Arama sonuçları

1. Hasan Güner

online avm sitesi için yapmış olduğum bir logo

programa dair ne biliyorsan uygulamışsın gibi görünüyor kullanışsın ve estetik dışı olmuş hazır vektörlerden uzak durmanı öneririm
  2. Hasan Güner

doğuşsan yapı logo çalışması

üstteki çalışmada sağdaki çalışmaya biraz makyaj yaparsan kullanılabilir ama alttaki kötü olmuş
  3. Hasan Güner

Logo istek - Kontur Turizm

dostum sitesine bak orada daha büyük hali var küçük halinden birşey anlaşılmıyor ama büyük halinde şahin kafası var :D hadi kolay gelsin
  4. Hasan Güner

Show Tv ye gönderdiğim mesaj

@Erkan_Nehir bilmem belki de dediğiniz gibidir mesela ben 118 li reklamlardan nefret ediyorum ama bu nefret sonucu hepsinin numarasını ezbere biliyorum amacına ulaşmış bir reklam oluyor çok doğru bir tasarımcının piyasadaki kötü tasarımdan şikayetçi olması, bir taksi şoförünün...
  5. Hasan Güner

tshirt , şapka , kalem ve ayakkabı tasarımı

orada orfe cup mı yazıyordu :) tüm gün baksam anlamazdım açıkcası
  6. Hasan Güner

Show Tv ye gönderdiğim mesaj

:) kılıfına uyduruyorlar ne güzel eskiden diziler reklama girerdi reklam sonrası daha bir dakika geçmeden dizi biterdi şimdi ana haber bültenleri bile böyle oldu dizilerin kalitesi ortada yaratıcılık kapasitesi ortada seneler önce izlediğimiz programları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...
  7. Hasan Güner

tshirt , şapka , kalem ve ayakkabı tasarımı

keşke bu çalışmalardaki amacı yazsaydın ne anlatıldı ben anlayamadım
  8. Hasan Güner

kardelen demir kömür

çalışmalara bakınca aklıma kadoil logosu geldi nedense 3. numara üzerine git derim
  9. Hasan Güner

Scott fontu lazım arkadaşlar

adı scott http://rapidshare.com/files/443253261/scottn.ttf
  10. Hasan Güner

FeminMarket 2 | Ahmet ALTUN

:) yok canım olur mu öyle şey
  11. Hasan Güner

@Ahmet ALTUN hemen hemen aynı pencereden bakıyoruz olaylara hani ben bir afiş çalışması yapmıştım bembeyaz bir zeminde ufacık bir satır yazı Ahmet Altun tarafından altına yapılan yorum özet olarak şöyleydi: böyle bir çalışmayı yapmak için ya işi hiç bilmiyor olmak ya da işi çok iyi...
  12. Hasan Güner

feminmarket logosu / Sedat Gül

yarışma metnini okuduğumda ilk aklıma gelen birçok logo şimdiden yapılmış :) onlardan biriside bu başarılar dilerim abim
  13. Hasan Güner

Feminmarket Modayı Takip Et

bayanın vücut ölçülerini merak ettim :D şaka bir yana başarılar dilerim
  14. Hasan Güner

şu yorumu bir de kurumsal malzemelerle bir görsek... çok mu ağır bir istek oldu bilmiyorum ama merak ettim :) başarılar abim
  15. Hasan Güner

Deneysel Kurumsal Kimlik Çalışmam

femin'in İ'sinin noktasını anlamadım ben deneme olarak bakarsak fena değil ayrıca azmin ve cesaretin de güzel bence kurumsal ögelerde yapıyı bozmamaya çalış şimdi diyeceksin ki bu ne demek kartvizitindeki yapıya bakıyoruz sağ altta renkli kuşaklar var ama antetliye bakıyoruz bu kulaklar...
  16. Hasan Güner

Fast Food Logosu

şimdi diyelim ki; müşteri bu logoyu gördü ve balıklama atladı onun bakış açısı aynen şöyle olacak "hmm tamam köfte var marul var kaşar ve soğan da tamam colayı unutmuş ama neyse o da olmayıversin..." ama tasarımcı olarak bilmen gereken şeyler var diyelim ki bu şahıs promosyon kalem...
  17. Hasan Güner

ergün evleri

teşekkürler
  18. Hasan Güner

ergün evleri

az önce yaptım :) birkaç da alternatif karaladım
  19. Hasan Güner

butterfly logo - kartvizit

teşekkür ediyorum yapılan yorumlardan ötürü
  20. Hasan Güner

ajanda ve kitap çalışmalarım

yenen çok klas bu arada orada galatasaray'ın logosuna benzer bir logo gördüm o logo kullanımda mı galatasarayla bir bağlantısı var mı ? demiştim nette biraz araştırınca soruların yanıtlarını buldum eline sağlık
Yukarı Alt