Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Aşka Veda - Can Dündar

"Nostaljik bir mazi güzellemesi yapmak istemem," diyor Can Dündar, zindana dönüşen, koyu bir karanlık olan 70'lerdeki ilişkileri anlattığı yazısında: "Ama aşkın ha babam ertelendiği o kanlı karanlıkta bile, en dayanışmacı ve masum yanları saklıydı insanoğlunun..." "Şimdi bakıyorum da, umursamaz...
  2. Aslı SAYILIR

Melekler ve Şeytanlar - Dan Brown

Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef. Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını...
  3. Aslı SAYILIR

İçinde Aşk Saklı - Judith McNaught

Whitney Stone, Claymore Dükü Clayton Westmoreland'ın çekici bakışlarının derinliğinde büyüyerek küstah bir cadıdan, dudak uçuklatacak güzellikte bir kadına dönüşüverir.Paris sosyetesine girerek elde ettiği taze zaferlerin ardından çocukluk aşkı Paul'un kalbini tekrar kazanmak için İngiltere'ye...
  4. Aslı SAYILIR

Kurt Seyt ve Murka- Nermin Bezmen

Seneler süren araştırmaların ışığında, nakış gibi işlenen detaylar, tarihin sessiz kalmış gerçekleri, titizlikle aktarılan karakterler tahlilleri ve gerçekçiliğin vuruculluğu ile Kur Seyt & Murka, yine düşlerinizde canlandıracağınız, yine satırlarında kendinizi bulacağınız bir yaşam ve ölüm...
  5. Aslı SAYILIR

CIA Belgeleriyle Zihin Kontrol Operasyonları-Ömer ÖZKAYA

Frekansla herhangi bir kimsenin beynine bir durum-mesaj gönderme teknolojik olarak mümkündür. Bu konu üzerine gerek CIA ve gerekse KGB uzun zamandan beri çalışıyor. SSCB'de Komünist Partisi'ne muhalif bazı kişiler, KGB'nin dalga harekatı yayınları sonucu ya intihar etmiş ya da delirmişlerdir...
  6. Aslı SAYILIR

illustrator göz ve dudak deneme

Merhaba arkadaşlar, Bugün aylak vaktim çoktu :) Boş duranı Allah sevmez dedim ve ilk defa illustrator da göz ve dudak çizmeye çalıştım.Kendimi bu konuda çok geliştirmem lazım biliyorum en başta yüzün anatomisini öğrenmeliyim tabi ki ama ilk çalışmamı da sizlerle paylaşmak istedim...
  7. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

Merhaba , Bugün boş vakit buldum ..Sorunlu bir cildi düzenlemek için çalıştım ilk kez.. Yorumlarınız rica...
  8. Aslı SAYILIR

Pegasus Sırrı - Gregg LOOMIS

İnanılmaz derecede sürekleyici, Tarih, komplo teorileri, gizem, entrika ve nefes kesen macera Elinizden Bırakamayacaksınız... Pegasus Sırrı Dan Vinci Şifresi kitabından daha gizemli, daha heyecanlı ve daha fazla merak uyandırıcı... Robert J. Randisi Dan Brown'ın Da Vinci...
  9. Aslı SAYILIR

Kadına şiddete HAYIR !!! Kısa film-afiş- fotoğraf yarışması --Konya Bld.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AFİŞ YARIŞMASI “KADINA SİDDETE HAYIR, SEVGİ VE HOŞGÖRÜYE EVET” 1. KONU “Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet “ konulu afiş yarışması. 2. AMAÇ Bu yarışmanın amacı öncelikli olarak kadına şiddet konusuna dikkat çekmek ve bu konudaki duygu ve...
  10. Aslı SAYILIR

