Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

Açık söylemek gerekirse konu başlığını yok sayarak çalışmaya baktığımda, en alttaki nursankablo web adresini görene kadar kablo ile alakalı olduğunu hemen hemen hiç kimse doğrudan tahmin edemeyeceğini düşünüyorum. İlk göze çarpan bir ampul. Ve içindeki terimler kablo ile alakalı ama benim aklıma...
  2. Erkal COŞKUN

Corel'de JPEG Sorunu

Bu konuda yanlış bilgi edinmişsiniz. Ve yanlış yapıyorsunuz. Çaresi burada Tıklayın...
  3. Erkal COŞKUN

Corel'de JPEG Sorunu

Şakamı bu? Birincisi 1200 dpi exporttan sonra değer kaybeden nedir acaba? İkincisi ne yapacaksınız bu değerde bir jpeg'i !...
  4. Erkal COŞKUN

Corel'de JPEG Sorunu

Kaç dpi export ediyorsunuz da değer kaybediyor? Exportta Dpi değerinin istediğiniz gibi olduğundan eminmisiniz?
  5. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ankara'da dolu yağdı :)
  6. Erkal COŞKUN

Mucize krem !

Photoshop bilen krem :) Güzel.. Öyle bir referans foto seçmişsin ki, ne yapsan fayda etmez :) Ama gerçekten dozu kaçmış rötuşun, mutant gibi bir şey olmuş bu...
  7. Erkal COŞKUN

Urfa Davetiye Logo Çalışması

@Aslı SAYILIR Ben baktım, pek 2 diyemeyiz, 3. bir çalışma yapmışsınız :) Hayırlı uğurlu olsun...
  8. Erkal COŞKUN

eurotar kartvizit son hali

O kartvizite o Mukadder MAZİ fontu gitmemiş. Onun dışında gözü tırmalayan bir şey yok gibi.
  9. Erkal COŞKUN

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

Acaba Bolu Valisi zorunlu tayin yapılacatı da, gider ayak böyle bir logo seçerek kendince bir ceza mı verdi :)
  10. Erkal COŞKUN

Urfa Davetiye Logo Çalışması

Elinize sağlık, fena olmamış :)
  11. Erkal COŞKUN

Cenik Elektronik Logo Çalışması

Üzülerek üstteki arkadaşların hiç birisinde katılmıyorum ben. CENİK yazısında yeteri kadar hareket ya da espri varken ayrıca çok keskin hatlı bir logo eklemek karmaşa yaratmış, bence gerek yok buna. İkisinden birini tercih etmelisiniz. Ayrıca tek renk ve küçük uygulama örneklerinde logo...
  12. Erkal COŞKUN

Dijital Karakalem Çalışmam

Çok iyi...
  13. Erkal COŞKUN

Sizce hangisini fotoğraflarımda kullansam ?

Ben ce hiç birisi özgün olmamış. Biraz daha araştırmalı, düşünmeli, denemelisiniz.
  14. Erkal COŞKUN

Sönmezler İnşaat

Farklı bir şey yapmaya çalışıyorsunuz belki ama bazı tasarım kurallarını çiğniyorsunuz. 1. Tipografi ile kıyaslandığında logo haddinden fazla büyük olmuş. 2. Kartvizit ve antetli kağıtta web adresini o şekilde en üstte sunmanız hiç estetik olmamış ve yakışık almamış. Bu tür bilgileri logodan...
  15. Erkal COŞKUN

Font Sıkıntısı

Buradan da faydalanabilirsiniz...
  16. Erkal COŞKUN

Çizim deneme

Alt sağ ve saçın tepe kısmındaki yeşilliğe ve alındaki düm düz saç hattına anlam veremedim :) Amatörde olsan bu konuda senin kadar yeneteğim yoktur ama eşeltirmeden duramadım :) Bunların dışında epey uğraş vermissin belli, ama çalışmada şu hissediliyor; bunu yapan kişi biraz daha uğraşırsa...
  17. Erkal COŞKUN

lütfen yardım photoshop kenar uzatmaları kayboldu

@hellboy940 Onu bilmiyorum, hiç öyle sürekli o transform çerçevelerinin göründüğüne denk gelmedim. Zaten tercih de etmezdim, gereksiz bir görüntü, karmaşa yaratır. Ctrl+T bu iş içindir zaten.
  18. Erkal COŞKUN

lütfen yardım photoshop kenar uzatmaları kayboldu

Text ya da bitmap'ler seçili iken Ctrl+T yaptınızmı?
  19. Erkal COŞKUN

Aşk Tipografisi :)

@EmreKirac Tipografiden anlamıyor, ne yapmaya çalıştığını farketmiyor ve bu çalışmaya hiç bir anlam veremiyor olabilir, bu bir seçenek :) Tipografiden çok iyi anlıyor ve yaptığın çalışmanın gönül alacak ve etkileyecek kadar başarılı olmadığını düşünüyor :) Buda diğer seçenek. her iki durumda...
  20. Erkal COŞKUN

maria sharapova -kısa çizgiler şeklinde oluşan yağlıboya

Çok fazla sabır ve emek isteyen bi iş.. Çokta başarılı. Elinize, gözünüze sağlık.
Yukarı Alt