@GerGin
Görüşleriniz için teşekkür ederim. İlk olarak görsellerden bahsedeyim. Görselde damat gelini kaçırıyor zaten yüzündeki ifadeden de bu anlaşılıyor.İkinci olarak ta vurgulanmak istenen şey davetiyenin acele olması değil davetiye basıldığının gösterilmesi..Uzaktan bakıldığında göze ilk...
Bana göre; Font ve görseller uyumsuz olmuş ikinci olarak ta samanyolu logosu tavanda uygunsuz olmuş.Yinede emeğinize sağlık. Daha çok çalışarak ve örnek inceleyerek iyi tasarımlar çıkartabiklirsiniz.Forumu takip etmeye devam edin. İyi Çalışmalar..
@eratasarim2012
İnanın slogan Konya Bölge müdürlüğü nden gelen bir slogan :) Aceleye gelen yada durmadan değiştirilip duran işlerim böyle çıkıyor genelde.Yorumunuz için teşekkürler.İyi Forumlar..
@gezegen
Kartvizitin arkası Türkçe istendi..ön yüzünü de böyle..Mail olarak gelen siparişlerde değişiklik yapamıyorz malesef.Türkiye ve Afganistan ı bizzat telefonla sordum ne gönderildiyse öyle yazın dediler.Denilene uymak zorundaydım.Kalabalık olduğunun farkındayım bende ama durumu anladınız...
Font seçiminde Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.İkinci olarak yeşil yerlerin rengi farklı bir renk kullanılabilirsi.(Örn: gri gibi).içeklerin opacity değerleri biraz daha arttırılırsa daha güzel durur ve yeşille ayırlıdın kısmları çiçek deseninin üstüne alınsa daha güzel durur.Sanırım...
Forumdaki örnekleri gözden geçirmenizi tavsiye ederek söze başlamak istiyorum.Çalışmanızda eksikler var. Mesela Eurotar nedir? Ne hizmet verir? İkincisi ön yüzdeki sağ üst köşedeki kare barkod ne anlam ifade ediyor. gibi gibi birçok şey çıkabilir. Çalışmalarınıza deva etmeniz ve forumdaki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.