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması

İşler Güçler T-Shirt Tasarım Yarışması Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2012 (Teslime 19 days kaldı) Yarışma Teması: T-shirt Tasarımı Yarışma Amacı: İşler Güçler’e en iyi t-shirti sen tasarla, ekiple tanış hatta dizide rol kap! Aşağıdaki sevilen replikleri kullanmayı unutma...
  11. Aslı SAYILIR

Kenass kartvizit çalışması

Arkadaşlar , İlk defa sunum yaparak bir kartvizit sunmaya çalıştım bakalım sizin fikirleriniz neler olacak.. Sunum için aldığım dosya çok karışıktı temizlemek için vaktim çok yoktu elimden geldiğince temizledim. Yorumlarınız rica .. Bu da sunum olmadan yaptığım hali
  12. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Arkadaşlar merhaba ; Kenas nickini kullanıyorum canım sıkıldı dedim bir "As Grafik Tasarım" firması olsa :allalla: ona nasıl logo yaparım bir logo yaptım bunu kendim için kullanmaya karar verdim sizce nasıl fikirleriniz rica olunur . ;) Daha geliştirilebilir fakat sanırım beynim durdu biraz..
  13. Aslı SAYILIR

Pepsi Tasarımcısını Arıyor

Arkadaşlar merhabalar; Bugün nette gezerken aşağıdaki yarışmadan haberdar oldum. Belki aramızdan katılmak isteyen olur diye bilgileri aşağıya ekliyorum .. Kitchenartist, Kitchenette’in Pepsi ile birlikte düzenlediği tasarım yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, Kitchenette’lerde ve...
  14. Aslı SAYILIR

açılış sayfası deneme çalışması

Merhabalar ; Kendi web sitem için açılış sayfası hazırladım -- logoya bakmayalım şu an yapım aşamasında olduğundan geçici bir şey koydum--.Yorumlarınız rica ... Ayrıca daha çok yeniyim bu görüntüyü web de izleme aldığımda tasarım çok büyük görünüyor .. 1024x768 px yaptım çalışmayı ps de...
  15. Aslı SAYILIR

Kişisel Çalışmalarım ..

Arkadaşlar merhabalar ; Daha öncede bahsetmiştim şu an kendimi geliştirme sürecindeyim.. Bunun içinde elimden geleni yapıyorum... Aşağıda ilk çalışmalarım var ilk dediysem de son 2 ay içinde yaptığım çalışmalardan bazıları.. Yorumlarınızı özellikle rica ediyorum .. Gelişim için eleştirilmek...
  16. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 2..

Bir önceki incelememizde perspective crop tool dan bahsederek konumuzu kapatmıştık bugün CS6 sürümünün yeniliklerinden bahsetmeye devam edeceğim. Photoshop CS6 da layer (katman) panelinde; çalışma yaptığımız katmanları türlerine, efektlerine, renklerine vb. sıralama imkanımız oluyor.Nasıl mı ...
  17. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

Merhabalar ; Photoshop CS6 yı deneme fırsatı bulduğum gibi CS6 sürümü ile gelen yenilikler neler hep beraber inceleyelim istedim.Öncelikle programı ilk açtığınızda karşınıza çıkacak arayüzün değiştiğini göreceksiniz.Açıkcası bu yeni görünümü benim çok hoşuma gitti. Peki ben bu görünüme...
  18. Aslı SAYILIR

ilköğretim yıllık sayfası çalışması

Arkadaşlar merhabalar ; Aşağıda 4 adet yıllık sayfası taslağı yaptım müşterim okulda hocaların fikirlerini alacak ve bu benim ilk işim .Sizlerde artı ve eksi yönleri ile yorumlarsanız sevinirim.Yorumlarınız benim için çok önemli..
  19. Aslı SAYILIR

Merhabalar

Herkese merhabalar.. İlk mesajımı buradan yazayım istedim.Forumu uzun süredir okuyordum ama üyeliğimi yapmak bugüne kısmet oldu.. Faydalı paylaşımlarda buluşmak dileği ile..
Yukarı Alt