Arama sonuçları

1. danisman

günün sözü

Hayatınızdaki en önemli şeylerden biri, kendinizi iyi tanımaktır, gerisi mühim değil! Ozan Muhammet CANDAN
  2. danisman

Dünya düşünme günü!

Duraksıyorum zamanın birinde. Tarih nedir, saat kaçtır, hiç umurumda değil zaten! Önemli olan, istediğin bir zaman diliminde bulunmak değil midir? Şaşırıyorum birçok şeye, şaşırmamak mümkün mü? Aşklar başkalaşmış, hasretler başkalaşmış, arzular, tutkular, değişmiş her şey, üstelik kimseler...
  3. danisman

günün sözü

Hayatta her şeyi affetmesini bilin ama vefasızlığı asla affetmeyin! Ozan Muhammet CANDAN
  4. danisman

Farkı var mı?

Sizce, çocuk yuvaları veya kreşler doğru bir uygulama mıdır? Yani, oraya çocukları bırakmak ve istemedikleri halde onları zorlamak, insan haklarına aykırı değil midir?
  5. danisman

günün sözü

Hoş sohbetlerde bulunmak istiyorsan, gereksiz sözlerden uzak dur, mutlu bir hayat yaşamak istiyorsan özverili ol! Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

İnsan olmak adına!

Güneş okşuyor kirli sakallarımı. Denizin kendine has kokusunu çekiyorum ciğerlerime. Montumun ütüsüzleşen yakasını kaldırıyorum boynuma. Bir de uzanabilsem kayalıkların üzerine, sele serpe… Karşı kıyıdan gelen bazı kokular da karışıyor deniz ve yosun kokusuna. İçlerinden tanıdıklarım var...
  7. danisman

günün sözü

Ruh haliniz bozuk mu? Sorun değil, hiç yapmadığınız bir şey yapın, düzelecektir... Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

günün sözü

Sıradan günler yaşadığınız için şikayetçiyseniz, kendinizi bir kenara çekip düşünme ve konuşma vaktiniz gelmiş demektir! Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

İşte gurur gecemizden görüntüler...

Hurriyet.com.tr'nin girişimiyle hayata geçirilen sosyal medya reklam platformu 'Bumads', Hilton Convention Center'da düzenlenen bir gecede önemli markalar ve reklam dünyasına yön veren ajanslar ile buluştu. Bumads'in viral yayılımın merkezine yerleşeceğinin ilk sinyallerini verdiği gecede ayrıca...
  10. danisman

günün sözü

Nereye geldiğinizden daha önemlisi, geldiğiniz yerde nasıl durmamız, düşünmeniz ve konuşmanız gerektiğini bilmektir... Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

Tebrikler Grafikerler.org!

Başarılı olmak önemlidir. Başarı, çok azımız için, şans eseri ortaya çıkar. Sadece sonucu değil, bugünlere gelinen süreci de önemsemek gerekmektedir. Genel anlamda, başarılı olmak için çalışmak gerekir. Çalışmak, öyle sadece söylemekle, yazmakla, istemekle gerçekleşir mi? Elbette ki...
  12. danisman

Psikobatak!

Şu an hayatından memnun kaç kişi var bu ülkede, hiç düşündünüz mü? Daha anlaşılır bir soru sorayım dilerseniz. Psikolojisi düzgün kaç insan var? Bu soru daha güzel geldi sanırım kulağınıza. Neden güzel geldiğini, ben biliyorum. Bir psikolojidir, tutturmuş gidiyor cümle âlem! Nedir bu...
  13. danisman

günün sözü

Hayatınız boyunca başarılı olmak için uğraşırsınız, oysa başarı, her insanın içinde gizlenmektedir, başarılı olmak için yapmanız gereken, onu keşfetmektir! Ozan Muhammet CANDAN
  14. danisman

Hayat paylaşınca güzel!

Ne güzel bir reklam filmi, amacına ulaşmış bir çalışma. Toplumun çoğunluğu bu düşünce içinde olsa gerek, birçok arkadaşım beğeniyle izlediğinden bahsetti. Peki, gerçekten hayatı paylaşmayı, seven bir toplum muyuz? Asıl garip olan, bu reklam filmini çok beğendiğini ve etkileyici bulduğunu...
  15. danisman

günün sözü

Mutlululuk, konuşacaklarının ve yapacaklarının nereye varacığını iyi bilmekten geçer! Ozan Muhammet CANDAN
  16. danisman

günün sözü

Hayat varlık ve yokluk arasında geçer, şu an varsınız, bir an gelir, yok olursunuz. Bir şeylere sahip olmak da aynıdır, bugün sahip olamadıklarınız, yarın sizin olabilir... Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

günün sözü

Her şeyini kaybet ama umudunu kaybetme, gün kötü olsa da, yarının nasıl olacağını kimse bilemez! Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

günün sözü

Anlaşılır olmak için, iyi anlatmış olmanız yetmez, iyi bir sunum da yapmış olmanız gerekir... Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

Kendi ekmeğini yap!

Küçük sayılacak bir rakama aldığım ekmek makinemle yaptığım ekmeler. Sol tarafta olan, gece imalatı, gün içinde tüketilecek, sağ tarafta olan kahvaltı için sabah erken saatlerde imal edildi :) Ekmekteki Katkı Maddeleri Ve Tehlike Arz Edenler Sağlık - Yiyecek ve İçecekler GİMDES Genel...
Yukarı Alt