Arama sonuçları

1. Tayfun ŞENOĞLU

Express Banner Çalışması

@GerGin Görüşleriniz için teşekkür ederim. İlk olarak görsellerden bahsedeyim. Görselde damat gelini kaçırıyor zaten yüzündeki ifadeden de bu anlaşılıyor.İkinci olarak ta vurgulanmak istenen şey davetiyenin acele olması değil davetiye basıldığının gösterilmesi..Uzaktan bakıldığında göze ilk...
  2. Tayfun ŞENOĞLU

Sefkat Tepe Afisi

Bana göre; Font ve görseller uyumsuz olmuş ikinci olarak ta samanyolu logosu tavanda uygunsuz olmuş.Yinede emeğinize sağlık. Daha çok çalışarak ve örnek inceleyerek iyi tasarımlar çıkartabiklirsiniz.Forumu takip etmeye devam edin. İyi Çalışmalar..
  3. Tayfun ŞENOĞLU

Motor Kutu Tasarımı

güzel çalışma olmuş :) emeğinize sağlık..
  4. Tayfun ŞENOĞLU

Dernek Kartvizit Çalışması

Teşekkür ederim :)
  5. Tayfun ŞENOĞLU

Dernek Kartvizit Çalışması

Değerli Yorumlarınıza...
  6. Tayfun ŞENOĞLU

Express Banner Çalışması

Değerli Yorumlarınıza sunulur.. :)
  7. Tayfun ŞENOĞLU

Kozmetik Kartvizit Çalışması

Teşekkürler..
  8. Tayfun ŞENOĞLU

Sisa Denizcilik | Sedat Gül

güzel bir çalışma.. Elinize sağlık Sedat Bey :)
  9. Tayfun ŞENOĞLU

Quick Banner Çalışması (LBanner)

İlk defa banner çalışması yaptım arkadaşlar.Değerli Yorumlarınıza...
  10. Tayfun ŞENOĞLU

Masterlife Kartvizit | Sedat Gül

ve yine bir Sedat Gül klasiği :) Beğendim elinize sağlık :) İyi çalışmalar.
  11. Tayfun ŞENOĞLU

Orman Ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Afiş Çalışması

@eratasarim2012 İnanın slogan Konya Bölge müdürlüğü nden gelen bir slogan :) Aceleye gelen yada durmadan değiştirilip duran işlerim böyle çıkıyor genelde.Yorumunuz için teşekkürler.İyi Forumlar..
  12. Tayfun ŞENOĞLU

Üniversite Kartvizit Çalışması

@gezegen Kartvizitin arkası Türkçe istendi..ön yüzünü de böyle..Mail olarak gelen siparişlerde değişiklik yapamıyorz malesef.Türkiye ve Afganistan ı bizzat telefonla sordum ne gönderildiyse öyle yazın dediler.Denilene uymak zorundaydım.Kalabalık olduğunun farkındayım bende ama durumu anladınız...
  13. Tayfun ŞENOĞLU

Üniversite Kartvizit Çalışması

Değerli Yorumlarınıza Arkadaşlar.. :grafikerler:
  14. Tayfun ŞENOĞLU

İlk manipülasyon denemem:)

Başlangıç için gayet iyi bir çalışma,devamını bekliyoruz :) Başarılar..İyi Çalışmalar..
  15. Tayfun ŞENOĞLU

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim Aslı SAYILIR :) Sevgilerle :) İyi Forumlar..
  16. Tayfun ŞENOĞLU

Arkadaşlar Değerli Yorumlarınıza..:grafikerler:
  17. Tayfun ŞENOĞLU

Ender yemek salonu a5 1 kırımlı

Font seçiminde Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.İkinci olarak yeşil yerlerin rengi farklı bir renk kullanılabilirsi.(Örn: gri gibi).içeklerin opacity değerleri biraz daha arttırılırsa daha güzel durur ve yeşille ayırlıdın kısmları çiçek deseninin üstüne alınsa daha güzel durur.Sanırım...
  18. Tayfun ŞENOĞLU

eurotar kartvizit son hali

Forumdaki örnekleri gözden geçirmenizi tavsiye ederek söze başlamak istiyorum.Çalışmanızda eksikler var. Mesela Eurotar nedir? Ne hizmet verir? İkincisi ön yüzdeki sağ üst köşedeki kare barkod ne anlam ifade ediyor. gibi gibi birçok şey çıkabilir. Çalışmalarınıza deva etmeniz ve forumdaki...
Yukarı Alt