Arama sonuçları

1. S

Altın Oran

Ahmet bey, bilgi için teşekkür ediyorum.
  2. S

Altın Oran

Hasanbey yorumlarınız için teşekkür ediyorum, Leonardo da Vinci'nin yapmış olduğu Mona Lisa tablosunun ölçüleri bile bu ALTIN ORAN kuralına göre yapılmış, Mona Lisa tablosunda kullanılan ölçüler : 77 × 53 cm'dir, Leonardo bu ölçüyü neye göre bulmuş? soru bu, teşekkür ediyorum, kolay gelsin.
  3. S

Altın Oran

Hasan bey haklısınız, cepheye ve vergiye göre ölçü veren oluyor, tabela asılacak yerin konumuna göre, tabela ölçüsünü reklamcıya hevale eden müşterilerde çıkıyor, örnek olarak : 1 metre eninde(yatay ölçü) bir tabela isteyen bir müşteri, tabelanın en ideal boyu(dikey ölçü) ne kadar olması...
  4. S

Şekil Çizimi

Hasan bey teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
  5. S

Altın Oran

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi, "Altın Oran"ı tabela ölçüsünde kullanmak istiyorum, bir örnek verecek olursam, 1 metre eninde(yatay) tabela yapılacak, bu tabela ölçüsünün göze hoş ve dengeli görünmesi için, boy(dikey) ölçüsü ne kadar olması gerek ve farklı tabela...
  6. S

Corel Draw'da zemini oyma (Trim)

Erkan bey eline sağlık, güzel şeyler.
  7. S

Corel Draw Pratik 3 boyutlu yazı

Erkan bey teşekkür ediyoruz, devamını bekleriz.
  8. S

Baklava Resimleri

Hasan bey çook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, gerçekten süper.
  9. S

Corel Draw X4 ile text üzerine 3D altın efekti videolu anlatım

Emeğinize sağlık, teşekkür ediyoruz, devamını bekliyoruz Erkan bey.
  10. S

Ateşli yazı jpg formatında corel drawda nasıl kullanabilirim

Google'de "Fire Font(s)" diye arattın, belki birşeyler bulursunuz. http://gs79.photobucket.com/groups/j135/CME5L6PJJ2/
  11. S

corel Drawda çizgi çeşidi

Teşekkür ediyorum, sağolun.
  12. S

corel Drawda çizgi çeşidi

Hasan bey teşekkür ediyoruz, görseldeki uygulamanın adımlarını anlatabilir misiniz?, çizilen kare veya dikdörtgene nasıl efekt görselleri uygulayabiliriz?, teşekkür ediyorum.
  13. S

corelde daire etrafına yuvarlak yazı yazma ve ayarları

Hasan bey, bu güzel ve sade anlatımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, buna benzer görsel anlatımları, arada bir paylaşırsanız, bilgilerimiz daha pekişir hale gelir diye düşünüyorum.
  14. S

Corel'de Objenin Biçimini Diğer Objelere Uygulamak

Arkadaşlar kusura bakmayın, biraz geç neticeyi yazdım, Clone özelliği iki objeyi, değişimleri paralel olarak birbirine bağlıyor(sizlerin sayesinde bunu öğrenmiş bulunuyorum), normalde sizlerde bilirsiniz, Corel'de kısa yollar oluşturmazsak yada bulmazsak, Corel'e iş yaptırtmak bayağı zorlaşır...
  15. S

Hasan Bey ve Erkan Bey, ilgileriniz için çook teşekkür ediyorum, soruyu biraz daha açarsam, bir objeye uygulanan bir efekt diğer objelere uygulamak, soru bu, tekrar teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.
  16. S

Erkan Bey ilginiz için teşekkür ediyorum, evet, tüm dikdörtgenleri aynı boyuta getirmek istiyorum, istenilen bu, bunu yapabilirsek, belki diğer özelliklerde olur, diye düşünüyorum.
  17. S

Hasan Bey ilginiz için teşekkür ediyorum. Görselin solunda bulunan sarı dolgolu dikdörtgenin biçimini sağdaki görsellere uygulamak istiyorum. Yani tek tek yapma yerine, Corel'de bunun kısa bir yolu var mı?, teşekkür ediyorum.
  18. S

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, biçim verdiğimiz bir objeye(en-boy gibi), diğer objelere(aynı objeler olup, ölçüler farklı)biçim uygulayabilir miyiz?, teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum. Not : Excel'de "Biçim Boyacısı" gibi
  19. S

Şekil Çizimi

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar eklediğim dosyada vektöre edilmiş bir şekil var, onu bir türlü düzgün olarak çizemedim, yani ekli dosyadaki şeklin düzgün çizimi lazım, onun için yardımınıza ihtiyaç duyuyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
  20. S

Corel'de Gölgeleme

Erkan Bey, çook teşekkür ediyorum, gerçekten, hızlı bir şekilde yanıt alıyoruz, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Yukarı Alt