Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

logo hakkında eleştirileriniz

@McCcDd Biz grafikerler logoyu genelde photoshopta çizmeyiz :)
  2. Erkal COŞKUN

Merhaba!

Bayramlarda bir şeker ya da çikolata daha almak için tekrar el öpmek isteyen çocuklar gibisiniz :) 66 mesajınız var, merhaba demişsiniz zaten. Gereksiz olmuş bu konu :)
  3. Erkal COŞKUN

Font yardım...

@Cemal Canlı Çok teşekkürler, gerçekten bir ızdıraptan kurtardın..
  4. Erkal COŞKUN

Font yardım...

@Aslı SAYILIR Teşekkürler, ben de bakıyorum ama henüz bir sonuca ulaşamadım indirme anlamında...
  5. Erkal COŞKUN

Font yardım...

@ZxxxE Teşekkür ederim, benziyor, bi bakayım...
  6. Erkal COŞKUN

Font yardım...

Arkadaşlar, aşağıdaki fontu bilen, duyan, gören, tanıyan varsa insanlık namına haber versin :)
  7. Erkal COŞKUN

Aslı börek

@lusy99 Çalışmada yapılabilecek doğru tek bir tane olsa elbette söylerim. Yüzlerce farklı tarzda uygun çalışma yapılabilir. Belki daha fazla. Herkesin hayal gücü, zevki, yaratıcılığı, bilgisi farklı farklı. Burada öncelikle gördüğüm (kendi adıma) hataları dile getirmeye çalışıyorum. Zaten bu...
  8. Erkal COŞKUN

Aslı börek

Böyle dik bir çalışmada daracık yan kesitlere börekleri sıkıştırma fikri hiç hoş olmamış, anlamsız kesitler alınmış. Ortada anlamsız uzun bir boşluk... Üstelik iştah açıcılıktan, albeni den çok uzak börekler... Aslı böreğin konseptine hiç uygun değil...
  9. Erkal COŞKUN

Kuyruk seçme kararsızlığımız...

Kim bilir kaç kez aynı psikolojiyi / durumu yaşamışızdır :)
  10. Erkal COŞKUN

Yeni logo çalışmalarımdan, yorumlanızı bekliyorum.

Evet bence de ne logosu olduğunu bilmeden yorum yapmak zor ama gördüğüm şu. Aşamaları göstermişsiniz ama genelde logonun son evreye doğru aşama kaydetmesi gerekirken sizinki daha bozulmuş, deforme olmuş.
  11. Erkal COŞKUN

Bolu Mangal İnsört

Başarılı, eline sağlık...
  12. Erkal COŞKUN

Son Durak Broşür

Yazıların etrafındaki beyaz kontur rahatsız etti beni. Belki başka bir çözüm bulmalısın.
  13. Erkal COŞKUN

Samet Çetinkaya / Kişisel Logo

İsim logo altında çok küçük kalmış sanki. Zaten küçük halinde de hiç mi hiç okunmuyor.
  14. Erkal COŞKUN

Neşet Ertaş Afiş

Eline sağlık. Gayet uygun, sade ve anlaşılır olmuş.
  15. Erkal COŞKUN

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Ambalaj tasarımı yaptığım bir dönemde bir küp şeker çalışması geldi, çalışma sizlere emanet, kesin bir acemi çalışmış, bu güne kadar kullanmışlar, bari müdahale edip değiştireyim dedim. Patron aman ha sakın dokunma, kalsın onlar dedi. Nedenini sorunca firmanın sahibine sor anlatır dedi. sordum...
  16. Erkal COŞKUN

Yardımlarınıza cok ihtiyacım var

Elbette her mesleğin, her işin uyulması gereken kendi kuralları kaideleri var. Fakat bu kuralları bi yerden okuyup, birnden dinleyip ezberleyerek bu tür sıkıntılardan, hatalardan, acemilikten öyle kolayca kurtulmak mümkün değil malesef. Eğer bir şeyler öğrenmek istiyorsanız zaten doğru...
  17. Erkal COŞKUN

330 adet seçkin font

@Hümeyra Can @Ferhan Çalışkan @Cengiz Duhan İşinize yaraması ve tasarımlarınızda kolaylık sağlaması dileğiyle, güle güle kullanın arkadaşlar.
  18. Erkal COŞKUN

Kendi fotoğrafımı manipülasyon yaptım nasıl olmuş ?

Doğrusu Manipülasyon'dur...
  19. Erkal COŞKUN

Mükemmel bir çalışma Luftbanza Airlines (Alexander Koshelkov)

Daha önce de izlemiş ve çok beğenmiştim. Teşekkürler.
  20. Erkal COŞKUN

Logoburada Sitesi İçin Hazırladığım Logo... (Yorum bekliyorum)

"Tasfiye nedeniyle zararına logo tasarımları" da slogan olabilir siteye :) Belki stok fazlası vardır o yüzden 25 liraya satıyorlardır :)
Yukarı Alt