Arama sonuçları

1. S

Zeytin Dalı

Size hak veriyorum, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  2. S

Zeytin Dalı

Erkan aby bilgi için teşekkür ediyorum, söylediğiniz şekilde yapmak için biraz birikim gerek, geçiş renklerini yapamıyoruz, yerlerini(menülerini) biliyorum, ama düzgün bir şey ortaya çıkmıyor, vektörel halini yükleyebilirseniz memnun olurduk(yaşta biraz geçmiş), teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  3. S

Zeytin Dalı

Kusura bakmayınız bayramınzı kutllamayı unuttuk, bu vesileyle tüm site sakinleri ve müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayra vesile olmasını Allah'tan diliyoruz. Erkan abe çalışmanız harika olmuş, bunu vektörel olarak siteye yükleyebilir misiniz? Bu Linkte vektörel hali yüklü...
  4. S

Zeytin Dalı

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar aşağıdaki vektörün siyah olan zeytin tanelerini yeşil olması ve zeytinyağı damlasının olmaması gerek, bir türlü beceremedim, yardımlarınızı bekliyorum, Allah razı olsun. Link : http://www.dosya.tc/server23/DuuWB2/ZeytinDal_.rar.html
  5. S

Harfleri Toplu Kaydırma

Kürşat bey yöntem işe yarıyor, gayet pratik, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  6. S

Harfleri Toplu Kaydırma

Saol Kürşat aby, akşam evde kurcalayıp bulmaya çalışırız.
  7. S

Harfleri Toplu Kaydırma

Kürşat aby ilginiz için çook teşekkür ediyorum, Corel DRAW X5'te böyle bir özellik var mı, varsa, nasıl bulabiliriz?, Allah razı olsun.
  8. S

Harfleri Toplu Kaydırma

Arkadaşlar zahmet edip yanıt verdiğiniz için çook teşekkür ediyorum. Zaten birden fazla harf kaydırmalarda Shift Tuşunu kullanıyoruz ve bunu pek pratik görmüyoruz, harfler arasında düzgün bir Espas yapılacaksa Corel DRAW'ın bu yöntemi pek kullanışlı gözükmüyor ve bayağı zaman kaybına yolaçıyor...
  9. S

Harfleri Toplu Kaydırma

10. S

Corel Draw'da daire etrafına yıldız koymak ?

Hasan bey teşekkür, Allah razı olsun, gayet pratik bir açıklama oldu.
  11. S

CorelDRAW 'dan ploter 'a, direk kesim için eklenti.

Paylaştığınız için teşekkür ediyoruz, dosyayı nereye kopyalayacağız ve nasıl kuracağız?, X5 kullanıyoruz, kolay gelsin, Allah razı olsun.
  12. S

Corel Draw'da her türlü görseli vektör silüet haline getirme

Erkan bey emeğinize sağlık, teşekkür ediyoruz.
  13. S

Osmanlı Arması istek

Hasan bey emeğinize sağlık, teşekkür ediyoruz.
  14. S

Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Bir Kaç İpucu

Murat bey, bu güzel ve sade anlatımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, yaptığım tasarımı dijital baskıya gönderecem, PDF olarak kaydettim, yalnız, Native ayarı önüme gelmedi, bu menüye nerden ulaşabiliyoruz?, Native ayarı yapmadan direkt göndersem bir sorun çıkar mı?, çünkü, tasarımı ilk defa PDF...
  15. S

Corel de ebat problemi

Bilgisayarın sistem ayarlarıyla(Bölgesel Ayarlar) oynanmış olabilir.
  16. S

CorelDraw'da büyük bir dosyayı baskıya hazır hale getirmek!!

Arkadaşlar bu güzel yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum.
  17. S

Corel Photo Paint'de Yazı Kabartmak

Erkan aby çook teşekkürler, şuan kullandığım bu bilgisayarda CorelDRAW yüklü değil, ben olayı şöyle anladım, "Paint'te çalışılan bir işi kaydedip çıkarken o iş otomatik olarak CorelDRAW bölümüne aktarılır, tekrar CorelDRAW'ı açtığımızda yapılan iş CD bölümünde karşımıza çıkar." anladığım bu...
  18. S

İnternet'in Kesilmesi

Cihat bey bilgi için teşekkür ediyorum, bilgisayarımda NOD32 ve Deep Freeze yüklü, taratıyorum, bir şey çıkmıyor.
Yukarı Alt