Arama sonuçları

1. Murat Güler

Yardımcı olacak varmıydı

O arkadaşına selam söle ve deki; Bakkala gidip 1 kilo kıyma alabiliyor mu????
  2. Murat Güler

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

Yaf tasarımı bilgisayar yapmaz ki tasarımı insan yapar. Sonuçta tasarım gücü olduktan sonra kalemde yaparsın pastel boyayla da :) pc ya da mac farketmez. Ama şunu bilirim PC'ciler Mac kullanamaz amma Mac'ciler çok rahat PC kullanabilir. Kendi şahsi kanatim bu yöndedir. Saygılar
  3. Murat Güler

Bu Resimin çizimi lazım arkadaşlar

Kardeş dosyanın cizim hali linkte http://rapidshare.com/files/332252220/harhar.zip.html Kolay gelsin ;)
  4. Murat Güler

Bu Resimin çizimi lazım arkadaşlar

Sen bunu siyah beyaza çevir, illustratorde trace yap o şekilde halledebilirsin.
  5. Murat Güler

Grafik Tasarıma Nasıl Başladık :)

Falla ben 22 yaşında başladım. Üniversite sınavına defalarca girmem ve meslek lisesi çıkışlı olmam beni arayışlara yöneltti abim gazi matbaa mezunuydu bu işler onun zamanında çok iyidi. Yani elamana değer verilirdi. El üstünde tutulurdu. Nerden biliyorsun diecekseniz, hep Ankaraya gelip giderdim...
  6. Murat Güler

Dert dediğimiz şey algımızla orantılıdır

Bir kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç kıl saç görmüş. "Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!." Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!. Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, Kafasında iki tel saç kalmışmış.... "H-M-M," demiş, "Bugün saçımı ikiye...
  7. Murat Güler

Mantar Firması İçin Bloknot Tasarımı

Masada gayet güzel durur eline sağlık kardeş :)
  8. Murat Güler

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

Güzel olmuş sadece küçük bir öneri sölesem. Sağda kullandığınız kareler solda başakta kullandığınız gibi biraz asimetrik olsa tam çalışmayı tamamlar gibi düşünüyorum. Elinize sağlık
  9. Murat Güler

En kısa sürede gitmeyi istiyorum bu filme teşekkürler paylaşım için.
  10. Murat Güler

yazıyı nokta nokta yapmak

Dostum bana kalırsa önce yazıyı convertle, daha sonra başka bir çizim programında bir sürü nokta yap, bu noktaları eps, ai formatında expotrtla tekrar indisegna importla sanırım o şekilde halledebilirsin. Çünkü indesignda yazıyı convertleyince yazı içine resim atabiliyorsun. Kolay gelsin.
  11. Murat Güler

Corel hakkında ciddi bir sorun!!!

Arkadaşlar merhaba. İnternetten de araştırdım ama bulamadım. Şimdi sorun şu. Corel de bir dosya açınca 10 dakika bekliyorum. Belki daha fazla keza açtığım dosyara 2 mb geçmiyor. Araştırdım biraz makrolarla ilgili bişeyler buldum ama pek faydalı olamdı açıkcası. Bana bu konuda yardımcı olacak...
  12. Murat Güler

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

Faydalı bir çalışma teşekkürler
  13. Murat Güler

Broşür,Fatura,Takvim,forma,Renk ayrımı pdf ders kaçırmayın

teşekkürler yeni başlayanlar için iyi bir kaynak olur
  14. Murat Güler

2010 Takvim Çalışması

Elinize sağlık çok başarılı
  15. Murat Güler

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın....
  16. Murat Güler

Rock and Roll Afiş ( Şerbest Çalışma )

Elinize sağlık
  17. Murat Güler

Oto Template (PSD)

Teşekkürler kardeş
  18. Murat Güler

Antivirüs Programlarının Artıları ve Eksileri

Bir yerde okumuştum yazayım bari "Beleş antivirüs programı, virüsü türkü çağıra çağıra ararmış" :)
  19. Murat Güler

dergi reklam sayfası

Fatih beyin dediği gibi araçların açıları dışında bir problem yok gibi güzel olmuş elinize sağlık.
Yukarı Alt