Arama sonuçları

1. Hasan Güner

çukurova logo tasarımı

@Erkan_Nehir şirket ünvanında yok yok :) ama ana sektör medikal (tıbbi malzeme/alet pazarlama)
  2. Hasan Güner

çukurova logo tasarımı

Çukurova Medikal Gıda Temizlik İnşaat İthalat İhracat San. Tic. Ltd. Şti. için yapılmış çalışmalar arasından seçilen logo
  3. Hasan Güner

Maaşlar?

@Songoku senin alacağın maaş bulunduğun ile göre ve beklentileri karşılamaya göre değişir
  4. Hasan Güner

(gazete için yarım sayfa ilan tasarımı denemesi ilk çalışmam )

yorumunuzu anlamadım niye endişeye kapıldınız siz?
  5. Hasan Güner

TPAO, 50 bin TL ödüllü logo arıyor

@yasso buradan inceleyebilirsiniz http://www.tpao.gov.tr/v1.4/condocs/2011/logoyarisma_sartname.pdf
  6. Hasan Güner

sanat halı logosu

http://rapidshare.com/files/445529886/sanat_halae__logo.cdr
  7. Hasan Güner

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

dereceye giren forumdaşları tebrik ederim :)
  8. Hasan Güner

Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

denecek çok şey yok helal olsun
  9. Hasan Güner

veeee bu da 4. çalışmam...

hadi hayırlı uğurlu olsun :)
  10. Hasan Güner

hedefi olmak hedefi olmamak konulu bi afiş yapmak istiyorum

genel de fikirlerimi çar çur etmem ama neyse sana bir kıyağım olsun bir adet hedef tahtası görseli bu arka planda belli belirsiz şekilde konumla sonra bir adet ok bul ve hareket ediyormuş görünümü ver hedefe doğru gidiyormuş gibi olsun ama üzerine bir adet soru işareti koy ok tahtaya gitsin...
  11. Hasan Güner

Cesitli Gafik Design calismalarim (almanya)

@Erkan_Nehir başkaları grafik işini ne için yapıyor bilemem ama zevk almak bir kenarda kalsın karnımı doyurmak için bu işi yapıyorum bilgi beceri esnafıyım ve talebe göre arz üretmem lazım bu olmaz ise aç kalırım :) Türkiye standardı değil tasarımcı standardı ve kalitesi vardır edebi...
  12. Hasan Güner

@GerGin kısa özeti şu Türkiye'de tasarımı grafiker değil müşteri yapar :) daha dükkana girmeden kafasında kurar tasarımı gelir sana tarif eder hatta başında bekleyip sana komut verir ahmet'in mehmet'in işiyle kıyas yapar ama markaların tasarımlarını göz ardı eder adını kocaman yazarsan...
  13. Hasan Güner

doğuşsan yapı logo çalışması

@Burak BEKTAŞ her adım bir mantık dahilinde atılmalı kafa yormuş olmana sevindim ama çalışma estetik kaygı taşımalı senaryonu mantığını estetik bir şekilde sunmalısın yerleşim düz font seçimi punto seçimi renk vs.vs. bunlara özen göstermelisin
  14. Hasan Güner

Islak Havlu Çalışmam / Sedat Gül

ben de direk resmin temizlenmesine takıldım
  15. Hasan Güner

Magazin icin Font önerileriniz

DIN - Dinbek - Neo Sans - Dax - Myriad - Vodafone ... geniş ailesi olan Türkçe karakter sıkıntısı yaratmayan ücretsiz olarak kolay bulunabilecek tipte birkaç font düz ve klasdırlar
  16. Hasan Güner

anabilim dergi ilanları

alttaki çalışma çok klas diğerlerin bir düzen göremedim
  17. Hasan Güner

güzel görünüyorlar eminim basılmış halleri daha da güzel görünmüştür elinize sağlık
  18. Hasan Güner

Küp Blok Tasarımı

renkleri beğendim elinize sağlık diyorum
Yukarı Alt