Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Yardım

Fazlasıyla iş görür.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Çalıştığım iş yeri için yeni logo

Font seçimlerinizi gözden geçirirseniz daha şık çalışmalar çıkabilir.
  3. Kerim ÖKSÜZ

57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye 'yi temsil edecek eser...

Bu şarkıdan çok daha iyilerini yapmıştık. Üzgünüm ama hiçbir sonuç alamayız bu şarkıyla finallere dahi kalamayız.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Corel Draw x4 Photo Paint Clone Tool Kullanımı

Faydalı bir ders. Teşekkürler Erkan Bey.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

vakti geldi bu işleri bırakmanın :)
  6. Kerim ÖKSÜZ

Mac Book hakkında.

Teşekkür ederim Melih Bey.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Mac Book hakkında.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Her iki yazılımda da tasarım elbet aynı olacak sonuçta ben kullanacağım ama sektörde mac kullanan ajansların çoğunlukta olması beni korkutan. Bireysel kullanımda pcden vazgeçmem ancak Bir iş başvurusunda "mac kullanmıyorsanız üzgünüz" yanıtı almak...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Mac Book hakkında.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır almayı düşündüğüm Mac Book Pro hakkında fikirlerinizi almak istiyorum Yıllardır PC kullanıcısıyım grafik tasarım işinde ileride Mac kullanmadığım için sıkıntılar yaşayacağımı düşünüyorum ve bunun için artık Mac kullanmak istiyorum fakat Mac'a alışıp...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Oto Lastik Görselleri HQ

Teşekkürler Murat Bey. Arşive eklendi ;)
  10. Kerim ÖKSÜZ

bu görüntü hangi programda yapıldı?

After effect ile yapılmış olabilir. Yada onlarca programdan biriyle. ama en önce after effect geliyor aklıma.
  11. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Kaymakamlığı Logo Çalışması

Renkler ve fontlar üzerinde değişiklik yapılırsa ve güzel bir sunumla daha albenisi olan bir iş haline getirilebilir.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Lojistik Şirketi Logo Çalışması

Martının kuyruğundan "A" çok zorlama olmuş. Martıyı daha farklı şekilde kullanabilirdiniz.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Net Optik | Katalog Çalışması

Çok hoş bir çalışma emeğinize sağlık.
  14. Kerim ÖKSÜZ

Star Bilişim Kartvizit

Güzel duruyor ancak kenar paylarına dikkat etmelisiniz. Baskı sonrası kartvizitinizin iletişim bilgilerini bulamayabilirsiniz. kesilebilir.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Bilişim Firması Logo Çalışması

S harfindeki espriyi tam olarak anlayamadım. Biraz karmaşık görünüyor ve font seçiminiz de özensiz sanki. Logo örneklerini inceleyip yeniden bir çalışma yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Tipografi deneme.

Benim hoşuma gitti. Güzel görünüyor.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Sevgililer Günü Hediyesi

Güzel fikir. Bi kartvizit iki çeşit antetli kağıt bi fatura bide kalem,mousepad falan mı ayarlasam bende ne yapsam bilmem ki :)
  18. Kerim ÖKSÜZ

Road Runner

:) nerde görürsem göreyim kaçırmam izlerim.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Corel Roxio'yu satın aldı.

Roxio Angry Birds oyununu yapan firma değil miydi ya :D
  20. Kerim ÖKSÜZ

vizite karti

Fransa'dan bir müşterim vardı kartvizite "vizite kartı" diyordu kartvizit mi istiyorsunuz acaba ?
Yukarı Alt