öncelkle başarılar sinem hanım. fotoğraf üzerindeki yazılarınız biraz zor okunuyor bence. zemindeki fotoğrafta okunacak renkler tercih etmenizi öneririm. son olarak logoda seçmiş olduğunuz fotn bence çok ince ve sert duruyor tasarımınızda. daha doygun bir font seçebilirdin
çok teşekkürler yorumlarınız için sizlerede başarılar. başlık altında toplamasamda olurdu fakat böylede başlıklar bana pek sorun oluşturmuş gibi gelmedi ama evet başlıksızda olabilirdi neden olmasın yorum farkları olacak
logunuz beğendim yanlız gerçekten harflerle fazla oynamaktan logonuzun etkinliği kaybolmuş i ve ş harfleri yeterli bence. birde sade kullanmanız taraftarıyım arka planı atın ve logunuza boyut vermek yerine düz kullanın, hem böylelikle logo kullanım alanlarında, baskılarda daha az sorun...
Teşekkürler yorumunuz için Erkan Bey. evet kayan çizgiyi bende farkettim, konu başlıklarına gelince yarışma konusunda ayrı ayrı başlıklar altında sunulmuştu gezi/araştırma , gezi olarak o yüzden öyle kullandım vurgu gerektirebilecek bi başlık olarak düşündüm ve öyle kullandım.
Başarılar
Kübra hanım ellerinize sağlık çalışmanızı beğendim. Yanlız yazılarda sanki bi dağınıklık var, tam odak noktası bulamadım gözüm bi o metinler arasında gidip geliyor sürekli ve birde gözüme takılan farklı yazı karakterleri kullanmış olmanız. Biraz sanki çok fazla kullanılmış gib geldi bana. Ama...
Arka plan bencede olmamış ve yazı karakterini daha okunaklı bir elyazı karakteri seçebilirsin. Son olarak ise 3 farklı desen kullanmanda göze hoş gözükmemiş bence..
Çalışmada benim gözüme çarpan eksiklik tasarımın ortasında yer alan boş alan, buyüzden tasarımınıza baktığımda gözüm bir bütüne bakmıyor malesef ve ataçlarla tutturduğunuz resimler uçuyor gibi . Belki gölgelendirmeler ile bu sorunu halledebilirsiniz. Son olarak kapakta kullanmış olduğunuz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.