Arama sonuçları

1. Hasan Güner

karakalem

eline sağlık
  2. Hasan Güner

Merhaba

hoş geldiniz aramıza :)
  3. Hasan Güner

Renk Dalgası.. Yardım

merhabalar bu sonucu elde edebileceğini sanmıyorum ama belki fikrim üzerinden photoshop'ta ilerleyebilirsin yan yana çizdiğin renk çubuklarını tek bir layer haline getir ve sonra aşağıda eklediğim menüdeki araçtan istediğin gibi zigzaglık ver (pencerede açılan düz çizgide noktalar oluşturabilir...
  4. Hasan Güner

Kadınca Esinti

@gezegen bana göre sayfayı doldurmak için gelişi güzel yerleştirilmiş başlıklar sayfayı daha da boş göstermiş genelde siyah boşlukları gizlemek için en iyi renktir sayfayı şık ve dolu gösterir ama ne yazık ki sizin çalışmada bu görevi layıkı ile üstlenememiş onun dışında kapaklarda...
  5. Hasan Güner

Kadınca Esinti

vasat bir kapak olmuş bu malzemeler ile daha şık bir sonuç elde edilebilir aslında
  6. Hasan Güner

Kitchen Box / Mutfak Planlayıcısı

daha büyük bir görsel ekleseniz !..
  7. Hasan Güner

PM Organizasyon Logo Çalışması

P ve M ile daha farklı tipografik uygulamalar yapılabilir
  8. Hasan Güner

freehand fontları görmüyo

merhaba font sorunu her programda var mı mesala word de görünüyor mu yüklediğiniz fontlar ?
  9. Hasan Güner

kıvrım yardımı

buradaki vektörleri indirip kullanabilirsin çizmek çok meşakkatli olacaktır https://www.grafikerler.org/vektor/25328-floral-desenler-ve-arkaplanlar.html
  10. Hasan Güner

Film Afişi Çalışmam 2

biraz renk katmak iyi olabilir mesela son saat yazısını biraz kırmızı tonda boyayabilirsin alttaki isimlerin fontu çok kalın olmuş sanki daha incesi olsa daha hoş olur
  11. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

iyi forumlar arkadaşlar
  12. Hasan Güner

Araç giydirme

merhaba her aracın vektörel çizimini bulamayabilirsin aracın fotoğraflarını çekerek bilgisayar ortamına atabilir tasarımı bu fotoğrafların üzerinden yapabilirsin kolay gelsin
  13. Hasan Güner

Merhaba Arkadaşlar

merhabalar. hoşgeldiniz... bence bol bol tasarım inceleyin forum konularına bakın yapılmış işlerin benzerlerini yapmaya çalışabilir, zorlandığınız noktalarda yardım talep edebilirsiniz biz sizin için görsel ya da video hazırlayabiliriz kolay gelsin başarılar :)
  14. Hasan Güner

Motor Kutu Tasarımı

göz tırmalayan bir nokta yok elinize sağlık
  15. Hasan Güner

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

:) abzürt durmuyor deneme için iyi
  16. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

iyi forumlar
  17. Hasan Güner

Skrillex Photoshop Çalışması

@-GrafikER- hmmm... bir saniye size görsel ekleyeyim o zaman buradaki seçenekleri denemenizi önerdim
  18. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

iyi geceler iyi forumlar
  19. Hasan Güner

Yapraklar [Photoshop Yazı Efekti]

bence muhteşem bir dersti yazının etrafını fırça ile boyama olayını ilk defa gördüm :)
  20. Hasan Güner

psd çizim

ben de beğendim çizimlerinizi
Yukarı Alt