Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Işık Gösterisi ...

Harika yaa..Keyifle izledim.Paylasimina saglik
  2. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Bir günaydın da benden gelsin...
  3. Aslı SAYILIR

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Ayy tam da uyku moduna gecmis elimde telefon foruma bir bakayim derken...Puf puf uykuya cagiran bir koltuk :) Ellerine saglik guzel bir calisma LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  4. Aslı SAYILIR

Veteriner / 5184x3456 5 jpg

Paylaşımınıza sağlık... **Hayvanlar cok tatlı yaa belirtmeden edemedim :)
  5. Aslı SAYILIR

Mihrap Ayeti Vektörel

@mammy BURADAN indirebilirsiniz cdr, eps, pdf formatlarında... Yukarida ilk mesajdan alintiladigim yazi yer almakta "Buradan" yazisina tiklayarak yonlendirildiginiz dosya paylasim platformu yani rapidshareden indirme islemini gerceklestirebilirsiniz.. LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  6. Aslı SAYILIR

ColorPix-Program İncelemesi

Bilgilendirme için teşekkürler..
  7. Aslı SAYILIR

karakalem deneme çizim

Üzerine yeteri kadar eğilirsen korkup senden bir doğrulur sen bile sasarsin :) boyle devam ben ilk denemeler olmasina ragmen begendim cizimlerini...ellerine saglik
  8. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Ne de guzel yagmur sesi ile uyanmak gunaydin arkadaslar..Keyifli bir gun gecirmeniz dilegi ile... Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Hosbulduk :)) aaa o daha guzel iste tam cakir keyf daha ne olsun :) Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Selam arkadaşlar..Yine sohbet koyu ohh ohh ne mutlu...Keyiflerde yerindeyse ne ala daha ne istenir :) Sabahtan beri misafirlerim vardi cok sukur rahatladim..Sonrada uzun zamandir duymadigim dostlarin seslerini duydum daha mutlu oldum.. Bu aralar nedendir bir suya sabuna dokunmayasim kendime...
  11. Aslı SAYILIR

Dök İçini Rahatla !

İçimi dökecemeyecek kadar birşey yok hayatımda diye iç döküp ...... Yeni başlığımızın iç döküşler ardından az da olsa serinlemeye neden olması dileği ile hayırlı olsun :)
  12. Aslı SAYILIR

Logo çalışmalarımdan bazıları...

Uzun zamandır çalışmalarınla göremiyorduk aramızda :) Özlemişim.. Hepsi güzel çalışmalar, Eline emeğine sağlık
  13. Aslı SAYILIR

3DsMax Arayüzü Tanıma

Faydalı olabildiyse ne mutlu .. Keyifli forumlar ...
  14. Aslı SAYILIR

Gözlüklü Bayan Görselleri (İstek)

Özgülcüm , Elimdeki görselleri ekliyorum
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Aaa Şener tabi ki müşteri ziyaretlerinde...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Tamam tamam da niyetim basmak değildi burdan bir paket tuz yollamıştım ama oraya gelene kadar demek ki ..................... :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Hımm :) o da iyiymiş ...
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ aaa sen duymadın mı bir yat bir kat aldım sırada jet kaldı :)
  19. Aslı SAYILIR

ürün katalog çalışması

Mehmet bey, keyifle inceledim çalışmanızı... Emeğinize sağlık olsun.
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Geç oldu ama koyu sohbetin arasına şöyle candan bir günaydınla girmek istedim :) Keyifler yerindedir umarım Malum bir süredir evde olduğum için "Günaydın" "Tünaydın" gibi kavramların yeri değişmemek için direniyor :)
Yukarı Alt