Arama sonuçları

1. Selma Akgümüş

dp_burjum

teşekkürler;)
  2. Selma Akgümüş

dp_burjum

çok teşekkürler iszede başarılar;)
  3. Selma Akgümüş

dp_burjum

Teşekkürler Hasan Bey sizede başarılar diliyorum:):)
  4. Selma Akgümüş

D&P afiş - Kübra

bekliyoruz;)
  5. Selma Akgümüş

dp_burjum

6. Selma Akgümüş

D&P Moda Evi - Logo Type ve Afiş Çalışması.

pardon yanlış yere yükledim.)
  7. Selma Akgümüş

D&P afiş - Kübra

başarılar diliyorum öncelikle. yapılan diğer yorumlar dışında benim eklemek istediğim sanki biraz soluk duruyor çalışman gelinliğin tamamen beyaz olması daha iyi olurdu belli kısımlarına sarılık oluşmuş kasıtlımı bilmiyorum ama hoş durmamış Kübra Hanım.
  8. Selma Akgümüş

Haziran Ayı Beach Life Yarışması Sonuçları

Çok teşekkürederim 1.liğe layık görüldüğüm için. Emeği geçen herkeze teşekkürederim. diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum gerçekten güzel çalışmalar:):)
  9. Selma Akgümüş

Beach_life

Çok Teşekkür ederim gerçekten:)
  10. Selma Akgümüş

hadi hayırlı olsun

Başarılar İsmail Bey, çalışmanız gözü yormuyor Sedat Bey'e katılıyorum düzenlemede tek bir tarafa yoğunlaşılmış gibi. Emeğinize sağlık
  11. Selma Akgümüş

Illustrator videolu dersler

paylaşım için çok teşekkürler emeğinize sağlık gerçekten
  12. Selma Akgümüş

Beachlife 1 / Süleyman Köklü

başarılar. keşke kapak fotoğrafını konu başlıklarından birinden esinlenerek seçmiş olsaydınız. elinize sağlık
  13. Selma Akgümüş

Dergi çalışması

rica ederim:)çabalamaya değer...
  14. Selma Akgümüş

beach life kapak tasarımı 02

Başarılar öncelikle. Tasarımda ilk dikkatimi çeken logoya birleşmiş olarak kullanmış olduğunuz daire. sanki derginin içerisinde yer alan içerik değilde, daha çok logonun bir parçasıymış gibi duruyor. İçeriklerde geometrik şekiller kullanarak bir bütünlük oluşturmaya çalışmışsınız fakat biraz...
  15. Selma Akgümüş

Beachlife 1 / Süleyman Köklü

çalışmanızı göremiyorum malesef
  16. Selma Akgümüş

Dergi çalışması

Başarılar öncelikle. Hasan Bey'e katılıyorum. Farklı bişeyler yapmak istemişsin sanırım ama tasarımın çok karışık olmuş, bir kargaşa var. (yazılar, renkler ve fotoğraflar her şey birbirine girmiş gibi) sanki özensiz yerleştirilmiş gibi duruyor her şey:(
  17. Selma Akgümüş

Beach Life_İkinci çalışmam

bence ilk çalışmanız daha göz alıcıydı Kübra Hanım açıkcası bu çalışmanızda renkleriniz mat olmuş ve kenarda kullanmış olduğunuz çerçeve rengi tasarımınıza uymamış, son olarak birde logonuzu beğenmedim malese:(:(
Yukarı Alt