Arama sonuçları

1. Murat Güler

Şu hayattan neler öğrendik....

Jackson Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik Neler" adli kitapcigindan: 1- Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim. 2 - Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim. 3- Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga...
  2. Murat Güler

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

Valla tek kelime ile harika elinize sağlık
  3. Murat Güler

Fizik tedavi broşürü

Hocam eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Hazırladığım bu broşür demo olarak hazırlanmıştı bana sadece logo ve başlık verildi diğer bütün resimleri ve yazıları ben kendim internetten buldum ve yerleştirdim. İmla hatalarını da gördüm düzeltmek istedim ama işin sahibi, “Karar versinler...
  4. Murat Güler

Fizik tedavi broşürü

Fizik tedavi merkezine yapmış olduğum 2 kırımlı broşür.
  5. Murat Güler

Diablo 3 Çıkış Tarihi:)

Resim yok...
  6. Murat Güler

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

1 ve 7 eline sağlık
  7. Murat Güler

WallPaper Çalışmam

Can sıkıntısından bunu yaptınsa benimde bu çalışmaya canım çok sıkıldı eleştirilecek ortada hiç bişey yok ortada zaten çalışma yok....
  8. Murat Güler

Background speed

Paylaşım için teşekkürler, link sorunsuz arkadaşlar...
  9. Murat Güler

:))Merhaba

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
  10. Murat Güler

En Çok Kullandığınız Programlar

Resimler için Photoshop Çizimler için Corel Draw ya da İllustrator Dergi ya da gazete mizanpajı için kesinlikle İndesign Bunların haricinde daha yeni başladığım 3D Max programını kendimce kullanıyorum. Saygılarımla...
  11. Murat Güler

en son işinizden neden ayrıldınız?

Ben şimdiki iş yerimden önce matbaada çalışıyordum ilk zamanlar çok iyidi ama daha sonra adamlar benim sayemde parayı görünce cıvıdılar son zamanlarda çok yalan sölemeye başladılar. Maaşlar düzensizleşti bir gelecek göremedim. Keza özel sektörde zaten bir gelecek yok. Şimdiki işim çok iyi...
  12. Murat Güler

2010 Takvim Çalışmam

@Fatih Coşkun Fear'dan tırstığım için onu oynamamıştım :D o yüzden koymadım
  13. Murat Güler

2010 Takvim Çalışmam

@Burak Tunahan Hocam bunlar CD kabını ters çevirip içine yaprak yaprak koymak için yapmıştım. Ama masaüstü olarak da boyutlandırırım teşekkür ederim saolasın.
  14. Murat Güler

Annemin eczanesi için yaptığım kartvizit örnekleri nasıl olmuş?

Çok karışık olmuş biraz sadeleştirsen fena olmaz yine de eline sağlık
  15. Murat Güler

2010 Takvim Çalışmam

Sağolun arkadaşlar :)
  16. Murat Güler

2010 Takvim Çalışmam

Kendime özel olarak indesign'da yaptığım takvim çalışmam, resimlerdeki bütün oyunlar tarafımdan itina ile bitirilmiştir.;);)
  17. Murat Güler

Web Tasarımcısı

Siz web tasarımcısı mı arıyorsunuz yoksa grafiker mi, keza bu özelliklere genelde grafikerler sahiptir. (Photoshop, freehand illustrator)
  18. Murat Güler

Merhaba Grafikerler.org

Hoşgeldin kardeş
  19. Murat Güler

NLP Kartvizit

Arkadaşlar çok sevdiğim bir hocam benden kartvizit istedi özel bir şey benimde aklıma şu an pek bişey gelmiyor. Hocam NLP Trainer. Bir brain storm yapalım dedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. ;)
Yukarı Alt