Arama sonuçları

1. Murat Güler

Logo Çizerken Soyut Düşünme (Ders)

Çalışmalar başarılı tebrikler arkadaşım
  2. Murat Güler

# Merhabalar.. (:

Hoşgeldiniz
  3. Murat Güler

# LaLL Bölümü.. (:

İmzayı biraz daha nazik karakter yapsan :) tam süper olacak
  4. Murat Güler

çocukluğumuzda...

Bizim çocukluğumuzda annelerimiz çalışmazdı. Okuldan eve geldiğimde boynumdaki anahtarla kapıyı hiç açmadım. Hatta Babanım bile anahtarı yoktu. Annem evimizin bir parçası gibiydi, hep evdeydi. Her yere birlikte giderdik, zaten öyle çok da gidilecek bir yer yoktu ki..... En büyük eğlencemiz...
  5. Murat Güler

NVIDIA GeForce 7300 SE / 7200GS 512 Mb Oyun Canavarı Şok Fiyat 50 TL

7300 eski bir model ve oyunlarda kasma yapar bir ekran kartının oyunu açması değil akıcı şekilde oynaması o ekran kartının iyi olduğunu gösterir http://www.chip.com.tr/forum/ekran-karti-performans-siniflandirma-ve-satin-alma_t82149.html saygılar.
  6. Murat Güler

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

Hocam bu videoları sadece nero show time da mı izlememiz gerek bende gom player var açtı lakin görüntü yok. Gom playerın açamadığı dosya yoktu şimdiye kadar. Ekstra bir codec mi lazım izlemek için yoksa illa nero show time 'mı gerek. Teşekkürler.
  7. Murat Güler

tecrübeli diye diye tecrübelide kalmıcak

Ben bir dönem Ankara Arçelik fabrikasına iş için başvurmuştum. CV'me baktılar indesign bilen elaman'a öncelik verilecekmiş. Bende ileri seviyede kullandığımı söledim herşey güzel gidiodu ama gel gör ki bana hangi üniversite dediler. Bende lise mezunuyum dedim biz sizi sora ararız dediler :) 8...
  8. Murat Güler

Tasarım vektörleri

Paylaşım için teşekkürler.
  9. Murat Güler

2009 - 2010 TAKVİM ve TASARIMLARI ---- BOMBAA

Hocam pardon ama biz 2010'a girecez bunların 2010'u yok mudur?
  10. Murat Güler

İnşaat Firması Afiş

Binayı siz mi çizdiniz?
  11. Murat Güler

Ege üniversitesi tıp fakültesi logo ihtiyacı

Arkadaşlar elinde ege üniversitesi tıp fakültesi logosu olan varsa paylaşabilir mi teşekkürler.
  12. Murat Güler

Yaptığım banner Çalışmam

Biraz üzerinde çalışılıp geliştirilebilecek bir çalışma mesela yazı karakterleri ve ordaki insan figürü üzerinde çalışmak gerek yine de eline sağlık kardeş
  13. Murat Güler

TOKOSAN Katalog

Çok güzel eline sağlık adamım
  14. Murat Güler

bayan kuaför afiş yüksek çözünürlüklü

Sadece tasarlamıyalım basalım adresi ver gönderelim :) :)
  15. Murat Güler

LifeCity - Lalezar ( LogoType & Gazete İlanı )

@lifecity Üslübunuz çok yanlış, güzel iş çıkarmak için öncelikle Türkçeyi düzgün kullanmanız gerek. Burada verilen çalışmalar ve çalışmalara yazılan yorumlar bizlere ve sizlere yol göstermek içindir. Lütfen birbirimize saygılı olalım. Teşekkürler.
  16. Murat Güler

Selamlar

Hoş geldiniz
  17. Murat Güler

Rapliya (Albüm Kapağı)

Alltaki daha güzel olmuş eline sağlık
  18. Murat Güler

Grafikerler.Org Üyeleri ve Yöneticileri Ne Kullanıyor? Mac mi yoksa PC mi ?

Ben PC kullanıcısıyım ama zamanında MAC te kullandığı oldu. Tabi Mac mi PC mi derseniz ben PC derim. Teşekkürler
  19. Murat Güler

Orgdan Büyük 2 Hizmet Daha- Yeni Eğitim Setleri Yakında Sizlerle

Falla süper emeği geçen herkese teşekkürler
Yukarı Alt