Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

2. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator File ve Edit menüleri

Merhabalar, Yeni başlayan arkadaşlara kılavuz olmak amacı ile elimden geldiğinde menüleri anlatmaya çalıştım..Bu yazımda file ve edit menülerini anlatacağım sizlere.. Faydalı olması dileği ile .. Başlayalım File menüsü ile .. New : Kısayolu CTRL+N : Yeni bir çalışma sayfası açmak için...
  3. Aslı SAYILIR

Kurban Bayramı

Herkese şimdiden iyi bayramlar...
  4. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

5. Aslı SAYILIR

TREO Güvenlik Sistemleri - Yeni bir deneme daha

TREO Güvenlik sistemleri logo çalışmalarım Bu güzel deneyimi yaşayıp kendimi sınama imkanı veren arkadaşım Emre'ye çokk teşekkür ediyorum.
  6. Aslı SAYILIR

Acrobat Pro X ile görselleri pdf e dönüştürme

Merhaba arkadaşlar, Araştırdım pek bulamadım bende dedim sohbet bölümüne açayım. Yeni bir şey öğrendim çok hoşuma gitti bu özellik :) Ben sektörde çalışmıyorum ama eminim çoğu arkadaşımız bu sıkıntıyı yaşıyordur. Müşteri belgeyi tarayıcıdan geçirip .jpeg olarak size gönderiyordur...
  7. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

8. Aslı SAYILIR

Erol Günaydın'ı kaybettik

Bir efsane daha bugün gözlerini hayata yumdu. Allah'tan kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Biraz kendisini tanıyalım istedim. Tiyatroya Galatasaray Lisesi bünyesinde başlayan Günaydın, 1955'te Haldun Dormen Cep Tiyatrosunda "Papaz Kaçtı" adlı oyun ile profesyonel...
  9. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

10. Aslı SAYILIR

Attila İlhan'ı rahmetle anıyoruz

Hayatı 15 Haziran 1925'te Menemen'de doğdu. Tam ismi, Attilâ Hamdi İlhan'dır. İlk ve orta eğitiminin büyük bir bölümünü İzmir ve babasının işi dolayısıyla gittikleri farklı bölgelerde tamamladı. İzmir Atatürk Lisesi birinci sınıfındayken mektuplaştığı bir kıza yazdığı Nazım Hikmet...
  11. Aslı SAYILIR

afiş deneme

Arkadaşlar bir sitede yer alan yarışma konularını sıra ile kendimi denemek ve geliştirmek adına evde çalışıyorum Firma adı Rota Market Bizden istemiş : olmasını istediğimiz kesinlikle----- üreticiyiden direk tüketiciye bir hizmet anlayışını karikatürize etmek...... örnek tarlada yetiştirilen...
  12. Aslı SAYILIR

Biraz kurcalayayım dedim

Merhaba arkadaşlar, Çalışmalarınıza bakıp merak sarmamak elde değil. 3Dmax programını kurcalama imkanı buldum bu merak ile ve ilk kurcalamalarım sonucu ortaya çıkanları paylaşmak istedim sizler ile :) Evet ilk oldukları için hataları çok ve aslında daha 3d çalışmalara başlamam için çok erken...
  13. Aslı SAYILIR

günün sözü

14. Aslı SAYILIR

can sıkıntısından ortaya çıkan çalışmalar

Arkadaşlar selamlar ; Bugün çok mu aylak vaktim vardı yada ne zamandır ps de çalışmıyorum unuttum mu acaba diye meraktanmıdır :allalla:, öylesine çalışmalar yaptım .. Belki çok uğraş gerektirmediler ama paylaşmak istedim sizlerle. İsteyen istediğini alıp kullanabilir :) :cool: Çalışmalarda...
  15. Aslı SAYILIR

Günün sözü bu olsun...

16. Aslı SAYILIR

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Merhaba arkadaşlar , Geçen gün forumdan bir arkadaşımızın alpryldz logo çalışmasını görünce firma adını beğendim ve bende boş durmayım bu firmaya bir logo tasarlayayım dedim :) Başka türlü nasıl geliştirmeye çalışacağız kendimizi.. Anlayacağınız hayali bir çalışma daha sunuyorum sizlere :)...
  17. Aslı SAYILIR

Bebek Arabaları Mini Sergi

Arkadaşlar geçenlerde şans eseri gezerken mini bir sergiye rast geldim :) O kadar güzel bebek arabaları vardı ki hazır makinem yanımdayken sizlerle paylaşmak istedim. Sadece bebek arabaları mı ? O zaman yapılmış kutu tasarımları, reklam örnekleri :) Umarım fotoğraflara bakarken keyifli...
  18. Aslı SAYILIR

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması-deneme tasarım

Arkadaşlar bugün yarışmaya başvurmayı düşünüyorum.İlk defa t-shirt tasarımı yapıyorum.. Yorumlarınızı önemle rica ederim ..
  19. Aslı SAYILIR

Photoshop ile şeker tadında metin efekti

Merhaba arkadaşlar ; Yabancı bir tutorial sitesinde gördüğüm bir çalışmayı ben kendi anlatımımla türkçeleştirdim.Umarım işinize yarar.. Photoshop programını başlangıç seviyesinde kullanan arkadaşlar için 30 dk. lık bir çalışma olacaktır.Haydi başlayalım Öncelikle CTRL+O ile aşağıda...
  20. Aslı SAYILIR

Od - İskender PALA

Biliyorum, "Biz bu ilden gider olduk, kalanlara selam olsun," demişti… Yine Biliyorum, "Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun." Demişti… Ve Sevgili'ye gittiği o geceden sonra adının dilden dile, Aşkının gönülden gönüle dolaştığını da biliyorum… Şimdilerde ona kimisi Âşık Yunus, Miskin...
Yukarı Alt