Arama sonuçları

1. Selma Akgümüş

türkan şoray kadir inanır - İstek

bende sürekli onu tekrarlıyorum gerildim aramaktan:) yok yok yok
  2. Selma Akgümüş

çok çok teşekkürler dünden beri arıyorum hasan Bey istediğim gibi bulamadım:(çok teşeşkürler gerçekten. türkan şoray işimi görür, aramaya devam:):)
  3. Selma Akgümüş

d&p burjum 2

gayet hoş duruyor 2. çalışmanız.
  4. Selma Akgümüş

d&p burjum

hımmm sanırım bukezde fontun türkçe karateri tanımamış genc kizlerin ruyasi yazıyor ;) emeğine sağlık
  5. Selma Akgümüş

Turkan Soray

Haklısınız Erkan Bey farkında değilim uyarı için teşekkürler
  6. Selma Akgümüş

Arkadaşlar bana acil türkan şoray ve kadir inanırın önden çekilmiş kaliteli fotoğrafları lazım maske için forumda aradım yanlız bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. Selma Akgümüş

Turkan Soray

arkadaşlar bana acil yüksek çözünürlükte türkan şoray ve kadir inanır fotoğrafı laazım portre önden çekilmiş maske için yardımcı olabilirmisiniz bana forumda aradım yanlız bulamadım:S
  8. Selma Akgümüş

D&P / alphesibia - 2

başarılar;)
  9. Selma Akgümüş

dp_burjum

teşekkür ederimmmm..
  10. Selma Akgümüş

d&p burjum

başarılar. bencede genç kızların rüyasını daha büyük kullanmalısın ve d&p burjum logosunu iki kere kullanmana gerek yoktu. son olarak ise sanki pembe sütunda fazla boş alan kalmış
  11. Selma Akgümüş

D&P afiş

başarılarrr...
  12. Selma Akgümüş

D&P Brujum - Koray Gezer

Kerim Bey başarılar diliyorum. Benimde ilk gözüme takılan gelinliğin keskin bir şekilde birmiş olması.
  13. Selma Akgümüş

dp_burjum

teşekkürler arkadaşlar sizlerede başarılar
  14. Selma Akgümüş

dp_burjum

teşekkürler:)
  15. Selma Akgümüş

D&P | hasan güner

:):):):):)
  16. Selma Akgümüş

D&P/ Fairytale

başarılar:) yazıları okuyamıyorum malesef:) birde kullanmış olduğunuz şeritlerden üstekini kullanmaya bilirdiniz sanki
  17. Selma Akgümüş

D&P Burjum/Erkan Nehir

başarılar...
  18. Selma Akgümüş

D&P / Sedat Gül

başarılar Sedat Bey
  19. Selma Akgümüş

D&P | hasan güner

başarılar;)
  20. Selma Akgümüş

D&P

başarılar diliyorum. Benim değinmek istediğim nokta yazıların eğiminden dolayı okuma zorluğu çekmem. buçalışma afiş olacak ve insanların anlık baktıklarında okuyabilecekleri bi yazı formatı olması gerekli diye düşünüyorum. Birde gelinin etrafından dolandırdığınız çizgiyi zemin renginin koyu...
Yukarı Alt