özellik file sekmesinin altında package olarak yer alıyor. Her nekadar cs6'nın online help sayfasında var yazsa da benim kullandığım cs6'larda bu özellik yok belki update yapılırsa gelebilir emin değilim. İllustrator hala kendini çizim programı var sayıp indesign'a...
  6. GürhanErkal

Çalışma politikanız nasıl ?

Belirli bir klasmanın altında çalıştığımız için belirttiğiniz gibi çalışma koşullarını daha çok çevre belirliyor. Ama ben arada da olsa müşteri ilişkilerinde arada cesaretli çıkışlar yapmıyor değilim. Müşteriyi bilgilendirme, yol gösterme gibi durumlardan çıkıp eleştiriye varan konumlara...
  7. GürhanErkal

Tasarımcının Masası

Yeni işyerimde yine masamda
  8. GürhanErkal

Illustrator CS6 - Kılavuz Çizgileri

Kılavuzlar da diğer nesneler gibi kilitlenir, gizlenir, ve silinebilir ai'de. Görev cubugundan view/guides dediğiniz bu durum ile ilgili tüm özellikler önünüze çıkar. Kolay gelsin.
  9. GürhanErkal

Soner Sarıkabadayı "KUTSAL TOPRAK" Klip

Arkadaş bu linkte http://www.youtube.com/watch?v=9oWK1MVh4Go olabildiğnce güzel bir şekilde vermiş olayı. Sizin uygulamanızın tek farkı donma sahnesinin bir kaç kez tekrarlaması. Ayrıca burada anlatılanları ve ayrıntıları hakkıyla yapabilmeniz için after effecse ciddi ciddi hakim olmalısınız...
  10. GürhanErkal

Filtreleme

Sorunuzu daha anlaşılır sorarsanız cevap verebilirim. Ama filtremek kelimesini ne anlamda kullanıyorsunuz? Efekt vermek mi, Maskelemek mi?, Silmek mi, takip ettirmek mi?
  11. GürhanErkal

Hangi üniversiteye gitmeliyim?

Bu plato olayı ilgimi çekti ben alaylı bir grafikerim genelde kendi kendşmş eğittim. Üniversite mezunuyum ama alakasız bir bölümden içimde bir uhde kaldı bu anlamda eğitim gerçekten iyiyse ve akşam dersleri varsa girmek isterim giriş nasıl klasik öss yetenek sınavı şeklinde mi?
  12. GürhanErkal

Vergisiz Reklam Ajansı Açmak

Aslında linkdeki konuda cevap saklıydı en sonda demiştim en azından tüm masraflar çıktıktan sonra kenarda kuru bir 30 - 40 bin tl para olmayınca bu işler yapılmaz. En azından adı ajans olmaz. Benim durumumda bir çok devamlı müşterim dolayısıyla devamlı gelirlerim olduğu halde iş yürümemişti...
  13. GürhanErkal

Vergisiz Reklam Ajansı Açmak

Şu başlıkta konuyu genel olarak tartışmıştık. Özellikle son yazılan mesajları okursanız fikir edinirsiniz. Ne yaparsanız yapın ama kaliteyi aşağı çekmeyin gerisi kendiliğinden gelir. Hayırlı olsun. https://www.grafikerler.org/soylesi/17348-bir-reklam-ajansi-nasil-acilir.html
  14. GürhanErkal

llustrator Opaklık sorunu

Normal şartlar altında böyle birşey mümkün değil. Eğer çalışmanızın görüntüsünü buraya atabilirseniz size yardımcı olmaya çalışırım.
  15. GürhanErkal

Indesign CS3 Yazı altı zemine tram verme

Yazınızın istediğiniz bölümünü imleç ile seçin sonra swatches panelinden yukarıda tint bölümünden istediğini değeri verin.
  16. GürhanErkal

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Bu sayfayı önceden görmüş olsam benim başlığı açmazdım kendi resimlerimi ve yazımı ekliyorum buraya Herkes işyeri olur ev olur kendi ortamının fotosunu eklerse eminim çok ilham verici ve hoş bir başlık olur burası. Bulabildiğim resimlerle kronolojik bir sıralama yaptım.
  17. GürhanErkal

Photoshop CC action yardım

Soru ve cevap kafamı karıştırdı. Arkadaş CC versiyonda aksiyon penceresi değişik diyor sözde eskisini göstermek için program açılış menüsünün resmini koymuş diğer arkadaş da "o animation window" diyor?. Sonra da soran arkadaş karıştırmışım ama animasyonu görememişim diyor? Daha sonra da...
  18. GürhanErkal

İllustrator cs6 türkçe yardım

Türkçe arayüzlerde bazen gerçekten komik çeviriler olabiliyor amma ben Türkçe kullanma tarafdarıyım. Uzun süre ingilizce kullanlarda özellikle de ingilizcesi olmadan tarzanca kullananlarda programın Türkçesini gördüklerinde bir hor görme hali hasıl olur. Amma bir süre Türkçe kullanıldığında...
  19. GürhanErkal

Portfolyo'luk İş Üretme Sorunu!

Durumuz çoğu tasarım çalışanı için genel bir problemdir zaten. Ama bunu sizin de belirttiğiniz gibi aşmanın çok kolay yolu var. Deneysel çalışmalar yapmak. Çoğu tasarımcının portfolyosunda gördüğünüz muazzam işler zaten deneyseldir. O yüzden çok iyidir. Bir çok illustrato ve tasarımcı böyle...
  20. GürhanErkal

Tasarımcının Masası

Aslında bi ara yine iyice yolsuzken 15 tl'ye Bim'den masa alıp çalışma masası yapmıştım, kırık plastik sandalyeyle çok iyi bir ikili oluyorlardı keşke onun da resmini bulabilsem.
Yukarı Alt