Açık söylemek gerekirse konu başlığını yok sayarak çalışmaya baktığımda, en alttaki nursankablo web adresini görene kadar kablo ile alakalı olduğunu hemen hemen hiç kimse doğrudan tahmin edemeyeceğini düşünüyorum. İlk göze çarpan bir ampul. Ve içindeki terimler kablo ile alakalı ama benim aklıma...
Photoshop bilen krem :) Güzel..
Öyle bir referans foto seçmişsin ki, ne yapsan fayda etmez :)
Ama gerçekten dozu kaçmış rötuşun, mutant gibi bir şey olmuş bu...
Üzülerek üstteki arkadaşların hiç birisinde katılmıyorum ben.
CENİK yazısında yeteri kadar hareket ya da espri varken ayrıca çok keskin hatlı bir logo eklemek karmaşa yaratmış, bence gerek yok buna. İkisinden birini tercih etmelisiniz.
Ayrıca tek renk ve küçük uygulama örneklerinde logo...
Farklı bir şey yapmaya çalışıyorsunuz belki ama bazı tasarım kurallarını çiğniyorsunuz.
1. Tipografi ile kıyaslandığında logo haddinden fazla büyük olmuş.
2. Kartvizit ve antetli kağıtta web adresini o şekilde en üstte sunmanız hiç estetik olmamış ve yakışık almamış. Bu tür bilgileri logodan...
Alt sağ ve saçın tepe kısmındaki yeşilliğe ve alındaki düm düz saç hattına anlam veremedim :)
Amatörde olsan bu konuda senin kadar yeneteğim yoktur ama eşeltirmeden duramadım :)
Bunların dışında epey uğraş vermissin belli, ama çalışmada şu hissediliyor;
bunu yapan kişi biraz daha uğraşırsa...
@hellboy940
Onu bilmiyorum, hiç öyle sürekli o transform çerçevelerinin göründüğüne denk gelmedim. Zaten tercih de etmezdim, gereksiz bir görüntü, karmaşa yaratır. Ctrl+T bu iş içindir zaten.
@EmreKirac
Tipografiden anlamıyor, ne yapmaya çalıştığını farketmiyor ve bu çalışmaya hiç bir anlam veremiyor olabilir, bu bir seçenek :)
Tipografiden çok iyi anlıyor ve yaptığın çalışmanın gönül alacak ve etkileyecek kadar başarılı olmadığını düşünüyor :) Buda diğer seçenek. her iki durumda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.