Arama sonuçları

1. S

Logodaki İsim Değişikliği

Zeki abe çook teşekkür ediyorum, elinize beyninize sağlık.
  2. S

Logodaki İsim Değişikliği

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar aşağıdaki linke yüklü logoda isim değişikliği yapılacak, bayağı uğraşmama rağmen bir türlü düzgün yapamadım, yardım edebilirseniz mumnun olurum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Not : GEMLİK ADLİYESİ yerine MAZIDAĞI ADLİYESİ yazılacak. Link ...
  3. S

Arabic desen vektörleri (ARIDİ 1-37 CD)

Emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum.
  4. S

Baklava - Tatlı Resimleri

Teşekkür ediyorum.
  5. S

Baklava - Tatlı Resimleri

Arkadaşlar yukarıdaki görseli indiremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
  6. S

Objeye Dış Kontur Verme

Çook teşekkürler Ahmet aby, üzerine gidecem, sizleri yorduğum için kusura bakmayınız.
  7. S

Objeye Dış Kontur Verme

Ahmet aby, yardımlarınız için teşekkür ediyorum, objeye 2 kontur attıktan ve ungrup yaptıktan sonra, 1. konturu silersek olur mu? yada, objenin 1. konturunu beyaz diğerini örnek olarak, siyah yaparsak, aynı sonuca ulaşırmıyız? ve son olarak, Corel Draw'da, obje ile kontur arasında boşluk...
  8. S

Objeye Dış Kontur Verme

Arkadaşlar görsel bu, sonunda ekleyebildim, yardımlarınızı bekliyorum.
  9. S

Objeye Dış Kontur Verme

Yasemin hamın, yeni linki ekliyorum, yukarıdaki linki başka bilgisayarda da açabiliyorum, isterseniz Mozilla'yı bir deneyiniz. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  10. S

Objeye Dış Kontur Verme

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, Corel Draw x4 kullanıyorum, linkte görselini gördüğünüz objeyi nasıl yapabiliriz?, objeye dış kontur verirken, kırmızı ile siyah arasında boşluk olması gerek, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  11. S

Corel Draw'da 3D yazı nasıl yapılır?

Elinize sağlık, Allah razı olsun.
  12. S

Yazıyı Üç Boyutlu Yapmak

Zeki aby, söylediniz gibi yapılırsa, yukarıdaki görsel gibi çıkmaz, "Duplicate" gibi olur, o gölge biçimiyle bu gölge biçim aynı değildir. Yardımlarınız için çook teşekkür ediyorum. Yasemin hanım, gösterdiğiniz aracı kurcalayacam, yanıtınız için çook teşekkür ediyorum. Yasemin hanım...
  13. S

Yazıyı Zeminden Ayırma Hissini Verme

Emine hanım, çabalarınız için çok teşekkür ediyorum, yanılmıyorsam Drop Shadow'la yapılabiliyor, kurcalarken yapabildim, tekrar teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  14. S

Yazıyı Üç Boyutlu Yapmak

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, görseli siteye yüklemeye çalıştım bir türlü yükleyemedim, zorunlu olarak linkini veriyorum, aşağıdaki Linkte de gördüğünüz gibi, Corel'de üç boyutlu yazı yazmak istiyorum, görselde görüldüğü gibi, bunu Corel'de yapabilir miyiz?, yardımlarınız için şimdiden teşekkür...
  15. S

Nasıl tarif edeyim?, her nesnenin bir gölgesi varya, o gölge o nesneyi boşlukta duruyormuş gibi bir his veriyor, arkadaşlar Duplicate mantığı gibi, saydam gölge hissini verecek, teşekkür ediyorum. Sayın Uysal23, eklediğiniz örne(ler) gözükmüyor.
  16. S

Fatih bey, çook teşekkür ediyorum, sizleri yoruyorum kusura bakmayın, bahsedilen sisli gölge yazıya paralel ve bitişik olacak, tekrar teşekkür ediyorum, sağolun.
  17. S

Yasemin hanım, yanıtınız için çook teşekkür ediyorum, bu şekilde değil de, yazıyla paralel, dikey olarak, gölge sisli-puslu şeklinde, üç boyut hissi gibi bir şey. Gölge git gide zemin rengine karışıyor gibi bir his, ressamlar kuru farçayla derinlik hissi veriyorlar, işte onun gibi bir şey...
  18. S

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, Corel'de yazdığım yazıya gölge hissini vermek, yani objeye, havada durmuş gibi bir efekt vermek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  19. S

türkiye turizm yazı fontu

Teşekkür ediyorum.
  20. S

türkiye turizm yazı fontu

Yasemin hanım, yardımlarınız için teşekkür ediyorum, bunun fontu var mı?, yani alfebe şeklinde.
Yukarı Alt