Jackson Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik Neler" adli kitapcigindan:
1- Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.
2 - Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim.
3- Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga...
Hocam eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.
Hazırladığım bu broşür demo olarak hazırlanmıştı bana sadece logo ve başlık verildi diğer bütün resimleri ve yazıları ben kendim internetten buldum ve yerleştirdim. İmla hatalarını da gördüm düzeltmek istedim ama işin sahibi, “Karar versinler...
Resimler için Photoshop
Çizimler için Corel Draw ya da İllustrator
Dergi ya da gazete mizanpajı için kesinlikle İndesign
Bunların haricinde daha yeni başladığım 3D Max programını kendimce kullanıyorum.
Saygılarımla...
Ben şimdiki iş yerimden önce matbaada çalışıyordum ilk zamanlar çok iyidi ama daha sonra adamlar benim sayemde parayı görünce cıvıdılar son zamanlarda çok yalan sölemeye başladılar. Maaşlar düzensizleşti bir gelecek göremedim. Keza özel sektörde zaten bir gelecek yok. Şimdiki işim çok iyi...
@Burak Tunahan
Hocam bunlar CD kabını ters çevirip içine yaprak yaprak koymak için yapmıştım. Ama masaüstü olarak da boyutlandırırım teşekkür ederim saolasın.
Arkadaşlar çok sevdiğim bir hocam benden kartvizit istedi özel bir şey benimde aklıma şu an pek bişey gelmiyor.
Hocam NLP Trainer.
Bir brain storm yapalım dedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. ;)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.