Arama sonuçları

1. S

Görseldeki Font

S.A Arkadaşlar resimdeki gibi font lazım, elinde, arşivinde olan varsa paylaşabilir mi?, teşekkür ediyorum.
  2. S

Kirlenen klavye

Temiz bez > Camsil
  3. S

kuaför saç modelleri 6000x4000 300dpi

Arkadaşlar dosyayı indiremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
  4. S

corel draw'da pratik büyüteç etkisi

Emeğinize sağlık.
  5. S

kuaför saç modelleri 6000x4000 300dpi

Selamün Aleyküm, arkadaşlar yukarıdaki resimler lazım bana, Linki bir türlü açamıyorum, süresi mi dolmuş bilmiyorum?, yardımlarınızı bekliyorum, saygılar ve sevgilerimi sunuyorum.
  6. S

Gelin(lik) Resmi

Çook sağolun, Allah razı olsun, siteye yazmadan önce bayağı aradım internetten, kayda değer bir şey bulamamıştım, teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.
  7. S

Yüksek Çözünürlüklü Gelin Resimleri

Elinize-emeğinize sağlık.
  8. S

Gelin(lik) Resmi

Yaşar abe çook teşekkür ediyorum, gerçekten böyle bir hız beklemiyordum, resimler süper, harika, yalnız şöyle bir durum var, resimlerin baş kısmı yok(silinmiş), böyle, bir bütün olarak, silinmemiş hali var mı?, yani baş-yüz gözüksün, bu şekilde olan var mı?, saygılarımı sunar, Allah razı olsun.
  9. S

Gelin(lik) Resmi

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, çözünürlüğü biraz iyi olan GELİN resmi lazım, böyle tam boy veya tam boya yakın, baş kısmı gözükecek şekilde, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  10. S

corel draw için toolbox açıklamaları

Elinize sağlık, gayet sade bir açıklama olmuş, teşekkür ediyorum.
  11. S

Contour Atmak (Görsel Ders)

Emeğinize sağlık, güzel bir yöntem.
  12. S

Nesneleri Hizaya Getirme ve Ortalama (Görsel Ders)

Güzel bir pratik, elinize sağlık.
  13. S

Corel Draw'da katmanların yerini değiştirmek.

Yazıyı Corvertleyip ikiye bölün(bunu kavisli bir şekille de yapabilirsiniz), ikiye bölünen yazılara ayrı ayrı renk ve efekt verebilirsiniz.
  14. S

Corel' de açık kenarlı çizimlerin içini renklendirme

Elinize emeğinize sağlık, gerçekten yararlı bilgiler.
  15. S

corel draw da logo veya resimdeki arka planı yok etme

Verilen yanıtlar için teşekkür ediyorum.
  16. S

Vektörel Manzara

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, aşağıda görselinin vektörel biçimi lazım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. http://rapidshare.com/files/417167833/Manzara.bmp
  17. S

Sodes Fontu

Ahmet çook teşekkür ediyorum, bunun fontu veya vektörel hali lazımdı, ilgili sitedeki PNG formatındaydı, o siteye bakmıştım, tekrar teşekkür ediyorum, Allah razı osun.
  18. S

Sodes Fontu

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz görselin fontu lazım veya Corel'i güçlü olan arkadaşlar vektörel çizim haline getirebilirler mi?, teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.
  19. S

Yatay Yazıyı Dik Yazıya Çevirme

Erkan Bey çook teşekkürler, güzel bir teknik, nacizane görüşüm, Corel Draw tasarımcıları bunu bir menü veya düğme(buton) şeklinde yapmış olsalardı bu adımlara gerek kalmazdı diye düşünü-yorum, tekrar teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.
  20. S

Yatay Yazıyı Dik Yazıya Çevirme

Selamün Aleyküm, Arkadaşlar Corel'de düz olarak yazılmış(soldan sağa doğru) bir yazıyı, nasıl dikey(yukarıdan aşağıya doğru) olarak dönüştürebiliriz? Görseller aşağıdaki gibidir. Herkese hayırlı Ramazan'lar diliyorum.
Yukarı Alt