Amaca uygun güzel bir çalışma olmuş.Elinize emeğinize sağlık.Sayın gezegenin İhtiyaç listesi çok uzun, çok kalabalık. Kimse, o kadarını okumaz diyerek başladığı paragraftan sonraki yorumunu okumadım bile.Zaten gelecek için okumak istiyoruz yazısını kim görse bunun bir yardım kampanyası gibi...
@clever_star
Teşekkürler :) Tasarım anlayışı ve yaratıcılığı Herkeste farklı olduğu gibi Benim tasarım anlayışım da bu.Yaratıcı tasarımları sizden görmek isteriz :) İyi forumlar.
Arkadaşlar Merhaba..Bir önceki paylaşımda da aynı firmaya çalışma yapmıştım.Logolarının değişmesini istediler.Bende yeni logo ve yeni bir kartvizit çalışması yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum...
Kartvizit :
@Hümeyra Can
Ben düşünmüştüm aslında.Grafikerler ailesi olarak ortak biryerde toplanıp piknik veya yemek yesek iyi olurdu.Ama hayt koşturmacası yüzünden biraz zor olacaktır diye konuyu açmadım hiç.
@Erkal ÇOŞKUN
Sayın Hocam keşke daha önceden bu öneriyi sunmuş olsaydınız.Baskıdan çıktı heryere asıldı etkinlik düzenlendi :) Önerinizi bir sonraki çalışmalarımda dikkate alacağım.İyi Forumlar.Saygılar.
Firma kimyayı anımsatan atom vb. grafikler olmadan tasarım rica edildiği için tasarımınızı böyle yaptıysanız tamam :) Logo, dediğiniz gibi güçlü duruyor fakat benim gözüme ilk bakışta A.Ş. nin yeri takıldı. Logo ve isim birbirini tamamlamış fakat A.Ş. ve yanındaki çizgiler tabir yerindeyse...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.