Arama sonuçları

1. S

Corel'de Gölgeleme

Erkan bey yanıtınız için teşekkür ediyorum, kopyalama harcinde yazıya/objeye orantılı gölge verilebiliyor mu?, yani, yazımız yada objemiz seçili iken, tıklamayla orantılı bir gölgeleme yapabilir miyiz?, teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
  2. S

Corel'de Gölgeleme

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar aşağıda örnek görselde de gördüğünüz gibi, Corel'de bu şekilde bir dış gölgelemeyi nasıl yapabiliriz?, yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  3. S

İndirim Kuponları ve Baloncuklar - vektörel

Emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum.
  4. S

Farklı Kaydet

Sayın Erkan beye ve sayın Kerim beye çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  5. S

Farklı Kaydet

Erkan bey, çook teşekkür ediyorum, ben şunu anlıyorum, yazdığımız bir yazıyı(tasarım) başka bir bilgisayarda aynı biçimde açılmasını istiyorsak, en iyi yöntem Convertlemektir, değil mi?, benim anladığım bu, tekrar teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  6. S

Farklı Kaydet

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, Farklı Kaydet penceresinde, cember içine aldığım bu ayarın fonksiyonu nedir, ne işe yarıyor?, yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  7. S

nazar boncuğu

S.A, Arkadaşlar bana Nazar Boncuğu lazım, Rapid'ten indiremiyorum, size zahmet, açabileceğim bir şekilde yükleyebilir misiniz?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  8. S

Belirli Ölçüdeki Dörtgene Harfleri Sığdırma

Soruya anladığım kadarıyla yanıt veriyorum : Corel'in yatay-dikey yardımcı çizgileri var, cetvelin yatay ve dikey çizgisinden çıkarıyorsunuz, büyük harflerinizi bu çizgiler yardımıyla hizalıyorsunuz, diğer küçük harfleride, ekranı zomlayarak manuel olarak düzenliyorsunuz. Not : Ben yeni...
  9. S

Bir reklâmcı, nasıl düşünür, reklâmcı nasıl birisidir, sektör nereye gidiyor?

Çook teşekkür ediyorum, güzel yazılar bunlar, emeğinize sağlık.
  10. S

Vectorel Çerçeveler...

Arkadaşlar, bu dosyayı indiremiyorum, Allah rıza için, elinde olan, arşivinde olan varsa yükleyebilir mi?, Rapidshare'den hiç indiremiyorum, alternatif link verilirse, indirme şansımız olur. Arkadaşlar, kusura bakmayın, gözüm burda olacak, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
  11. S

Kartal Vektör(50 adet CDR + EPS + AI)

Emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum.
  12. S

Renk Paleti

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, ben Corel'i yeni öğreniyorum, kullandığım sürüm x4'tür, aşağıda resmini gördüğünüz renk paletini hangi menüyü kullanarak görünür hale getiriyoruz?, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  13. S

Baskıda Renklerin Sabit Kalması

Hasan bey çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok hızlı bir şekilde yanıt alıyorum. Belki sizleri biraz rahatsız ediyor olabilirim, onun için kusura bakmayın, artık, tabelacıların özelliğinden mi kaynaklanıyor?, bilmiyorum, ama, insan, "yaptığım işi nasıl daha mükemmel yapabilirim" diye, hep çaba...
  14. S

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum, sayenizde yeni ve güzel bilgiler öğreniyoruz. Ben küçük bir misal vermek istiyorum : Normalde yazıyı Convertlediğimizde, hangi bilgisayarda açılırsa font değişimi olmuyor, aynı şekilde renklerde Convertleniyor mu? yani, renkleri sabit hale getirip, kullanılan...
  15. S

Erkan bey, bu verdiğiniz güzel cevabınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  16. S

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar yaptığım tasarımları, internet üzerinde dijital baskıya gönderiyorum, tasarımımda kullandığım renklerin bozulmaması için ne gibi yol izlemeliyim?, yani kullandığım renkler aynı şekilde başka bir bilgisayarda açıldığında renkler sabit kalsın, değişime uğramasın, renk...
  17. S

Corel Draw error 24 :: çözümü

Teşekkür ediyorum, çok sağolun.
  18. S

Corel Drawınız hızlı açılsın...

Teşekkür ediyorum, gayet net bir anlatım.
  19. S

Corel Draw12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

Emeğinize sağlık, Allah razı olsun, arkadaşlar vala ben hiç indiremiyorum, hep Error sayfası çıkıyor, buna bir çözüm bulun, rica ediyoruz, saygılar, kolay gelsin.
  20. S

Corel'de Error 24 Hatası

Arkadaşlar, Corel Draw X4 düzgün açılmasıyla ilgili bilgisayarcı arkadaştan şöyle bir şey duydum : Windows SP3 yüklenirse Corel düzgün açılır, benim kullandığım bilgisayar SP2 yüklüdür, yanılmıyorsam Corel'inde servis paketleri var, kullandığım Corel'de hiç bir servis paketi yüklü değildir...
Yukarı Alt