Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Grafik Tasarımın Geleceği- 1nci Uluslar arası Grafik Tasarım Sempozyumu

Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi tarihlerinde GRAD I “Grafik Tasarımın Geleceği” başlıklı 1. Uluslararası Grafik Tasarım Sempozyumunu 22 – 23 Kasım 2012 tarihlerinde üniversite kampüsünde gerçekleştirecektir. Saat 10.00’da başlayacak olan Sempozyumun açılış konserini...
  2. Aslı SAYILIR

Unilever'in Fikir Yarışması Ideatrophy Başladı

Unilever’in üniversite öğrencilerine iş dünyasının işleyişini gerçek hayatta görerek yakından tanıma ve kendi beceri ve yetkinliklerini geliştirme olanağı sağlayan Unilever IdeaTrophy başvuruları başladı. 11’incisi düzenlenen, yaratıcılığa dayalı zorlu yarışma bu yıl Lipton Sürdürülebilir...
  3. Aslı SAYILIR

İksv Tasarım Mağazası

Dünyadan ve Türkiye’den 100’e yakın tasarımcıyı, kültür sanat çatısı altında bir araya getiren İKSV Tasarım Mağazası, hem uluslararası tasarım ödülü almış hem de genç nesil tasarımcıların koleksiyonlarının bir arada sergilendiği bir mağaza. Türkiye de ilk defa MoMA Design Store ürünlerinin...
  4. Aslı SAYILIR

Şakir Gökçebağ photography - Geometri

Belki çoğumuz tanıyoruzdur fakat ben bugün tanışma imkanı buldum kendisi ile web sitesinde uzun zaman geçirdikten sonra sizlerle de paylaşmak istedim eserlerini.. Şakir Gökçebağ.. Hiçbir manipülasyon yapmadan meyve ve sebzeleri ilginç geometrik formlara sokarak bakın nasıl fotoğraflar çekmiş.
  5. Aslı SAYILIR

BoConcept Fincan Tasarım Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 31 Aralık 2012 Yarışma Teması: Fincan tasarımı Yarışma Amacı: Bu yarışma kendi fincan tasarımınız ve tüm dünyaya kendi tasarımınızı gösterme ile ilgilidir. BoConcept sizi, eşsiz, kişisel ve harika fincan tasarımınızı yaratmaya davet ediyor! Tüm adaylar arasından 6...
  6. Aslı SAYILIR

"Eski Türk Filmleri Afişleri" Sergisi

Bir İstanbul sergi haberi daha .. Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Kütüphane işbirliği ile hazırlanan film afişleri sergisine, Airport Outlet Center, ev sahipliği yapıyor. Sergide, ilk renkli Türk filmi olan Muhsin Ertuğrul imzalı ''Halıcı Kız'' filminin afişinin yanı sıra 1960-1970 ve...
  7. Aslı SAYILIR

"Bülent'in Çizgi Dünyası" Sergisi

İstanbul'da ikamet eden arkadaşlarımızın yine ilgisini çekebileceğini düşündüğüm bir sergi haberi ile karşınızdayım :) Yukarıda ki karakterleri hepimiz tanırız.. Profesyonel çizerlik hayatında 40 yılı geride bırakan 'En Kahraman Rıdvan' ve 'Tipitip'in yaratıcısı usta çizer Bülent...
  8. Aslı SAYILIR

İstanbul'da heyecan verici buluşma

İstanbul’74 dünyanın en saygın galerilerinden Marlborough Galeri Chelsea ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Bu işbirliği ile 20 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında Jonah Freeman ve Justin Lowe'un Karaköy’de çok özel sergileri gerçekleşecek. Bu sergide, kolajlarin yani sira: sanatcilarin...
  9. Aslı SAYILIR

