Arama sonuçları

1. S

Corel Photo Paint'de Yazı Kabartmak

Erkan aby çok teşekkürler, Allah razı olsun. Paint'te yazdığım bir yazıya efekt verdim, kaydettim çıktım. Tasarımı gönderirken Paint üzerinde mi yoksa Corel üzerinde mi gönderecem?, birde, tasarımı gönderdiğim reklamcı CorelDRAW 12 kullanıyor(ben CorelDRAW X5 kullanıyorum), bunu nasıl yapacam...
  2. S

Erkan bey bilgi için teşekkür ediyorum, bende tırtırlı çıkıyor, özellikle "S" harfi tam düzgün çıkmıyor, baskıda da böyle mi çıkar?, teşekkür ediyorum.
  3. S

İnternet'in Kesilmesi

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar ilginç bir sorunla karşı karşıyayım, sorunu başka yerde olduğunu düşünüyordum, galiba sorunun nerde olduğunu tahmin edebiliyorum. Arkadaşlar Sorun Şu : Ne zaman NTV haber sitesine girsem internetim kesiliyor, bu sık sık olmaya başladı. Kullandığım bilgisayar...
  4. S

Emeğiniz için teşekkür ediyorum, CorelDRAW'a nasıl düzgün bir şekilde getireceğiz?
  5. S

corel draw versiyon ayarlama

Aşağıdaki kodu Globalmacros bölümüne yapıştırıp deneyiniz. Private Sub GlobalMacroStorage_Quit() Dim SaveOptions As StructSaveAsOptions Set SaveOptions = CreateStructSaveAsOptions SaveOptions.Version = cdrVersion12 ActiveDocument.SaveAs "C:\Documents and...
  6. S

corel draw versiyon ayarlama

Makroyla bir çözüm geliştirilebilir. ThisDocument bölümüne kodu yapıştırarak deneyiniz. Private Sub Document_BeforeSave(ByVal SaveAs As Boolean, ByVal FileName As String) MsgBox "Versiyon 11 Olarak Kaydetmeyi Unutmayınız" End Sub
  7. S

Photoshop'ta Arka Fon Rengini Değiştirmek

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar internetten derlediğim resimlerin arka fon rengi siyahtır, bunu beyaz veya dekube yapabilir miyiz?, işlemden sonra CorelDRAW'da açma şansımız var mı?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. http://hotfile.com/dl/131143095/c039...ablar.rar.html
  8. S

Corelde Büyüteç Yapalım ( Görsel Ders)

Sedat abi, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  9. S

Corelde Büyüteç Yapalım ( Görsel Ders)

Yazdığımız bir yazıya bu metodu uygulayabilir miyiz? Elinize sağlık, teşekkür ediyorum.
  10. S

Diyalog penceresi

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar Corel Draw x5 programını açarken aşağıda görselini gördüğünüz gibi bir pencere çıkıyor, bu nedir, bilgisayara ne yüklenecek? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  11. S

Mavi Ekran

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar bir-kaç gündür kullandığım bilgisayar Mavi Ekran Hatası veriyor, Mavi Ekran Hatasını verirken aynı anda hoparlörde uğultu sesi çıkıyor, bir-kaç sefer E sürücüsü Biçimlendirdim çünkü açılmıyordu(Biçimlendirmeden sonra açılıyor), muhtemel sebepler ne olabilir?, sorun...
  12. S

Görselin Görüntüsünü Sabitleme

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, görselde de gördüğünüz gibi, çember içine alınan kısmı seçili yaparsak, fontları ve renk efektlerini sabitlemiş olur muyuz?, çünkü, tasarımlarımı internet üzerinden baskıya gönderiyorum ve bazı problemler yaşıyorum, font ve renk kayması gibi. Çember içindeki...
  13. S

Corelde Efekt Kopyalama

Elinize sağlık çok mükemmel.
  14. S

yazı fontları hakkında

Ahmet abe, bilgi çook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  15. S

yazı fontları hakkında

Ahmat abe, bu linkini gösterdiğiniz programla ilgili bir sorum olacak size, sorum şu : Font Sistemi Dosyası dışında bir Font Klasörüm var, bu fontları sisteme yüklemeden, Corel Draw'da nasıl kullanabilirim?, Font Sistemi Klasörü dışında bir font kullanırsak, bu Font Programını nasıl kullanmamız...
  16. S

Objeye Efekt Vermek

Yardım için çok teşekkür ediyorum.
  17. S

Objeye Efekt Vermek

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz objenin iç kısmındaki efektti, Corel Draw'da nasıl verebiliriz?, vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ediyorum.
  18. S

Logoyu Vektörel Yapmak

Bilgi ve yardımlarınız çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  19. S

Logoyu Vektörel Yapmak

Zeki abe bilgi için teşekkür ediyorum, şöyle bir bilgi duydum, Corel Draw x5 JPEG formatlarını daha düzgün vektörel hale getirdiği yönünde, elinde bu program olan varsa, yardımcı olurlarsa memnu oluruz, teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.
  20. S

Logoyu Vektörel Yapmak

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, yüklediğim görselin vektörel hali lazım, internettende bayağı aradım, vektörel olarak bulamadım. İnşallah sitenin kurallarını ihlal etmiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum. https://rapidshare.com/files/459150647/Adalet.cdr
Yukarı Alt