Arama sonuçları

1. Hasan Güner

logo tasarımlarım

sizin çalışmanızdaki malzemelerden yapılmış üç farklı logo çalışması
  2. Hasan Güner

sitesi yapım aşamasında olan ajanslar????

@lycodes ilave olarak işini ciddiye almama ve oluşan ajans çöplüğü
  3. Hasan Güner

Otel logo tasarımı

@uslanmazserkan bence at içtekini ama sen bilirsin :)
  4. Hasan Güner

ik web site çalışması

yazı karakterlerini daha küçük kullanabilirsin (bir de ben pixel fontları çok seviyorum template'lerde özellikle menüde deneyebilirsin)
  5. Hasan Güner

çimen web tasarım logo çalışması

:) teşekkür ediyorum
  6. Hasan Güner

efekler giderse:)

bir mimarlık firmasının farkı 'farklı tasarımlarıyla' ortaya çıkar bu mantıkla yola çıkarsak; klişe malzemelerin farklı şekillerde yorumlanması da firmanın yaptığı işi yansıtabilir özetlemek gerekir ise M harfini farklı şekillerde yorumlarsanız bu bile anlamlı ve kullanışlı bir logo meydana...
  7. Hasan Güner

Otel logo tasarımı

neden iç içe geçmiş iki adet C harfi var içtekini atsak olmaz mı
  8. Hasan Güner

logo tasarımlarım

@ekinoks76 serigraf baskıda logonun yukarıdaki şekillerde olması lazım (yani geçiş efekt vs. yoktur) senin logolarını bu şekilde düzenlemek mümkün mü :allalla: beyaz zemin üzerine sadece siyah çizim ya da siyah zemin üzerine sadece beyaz çizim... DİKKAT: GRİ TON OLAMAZ
  9. Hasan Güner

logo tasarımlarım

yasemin'in bahsettiği sadelik kastı şudur: atıyorum bu logolardan bir tanesi seçildi müşteri bu logolar ile serigraf baskı yaptıramaz (şapka - kalem - saat vs...) firma camına ya da araç üzerine folyo kesim yaptıramaz küçük kullanımlarda çamur gibi baskı elde eder (ve dahası) ama yasemin'in...
  10. Hasan Güner

mimari logo

@Kerim Öksüz evet kerim haklı bu konuda :s8:
  11. Hasan Güner

dünyadan örnekler

12. Hasan Güner

mimari logo

(mimarlık - sanat - sanatçı - isim - imza...) mimarlar ürettikleri eserlerin altına kendi imzalarını atarlar ve sanatta tek bir şey önemlidir sanatçının ismi sonuç olarak alakasız klişe öğeler kullanmak yerine şık ve estetik bir font bulup onu kullanabilirsin logo tasarımında köşeli orta...
  13. Hasan Güner

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

:) bunu daha önce resimler halinde görmüştüm forumdaki bazı konularda savunduğum görüşün video hali diyebiliriz teşekkürler Arzu Hanım... sizle aynı pencereden bakıyor olmamız mutluluk verici
  14. Hasan Güner

teşekkürler (:
  15. Hasan Güner

taze taze yoruma sunayım :)
  16. Hasan Güner

logolardaki gizli espriler

17. Hasan Güner

işte hayal gücü ve yaratıcılık

NE GÖRÜYORSUNUZ? bu logoda içi dolu tepeden görünüş bir bardak var
  18. Hasan Güner