Iphone için sıradışı klavye

İsviçreli bir tasarımcı, iPhone'un hareket sensörlerini kullanarak masa gibi farklı bir yüzeydeki sanal klavye üzerinden yazmaya izin veriyor. Vibrative Virtual Keyboard, masanın üzerine dokunduğunuzda hangi "tuşa" bastığınızı telefonun ivmeölçeri yoluyla algılıyor. Florian Kräutli tarafından...
  10. Aslı SAYILIR

Anıtkabir Sanal Ziyarete Açıldı

Google Earth tabanlı yazılımıyla 3 boyutlu sektörel rehber hizmeti sunan türk girişimi internet sitesi , 10 Kasım'a özel bir çalışmayla Anıtkabir'i sanal ziyarete açtı. Google Earth'te 7 bin 500 adet 3 boyutlu bina sergileyen site,Türkiye ile özdeşleşen yüzlerce tarihi ve kültürel eserin...
  11. Aslı SAYILIR

Orhan Veli Kanık - Rahmetle Anıyoruz..

13 Nisan 1914, İstanbul - 14 Kasım 1950, İstanbul Grafikerler.org ailesi olarak ölümünün 62. yıldönümünde kendisini rahmetle anıyoruz. Melih Cevdet ve Oktay Rifat ile birlikte yenilikçi Garip akımının kurucusu olan Kanık, Türk şiirindeki eski yapıyı temelinden değiştirmeyi amaçlayarak...
  12. Aslı SAYILIR

Artist 2012- 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 17-25 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek olan ARTİST 2012 / 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Artist 2012 - 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı...
  13. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

14. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Merhaba arkadaşlar... " Bal Damlası " firması için yaptığım çalışmaları değerlendirmeniz rica olunur. Müşteri isteği sebebi ile bal arı ve petek gibi figürler kullanıldı. Hepsi kendi çizimimdir. ( Arıya bakarak çizdim )
  15. Aslı SAYILIR

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Merhabalar , Bugün tüm günümü fuarda geçirdim.İstanbul içinde olmayan,olsa da işlerinden dolayı gidemeyen arkadaşlar için çektiğim fotoğraflardan bazılarını paylaşmak istedim. Keyifli seyirler.. *Civic her zaman favorimdir :) Devam edecek ...
  16. Aslı SAYILIR

Katalog kapağı hk.

Arkadaşlar merhaba, Bir katalog kapağı üzerine çalışıyorum.Firmanın kullanacağı slogana uygun bir görsel hazırladım.Firmanın kurumsal renklerinde mavi - pembe ve gri bulunmakta.. Fakat ben bir noktada takıldım sanırım artık yoruldum. Bu görselin arka planına maviden beyaza geçiş uyguladım ama...
  17. Aslı SAYILIR

Fotoğraflar ile Değişen Gebze

Yeni bir yarışma duyurusu daha ulaştı elime. Gebze'de ikamet eden amatör ya da profesyonel arkadaşlarımızın ilgisini çekecektir. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf...
  18. Aslı SAYILIR

İstanbul'da Sporun Renkleri Fotoğraf Yarışması

Özellikle İstanbul'da ikamet eden ve fotoğrafçılık ile amatör ya da profesyonel ilgilenen arkadaşların dikkatini çekeceğini düşündüğüm bir yarışma duyurusu yapmak istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Fotoğraf...
  19. Aslı SAYILIR

S.D.Ü Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Logo Tasarım Yarışması

T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ödüllü Logo Tasarım Yarışması 1) Yarışmanın Adı:[/B] Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ödüllü Logo (Logotype) tasarımı yarışması. 2) Yarışmanın Konusu...
  20. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Merhaba arkadaşlar, Devam edelim illustrator menülerini tanımaya.. Adındanda anlaşılacağı üzere object menüsü ile nesneler üzerinde yapmak istediğimiz bir çok uygulama için alt menüler bulunmaktadır. :) Object menüsü çok detaylı olduğundan 2 part olarak paylaşmayı uygun buldum. Önce...
Yukarı Alt