Arama sonuçları

1. Hasan Güner

2 Ayrı Firma için yaptığım logolar

@alptekin1 merhabalar üye zaten forum kurallarından ötürü uzaklaştırma cezası almış kendini savunamayacağı için bu tarz yorumlarda bulunmak anlamsız iyi forumlar
  2. Hasan Güner

Bir kaç logo deneme..

merhabalar logolardan öte bir uyarıda bulunmam gerekiyor... tamamı bold yazı yazmak forum kurallarına aykırıdır. onun dışında logolar tamamlanmamış - ham görünüyor birçok espriyi harmanlamak yerine tek bir espri üzerinden çizimler yapılabilir hem daha sade ve şık sonuçlar elde edilebilir iyi...
  3. Hasan Güner

Skrillex Photoshop Çalışması

fırçayla eklediğin renkler için layer penceresinin üstündeki normal seçeneğini değiştirip diğerlerini deneyebilirsin sonuç daha güzel olacaktır ;)
  4. Hasan Güner

Logopond - Logo ilham galerisi

teşekkürler paylaşımınız için not: linkinizi ilk mesaja iliştirdim
  5. Hasan Güner

internet üzerinden uygun fiyatlara logo ve grafik tasarım hizmeti veriyorum ;)

internet üzerinden uygun fiyatlara logo ve grafik tasarım hizmeti veriyorum ;)
  6. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

iyi akşamlar herkese
  7. Hasan Güner

Gazetemizin örnek 1nci sayfası :)

merhaba biraz boşluklar bırakılsa çok daha iyi olacaktır haber metinleri bile birbirine fazla girmiş görünüyor bu arada gazete günlük mü haftalık mı ? bizim haber metinlerinin tamamı kadar birinci sayfaya giriş yapmışsınız maşallah haber sıkıntısı yok gibi görünüyor elinize sağlık
  8. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

iyi geceler saygıdeğer forumdaşlar :)
  9. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

@Şerife ERTAŞ kıyamammmmm :lol:
  10. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR ben de teessüf ettim :eek:
  11. Hasan Güner

gazetemizin birinci sayfası

:) merakla bekliyorum iyi çalışmalar
  12. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

:) niye ki :D bilgisayar da mı gülme krizine girdi
  13. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

tostumu yedim :)
  14. Hasan Güner

@tmdemirtas tabiki siz de farklı bir konu açarak ekleyin görelim kendime örnek aldığım gazete zaman gazetesi haberleri birbirinden ayıran çizgiler ve fotoğraf çerçeveleri yerine bol bol boşluk bırakıyorum
  15. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR gazete ile birlikte mesai de bitiyor bizde :D
  16. Hasan Güner

@Aslı SAYILIR :clap2: kendimle gurur duydum :D teşekkürler yorum için not: özel mesaj ile atıyorum size o yazıyı
  17. Hasan Güner

hedef tarım onay bekleyen kartım

müşteri eminim çok beğenecektir
  18. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

mesai bitti yuuppiiii :)
  19. Hasan Güner

belki bilmeyenler vardır ben gazetede çalışıyorum :) tasarımını yaptığım günlük gazetenin birinci sayfasından bir görünüm logo ve reklam kutucuklarını kestim - siyah beyaz baskı yapılıyor corel'de çalışıyorum :) buyrun eleştirelim :cool:
  20. Hasan Güner

...Bıdı Bıdı...

bu arada ben de müsade istiyorum iyi geceler :)
Yukarı Alt